111

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,аз се майтапя с това същество,но то всъщност просто НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ да вземе каквото и да било решение и да поеме каквато и да било отговорност..."Каквото кажат големите началници"..-ТОВА СИ ПРИЗНА ПРАЗНОГЛАВЕЦА и за това,въпреки увеличените случаи у нас,тоя сне смее и да гъкне,защото навсякъде другаде "Големите началници" ОТПУСКАТ мерките....с други думи:-По-трагичен ***,туран някога да "управлява" Територията ни ,историята ни не познава...те това е ТРАГЕДИЯТА!!!!

110

До: Тонката

преди 3 години

Нашите плажове са фраш:):):)Другата седмица ше хода да вида и на Халкидики кво се случва:):):)Днес Китен печели Син Флаг за най-чиста морска вода:):):)Сълза бате:):):)А некви тук рИвЪт що затегал,що разпускал:):):)А Народа Кефффффф по плажовете:):):):)=============Никъде няма да ходиш, продължавай да се кланяш в спалнята на Вожда!

109

Анонимен

преди 3 години

То нямаше нито една работеща противо епидемиологична мярка, единствено краткото затваряне на кръчми, молове и дискотеки. КПП -тата в тоя си вид, които който не поискал не е преминал бяха изпълнени типично по милиционерски.

108

Анонимен

преди 3 години

ТонкатаИ ти ли имаш кюлчета злато, евро и пистолет на нощното шкафче

107

Мнение

преди 3 години

Всъщност точно заради неадекватните мерки на правителството сезона отиде на кино.Заразата се развихря в България. Руснаците и Англичаните ни отрязаха, тези дни ще го направи и Германия. Това са основните ни пазари.Говорим за загубени десетки хиляди туристи и стотици милиони приходи.Какво ще каже човека от снимката вече няма голямо значение.Трябва да си поеме отговорността за този провал.

106

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ САМ ДА СЕ ЛЕКУВА И ЗАТВАРЯ АХАХАХАХА ТОЯ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ДОКАЗВА ВСЕКИ ДЕН ПРОСТОТИЯТА СИ

105

Анонимен

преди 3 години

Борисов наистина прилича на народа, който управлява. Живее с мисълта, че всяко решение зависи от министър председателя.

104

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТоПросо не си ли съгласен с мене,че догодина кабинет"Борисов4"е неизбежен?:):):):)

103

Анонимен

преди 3 години

Нормалните държави го правят на етапи, има предвидимост и следване на обявените решения, както и съобщават, че при лош резултат се връщат на предишният етап. У нас е хаос и безотговорност. По този начин няма да привлечем, ни туристи, ни инвеститори. Единствения начин да привлечем туристите е от Гърция е ако Ангелкова стане министър там, но това няма как да се случи, така че....

102

Ха-ха

преди 3 години

Другари не се правете на девици , заменките по черноморието и бетонирането бяха по време на тройната коалиция , затова сега българите предпочитат Гърция .============Бетономорието продължава в пълна степен, а Тиквун "не знаел" за подпорната стена в Алепу. Вярно е, че Мадридския крадец окраде България, но по лошото е, че именно той стартира политическата кариера на Барба Ганьос!

101

Анонимен

преди 3 години

Бойко Коронавирусът пак се изложи.

100

ПроСоТо

преди 3 години

вонден същия тоя "бориссофф"със смразяващ тон ни предупреди:-"Дигнат ли са случаите над 100,връщам мерките"..Тва бе вонден...Днеска същия Титан на мисълта и баща на българската демокрация,декларира:-"Нема да има затягане на режима,ако че новозаразените вече надхвърлят 200 на ден"....Е?!?!....Къде са санитарите бре?

99

Факт

преди 3 години

Мерките трябва да са подходящи, дали са строги или не, няма значение. Досега правителството въвеждаше неподходящи мерки, но все говори за тяхната строгост, сякаш това има значение.

98

Тонката

преди 3 години

Нашите плажове са фраш:):):)Другата седмица ше хода да вида и на Халкидики кво се случва:):):)Днес Китен печели Син Флаг за най-чиста морска вода:):):)Сълза бате:):):)А некви тук рИвЪт що затегал,що разпускал:):):)А Народа Кефффффф по плажовете:):):):)

97

Анонимен

преди 3 години

"" Приемаме, искате да затворим ""..............искат затваряне - пенсионерите параноици, треперещи за старите си кожи и ... подмолните, политически манипулатори, които целят падане на правителството с подкрепата на комунисти, мафия и руското посолство.Това са хората искащи затваряне на всичко ... те са много активни, мотивирани, вижда се и по коментарите.

96

Анонимен

преди 3 години

Тези чартъри веднага ще спрат, ако новозаразените в България продължават да са над 100.

95

Човек

преди 3 години

Ако не друго поне на мен ми стана ясно, че моя живот няма никакво значение за управляващото правителство.

94

Анонимен

преди 3 години

Нещо доста буквалничко се изказва, не го издържаме толкова години за да се вози на джипа и да ръси *** шеги. Доста държави вече ни вкараха в черният списък, такса че скоро и чартъри няма да има. То си стана ясно, че туристите предпочитат в Гърция въпреки строгите мерки и контрол, които имат там, като влизане през два гранични пункта, тестване, дезинфекция, увеличена дистанция. Интелигентните хора предпочетоха предвидимоста и безопасността на Гърция, пред нагъчканите чалготеки и хаоса у нас.

93

Анонимен

преди 3 години

Това неговото всеки да се пази сам, как да го разбирам? Може би всеки да се въоръжи с някакво пушкало и като види, че към него се приближава някой без маска, да вади пушкалото и да се опази сам от заразата.

92

жоро

преди 3 години

Този найстина е луд! Цяла година фекалите на Варна се изливат в морето и той казва чисто като сълза .Десет години всеки ден обяснява как всичко е прекрасно като в приказка. Цял свят ни се смее и на нас хора не само на него, защото му търпим наглостта да ни граби и унижава