21

Чебурашка

преди 3 години

Отровното трио използва нещастните алкохолнозависими за подлите си цели. От 9 до 18 има цели 9 часа време през което са измъдрили тази прозрачна история.

20

!!!

преди 3 години

Хайде стига, бе хора! Проявете малко разум преди да пишете тъпотии. Веднага обвинения - Бойко бил, Божков бил. И на двамата какво точно им пречи или защо да им дреме за Инджова?

19

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖА! ПИШАТ ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА! ПОРЪЧИТЕЛЯТ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!А да не забравяме у от коя партийна е директорчети на Пирогов.Медийната звезда у осевдопрофесорчето с купената диплома Балтов.

18

я кажи

преди 3 години

а дали е бил непознат .....а другарко от сдс инджова ?

17

Анонимен

преди 3 години

Такива са методите на поръчковия убиец Божков-черепа, такива ще са и контраметодите на другите. Винаги ще се намерят мераклии наркомани за една доза, както се намериха и за кръстовищата. Анадъмно др. Радев.

16

6095

преди 3 години

Мля, да не привръщаме мухата в слон. такива инциденти с възрастни хора са нещо постояннно. Сега става дума за бившата министър председателка и вдигаме шум. По-страшното е, че изобщо се случват подобни инциденти с възрастни хора поради липсата на елементарно внимание към човека, който може би се движи вече по-бавно. Липсата на възпитание и добри обноски не ни доближава д цивилизованата част от човечеството.

15

Анонимен

преди 3 години

Класически случай на "паважна екзема. Получава се при махмурлук.

14

Дъртата е била

преди 3 години

поркана и е паднала сама.Взели ли са и проба за алкохол?Страхува се да нестане за посмешище и измисля "неизвестен извършител".Няма лошо.каквотолкова?А-а може и тя да точи зъби за участие в служебния кабинет,атогава "любовта към алкохола"става противопоказна.

13

ист

преди 3 години

Ренета - чрез тази фалшива провокация, търся да се закача за новата мафия. Ще падне келепир като едно време, само да докопам кокала.

12

Анонимен

преди 3 години

Намали водката *** пиянде

11

Анонимен

преди 3 години

Сега следва отровното трио да бъде блъснат от случаен минувач бързащ за протеста. Явно това е начина друг няма.

10

Една

преди 3 години

Жената сама е казала, че е битов инцидент. Виж карджилов пред медии нападна възрастна жена! Това си беше покушение срещу български избирател.

9

и сега

преди 3 години

тая ше стане мъченицата на протестите ! чакам изявление от фигуранта , импексова , независимата и тримата с мегафоните !

8

Захарий 5ков

преди 3 години

махмурлия,тръгнала за алкохол и паднала.Защо чак привечер е съобщила? Тогава сигурно е уветряла.

7

zeus

преди 3 години

Това е предупреждение да си затваря устата, че видиш ли може да я блъсне кола, да получи инфаркт или дори да я прасне заблудена граната от гранатомет. С една дума все нещастни случаи, присъщи на бойкокрацията, в която живеем...

6

Избирател

преди 3 години

Тук единственото неясно е кога е била по-пияна - сутринта, като е паднала или вечерта, когато е решила да си измисля. И на нея Бойко й подаде ръка преди години, и тя му се отплаща като оная кюстендилска ... Но Господ гледа отгоре.

5

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за тая веяна скумрия

4

До 1

преди 3 години

***, ти не си обикновен гражданин, а ***! В колко сайта по колко пъти ще постнеш тая лъжа?

3

Боеко

преди 3 години

Да внимава срещу кого говори!

2

Бау

преди 3 години

Покушение! Доставка!