958

Анонимен

преди 4 години

Слагай си маската бе кремълска марионетка !

957

мдаа

преди 4 години

Годините ще са ужасно гладни за БСП ДПС и Атака-цените на нефта паднаха и Путин свърши парите.

956

Анонимен

преди 4 години

Радев - Мадуро на Путин в България.

955

Анонимен

преди 4 години

Мутрата, след като се е напил така яко му е дошла смелостта да говори, макар и онлайн, от безопасна дистанция.

954

Анонимен

преди 4 години

ББ бъди мъж излез и подай оставка !Това е правилният ход, другото е мъки игубене на време, няма надежда за теб и партията ти , вече сте минало !Покажи малко достойнство и това ли неможеш!?

953

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Е няма как да е по друг начин щом ГЕРБ остават на власт.Ние сме свидетили на 11 ужасни месеци и години на пълно безхаберие спрямо Българския народ и абсолютна некадърност на управление.Резултатите от вашето управление най бедната страна в ЕС, най бързо изчезваща нация, затворени училища и болници.Унищожено здравеопазване, образование, икономика и земеделие.При вас България падна под 7 милиона, при вас хората се самозапалваха вие сте тумора и чумата на България.

952

ист

преди 4 години

Ако премиера подаде оставка след три месеца няма да има пари за пенсии и заплати на администрацията. Заем не може да се вземе, защото по новия приет закон само народното събрание може да разреши нов заем. А Народно събрание при временно правителство няма. Народът ще разбере че президента ги е подвел заради лична омраза, и на изборите ГЕРБ ще мине 50 %. Заради 50 лева протестиращите ще си провалят и собствения живот.

951

Патриот

преди 4 години

Затова ли България ще влиза в Еврозоната и ще минава на евро? Защото предстоят тежки дни за българската иконмика и затова решихте нейде да я натоварите с милиарди членски вноски и евро.

950

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко днес ша...работи с Тойотата и Влади -Чакалнята на АМ Тракия 150-ти км по посока Бургасс.Който иска да му поднесе цветя,да чака на кантончето под сянката на...крушата,където ша направи...прессконференция.Ива,като първа...мисирка вече е там.Беноффска се стяга,кат са напъха в червените си ***,другите и те...бързат.

949

МУТРИ-ВЪН!

преди 4 години

КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ НАПАЗАРУВАНИТЕ ОТ ТУЛУПА МЕДИИ НЕ МОГАТ ВЕЧЕ ДА СКРИЯТ,ЧЕ СЛЕД СОФИЯ СЕ ВДИГНАХА И ПЛОВДИВ,ВАРНА,ПЛЕВЕН,РУСЕ,СТАРА ЗАГОРА СМОЛЯН,ЯМБОЛ..ЕДИН СЛЕД ДРУГ ВЪВ ВСЕКИ ГОЛЯМ ГРАД НА БЪЛГАРИЯ ХОРАТА ВЪСТАВАТ СРЕЩУ МУТРИТЕ И ХУНТАТА.НАВСЯКЪДЕ НАРОДА Е НА ПЛОЩАДИТЕ С ИСКАНЕ ОСТАВКА НА БОРИСОВ И КРАДЛИВОТО МУ АНТИ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО.

948

-

преди 4 години

Бойко, ай спри се вече! Бъди мъж! Дай шанс на младите да си оправят държавата, помагай им отстрани ако толкова искаш, но дай път на младите! Ти си от друго време, стига си мъчил хората! Подавай оставка още днес 020 години все си управляващ -излез в пенсия, оттегли се, гледай си внуците и детето в Барселона! Недей с инатлъци и болно его да съсипваш живота на младите -времето е ТЯХНО -твоето свърши!!!!! Осъзнай го или ако сам неможеш поискай помощ от медицинско лице!

947

Анонимен

преди 4 години

Протеста довечера ще е огромен !Хора от цяла България пътуват към София! Народа винаги побеждава !ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!Мафията - ВЪН!БЪЛГАРИЯ ПРЕД ВСЕКИ И ВСИЧКО !

946

по-добре

преди 4 години

Радев да му отстъпи президентството,та да миряса,защото той друго не може да работи,а на този пост няма решения,а само прегръдки и цеувки.Да се назначи ново правителство от млади и способни хора,които милеят за бг.

945

х

преди 4 години

Преди години и аз бях протестър, но житейският опит ме научи, че не става с подскачане, а много труд и борба. Няма фантастична сила, която ще се появи и ще ви "оправи". Зависи изцяло от вас да успеете. С много препятствия, да, но зависи от Вас.

944

в заглавието е всичк

преди 4 години

Щом ГЕРБ остават на власт, няма как да не предстои още от кошмара. Такава ми е професията, че имам наблюдения върху обема на чуждестранните инвестиции и вида/броя на проспериращите местни. В пъти по-зле е икономиката ни от 10 г. насам и тенденцията е към влошаване. Ако го държат на власт, за да заличи България, добре са го избрали!

943

Анонимен

преди 4 години

Искаме честни Избори Да се гласува с банкова картаВсички имат дори и соц слабитеВДеня на изборите от всяка карта да има право на 1 глас

942

Ммм

преди 4 години

Като го знаем свинчо колко е непостоянен в решенията,чакаме днес оставка!

941

Анонимен

преди 4 години

Според мен вероятно Толупа е дал подкуп на Гешев няколко пачки и кюлчета,за да не го преследва и да го вкара в затвора...

940

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ Грабим Ежедневно Република България Гарантирано от ГЕРБ

939

гневна

преди 4 години

И каква стана тя .Борисов с обръщения и брифинги на половин час , Президента се присламчи към протестиращите ,Доган и Хр, Иванов пяха химна ,за народа остават виканията Всичко си остава както преди Няма оставки ,няма виновни Управлението е БРИЛЯНТНО!