70

Анонимен

преди 3 години

И как точно са излекувани?Може би коремният хирург ги разрязва и вади вируса?

69

Анонимен

преди 3 години

Ръцете да се мият и маската е като се изкашля някой да не хвръкнат слюнкови капчици храчка към другите.Тя маската не пази от самия вирус,защото все едно муха да мине през телена оградна мрежа.Все пак ако има в слюнката и се залепи за маската отвътре има някакъв ефект уж.Така или иначе обаче е неизбежно и всички ще се заразим!

68

Маргиналите

преди 3 години

Въпреки, че до сега не е имало толкова много нови няма да въведът Извънредно!Защото тези които ходиха на работа при извънредното сега ще почиват чинпвниците

67

Анонимен

преди 3 години

НИКАКВИ МАСКИ - СПАЗВАЙТЕ ДИСТАНЦИЯТА!

66

до MaйMyната

преди 3 години

И ти не си по добре от нея

65

Анонимен

преди 3 години

Аз гледам колко са в итензивните отделения 20 човека.Там е истинската битка.Заразените са 112 откритите и със сигурност са много повече,някои дори не разбират,че са били заразени.

64

MaйMyната

преди 3 години

До 87Една и съща oткaчалка е, не я ли видиш че едно и също дрънка, да дразни

63

Анонимен

преди 3 години

Ей,хора, това вече не е форум, а психиатрична сбирка някаква. Всяка Божа сутрин, под всяка новина за вируса Ужасена, Уплашена, Убедена, Златена и още няколко подобни пациентки изливат фобиите и страховете си. Вместо ***, този сайт може да назначи психиатър.

62

Релеф

преди 3 години

И не ме занимавайте с простотии и ме оставете на мира, щото ЗАПОЧВАМ ДА ОТКАЧАМ ВЕЧЕ!!112 :)

61

Релеф

преди 3 години

Ае как така ми прай на мене впечатление, че само жени настояват за насилствено поставяне на "маски" на всички? Я си берете лайката...

60

Анонимен

преди 3 години

До 81Те тия без маски са и без билет никои не ги закача те са електорат

59

Зоро

преди 3 години

Фандъкова взе ли мерки да няма хора без маски в автобусите? Там е голям източник! Яки глоби трябва, за да не се мре яко!

58

недоклатена

преди 3 години

защо не слушате щабът бре, всички ще умрем яко - математикът вчера каза, преди касапинът и той ви казваше, гъбарят и той ви обясни, че дифузно вирОсът ходи само по най-простите, ама това е тревожно, защото сме много такива - съжалете ни! затворете се и си сложете парцали на главата като нас -счетоводителят и той обяснява, заповеди издава. Оня слабичкия вирусолог не го слушайте! Нашата църква на Кови 19 и последния ден го обяви вчера за еретик

57

Корона гуру

преди 3 години

Препоръчвам редовен секс за всички.Той лекува корона депресията и корона истерията, и укрепва имунната система срещу вируса.Секс, но онзи истинският, чрез който всички сме се пръкнали на този свят, а не този, с който се еббават с нас Щаба и Правителството.С тях ще се разправяме догодина, на изборите.

56

Изкушена

преди 3 години

Изкушавам се да го направя с три а африканци заразени едновременно с ковид и спин! Много е възбуждащо!Между другото в Русия има такива секс групи които правят оргии от по 20 човека в които пускат един със СПИН и не знаят кой е! Това е някакъв фетиш техен, но съм чувала от позната украинка че било много възбуждащо!

55

Анонимен

преди 3 години

То с тия маски даже още по-зле. Те не пазят от нищо, а са само едни приносители на заразата. Освен това нито можеш да дишаш с тях, и си вдишваш собствения въглероден диоксид с тях, което е много опасно

54

Анонимен

преди 3 години

Айдеее... нови звезди - Изплашена, Изумена, Убедена. Абе, къде са МЪЖЕТЕ в тая, държава,бе!?...

53

Рецепта

преди 3 години

Нема тест, нема вирус

52

Стар комунист

преди 3 години

до 67Ти си мри, аз имам други планове

51

Зоро

преди 3 години

до направения на ***.Правиш се сам.По- малко заразени - по малко тестове! А не както ти се иска!!! Да си чул да гонят някой да му правят тест.Докога ще повтаряте тази мантра с тестовете. Който има СЕРИОЗЕН проблем той отива за тест! Ясно е като бял ден. Щом ще лъжат, могат и да не правят тестове и да си измислят числа.По малкото тестове доказват че има по малко заразени от 2-3 дни.