30

до 17

преди 3 години

А ти какво правиш там? Щото и Странджата веднъж се разходи па форомите! Накратко - 3 души, ползващи 120 ника давате облик на електоралните нагласи! Сетне излиза Политологът по телевизията и авторитетно обяснява, колко изящен политик е Бойко Борисов!

29

Ще броим по-късно,

преди 3 години

след мероприятието на Корнелия на Бузлуджа.

28

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаАбе, по статистиката за грип годишно имаме примерно 10ина приети в интензивно и 2-3 починали от тях, не че се води такава статистика изрядно. Приетите в болница с усложнения също са бая по-малко и хората си се лекуват вкъщи в масовия случай.30ина едновременно в интензивно и въртящи се във времето, т.е. бая повече минали, при грип сме нямали поне официално. А този брой е десетки пъти над същия при грипна епидемия.

27

Анонимен

преди 3 години

Ту лупите отново ви манипулират с числата, както си искат.Нация от овце.

26

Факт

преди 3 години

ГЕРБ докара автобусите от провицията на "контрапротест" преди седмица и сега скок във Варна и Пловдив. Чудя се дали пък няма някаква връзка?

25

Анонимен

преди 3 години

до 23 ТАпунгераЕстествено,че всички ще се заразим,неизбежно е!Ти май вярваш в Дядо Мраз а?!!!Комунист такъв!!!!

24

До 25

преди 3 години

Интензивното има определен капацитет. Един влиза, друг излиза.Важното в каква посока са му краката на излизане.

23

До 20

преди 3 години

Я не се сравнявай с докторите.Пипал доматите и било същото да пипа заразени и болни,отделящи вирус в огромни количества, ден след ден.

22

Бау

преди 3 години

Мина вота и вдигнаха бройката с 200! Много пъти вече се борави произволно с тези цифри,за да е случайно! Размахват ги както им изнася и за туризъм, и за протести, и за парламентарни дърления! Преди десетина дни всеки ден имаше ръст, в интензивни отделения броят един и същ. По едно време се сетиха да ги променят и от 29 станаха 34!

21

аз-ът

преди 3 години

Само Руменчо не вярва във вируса.Нормално.Когато Господ е раздавал акълите, той е бил на маневри---Соц лафчета, 1988-***. Якоооо !

20

До 13

преди 3 години

,,...Червен комбайнер,Чета ти премъдростите отдавна.Развиваш параноя.Чакам скоро да кажеш как ти понася белината вътрешно.Всички щели да се заразят. ***. Това ли ти е мечтата.

19

аз-ът

преди 3 години

Така ще е докато се намери ваксина, което ще е най рано краят на следващата година. Дотогава просто ще трябва да го преживеем. Въпреки че на пенцийките и държавните чиновници им се иска пак да затворим държавата да не ходят на работа, тоя път номера няма да мине.

18

Анонимен

преди 3 години

до 16Няма разлика.Все някой няма да се е дезинфекцирал,средата не е стерилна.Освен това тази стока докато дойде от производителя е пипана от доставчик,работник да я сложи на щанда и куп клиенти.Няма как всички да са стриктни,а дори да са те докторите се заразяват,че се опаковат в костюми и се събличат в отделни стаи,къпят се и т.н. та в един магазин ли няма да се заразиш?!Глупости говориш.Вярвай ти на спазени мерки!Хахахаха,наивник!

17

Анонимен

преди 3 години

Само Руменчо не вярва във вируса.Нормално.Когато Господ е раздавал акълите, той е бил на маневри.

16

Анонимен

преди 3 години

заразата идва от протеста. бойко беше овладял нещата и им даде 29 милярда пара да не гладува народа и хората са доволни много

15

анонимен

преди 3 години

Да знаете колеги, че ЗЛАТЕНА се подвизава и във ФАКТИ под името Мангър!И пише същото! И Ужасена! Затваряй!

14

До 9

преди 3 години

Има голЕма разлика.В магазина се влиза след като си си дезинфекцирал ръцете. С маска си.Вземаш продуктите и в къщи отново ги дезинфекцираш, след което ги прибираш на място.Опаковките ги изхвърляш.Друго е на площада при пияните *** на Черепа и Потник Шведски.

13

Анонимен

преди 3 години

Бeзделниците по площадите ще цъфнат накрая на месеца с вируса.

12

Анонимен

преди 3 години

до 11Я ти се разкарай БЕ!Какво ме интересува какво си мислиш ти и група руски комбайнери?!Я марш там в гълъбарника и си трай!Естествено,че всички ще се заразим.Този вирус се разпространява като прогресия и няма как да не се заразим всички!Т ъ п ли си ти?!!!!

11

До 4

преди 3 години

Я се разкарай.Да не мислиш,че ще лекарите и сестрите извират от морето.Виж,че хората каталясаха от сега.Щели да го изкарат.Ще го изкараш при баба ми,като няма кой да те лекува.Мерките няма да спазвате,а ще чакате старците да Ви лекуват. Оптимист.Много млади хора вече забраниха на майките и бащите си ( пенсионери) да работят в КОВИД отделенията.