53

Ko4o

преди 4 години

Щото сме големи умници,сега ще му ядем главата - яко ще му я ядем! Ковид бил измислица, жертвите от него също! Помнете ми думата, че след месец случаите ще се утроят спрямо сега, жертвите ще скочат също драстично. Онова *** Мангъров с камъмни трябва да го пребием, а Мутафчийски за съжаление ще излезне прав. *** народ - слаба държава...това е ситуацията при нас!

52

Как да накараме

преди 4 години

наглите немаскирани да сложат маска в магазина?Човекът зад вас е без маска и се бута нахално в гърба ви. Обръщате се леко назад и симулирате кихане. Въпросният субект моментално отскача на два метра и вади маска от вътрешния си джоб.Което доказва, че българинът прекрасно разбира необходимостта от носене на маска, но самоуверено смята, че проблемът не се отнася за него и най-вероятно ще го подмине.

51

Въпрос

преди 4 години

Вчера влизам в фантастико с маска, вътре 16 човека без маска , 4 барабар с мене със маска, касиерките и те с маски, та питам аджеба .... има ли файда като сложиш на везните или не? Са аз пазя ли или само се потя с тая маска ?

50

Ралица

преди 4 години

Вчера светът постави своеобразен рекорд. 181 005 заразени с коронавирус за 24 часа. На този фон у нас ни обясняват, че вирусът бил отслабнал. Така били казали учените. Кои учени? За да отслабне един вирус трябва да мутира или да премине през голяма част от популацията и да предизвика имунен отговор. Чета Nature, The Lancet, New England Journal of Medicine, Medscape, PubMed. Никъде до този момент не срещнах статия, че е открита генетична мутация и вирусът е отслабнал. А стадният имунитет е мираж, защото в голяма част от преболедувалите не се откриват антитела.

49

Анонимен

преди 4 години

Стана ли ясно и на онези 80%, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се? Още ли се надявате най-некадърното управление в историята на България да ви спаси?

48

Василев

преди 4 години

Кой клати и детсабилизира страната???Кой е против Бати Бойко!Кой наглася компромати и иска точно в този момент държавата да се тресе!Бати Бойко е велики!Бати Бойко спинка сладко!В България няма корупция на високо държавно ниво!В България не се рекетира бизнеса , когато се печелят обществени поръчки и европрограми!Кой е подхвърлил един милион евра и златни кюлчета на нощното шкафче на Бати Бойко , все едно това са джобните му пари?Кой е нагласил вулгарния език в компромат?Джаред!ЦРУ!!

47

Анонимен

преди 4 години

налагай мерки, какво чакат да се изпотръшкаме всички ли?

46

Ганчо

преди 4 години

Защо маските не са задължителни на обществени места аз нямам логично обяснение.Ето ви един интересен пример. Тайван е остров с население около 23 млн. души. Вицепрезидентът на Тайван е епидемиолог. Ама истински. Още в началото разработиха стратегия за строго проследяване на заразените и контактите им, тестване и задължително носене на маски, 124 точки стратегия. Още през януари Тайван осигурява 6,5 млн маски за рисковите групи работещи и население. Към днешна дата в Тайван има общо 446 заразени и 7 починали. Общо! От началото на пандемията. На 23 млн. население. България се движеше в таблица

45

пияница мистик

преди 4 години

До ковидаНе знам кой ще занули, но моята любовница е в хранителния бизнес и от милионерка стана мултимилионерка. Ето кой работи. Не че нещо, ама защото попита де, да си кажа

44

Ахренин

преди 4 години

Ами измират. Поне да се използват ледените пързалки за труповете.То тва е еволюция болните и недъгавите ще си идат.

43

Докторката

преди 4 години

Оказа се, че за здравето на нацията най-важни са футболните мачове и кръчмите. Искаме си всичко. Тук и сега. Майната му, че това може да ни е последната сбирка или пътуване. Или последните на някой наш близък. Далеч съм от мисълта, че трябва да стоим затворени, не ме разбирайте погрешно. Но можехме да продължим живота си с постепенно отпускане на мерките, със строгост и правила, с временно лишаване от някои неща и със задължително носене на маски.

42

Анонимен

преди 4 години

Тези дето казват, че вирус няма и всичко е една голяма измама, са най-страхливите мишоци. Опитват се да убедят себе си, че няма от какво да ги е страх. Лошото е, че тези страхливци заради страха си заразяват останалите като не спазват най-простите и лесни хигиенни правила.

41

Икомов

преди 4 години

Грижата за здравето на индивида е показател за еволюцията и цивилизацията. Икономиката? Ако хората са здрави, икономика ще има. Ако са по болниците, кой ще работи и ще ползва благата на икономиката? Затова напредналите държави имат програми за превенция и влагат пари в най-съвременните методи на лечение, които съкращават болничния престой и спасяват от инвалидност.Човешкият живот не струва ничий кеф по кръчмите...

40

Анонимен

преди 4 години

Не е важно колко са заразените и колко са починалите.Важно е Боко да спи добре с пачките евро и кюлчетата злато.При него мазнинката никога няма да свърши -днес евро утре пачки с долари в някоя банка на някой не известен остров, че той няма да е вечно премиер а пенсията от 300 лв. дето ще получава изобщо няма да му стига до никъде, човека няма да мизерства я. А ти *** народе продължавай да го качваш на власт и продължавай да роптаеш що си беден.

39

Вуте

преди 4 години

Всички от тук пишещите сурикати!Слагайте противогазите и се затваряйте!Никво излизане!

38

Анонимен

преди 4 години

Е, то е ясно, че ще мине през всички ни тоя вирус, някои няма и да разберат, други ще бъдат отнесени. Това е положението, успех!

37

Изккл. прост народ

преди 4 години

Масово се киха и кашля! Вчера видях поне десет човека да кихат на публично място и дори ръка не слагат! Аз не мога да разбера толкова не могат ли да се съдържат да не кихат и кашлят!

36

била

преди 4 години

Пенсионерите са главните виновници за епидемията в Бг.Те са крайно неспазващи правилата,нагли ,безочливи и арогантни.

35

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 4 години

КОВИД-19, ти си спасението!

34

Анонимен

преди 4 години

Пазете другите - носете маска в магазините. Така ще предпазите и себе си.