80

Анонимен

преди 4 години

Ревизоро беше един от най-корумпираните служители в Митница София, той ли ще спира проекта, за който сам получи шест цифрени рушвети. Да му мислят избирателите на патриотичната група...

79

пери

преди 4 години

До Анонимен 68Трябва, ама кой да ги разследва? Прокурорчето ходи по села и паланки да лови дребни мишоци и да хвърля прах в очите на обществеността, че върши нещо.Не се надявай някой да потърси отговорност за това нещо, дето беше подпорна стена, после къща за птици, а сега ще да се превръне в хотел. Туй такава архитектурна мисъл иска.

78

Анонимен

преди 4 години

Закривай тая държава няма смисъл...

77

Анонимен

преди 4 години

Никъде в нормална държава няма хотел точно до плажа.... никъде.

76

Анонимен

преди 4 години

Хотела няма да остане празен, споко.Няма, разбира се. Ще има охрана, чистачки, камериерки, там друг персонал. Туристи, обаче, надали ще има много.

75

Анонимен

преди 4 години

Абе бетонирайте го това Черноморие, даже и морето бетонирайте най-добре. Като в Дубай, ама цялото. Гърция все пак беше в кредитна смърт, има нужда от всеки турист, който се осмели да дойде на Балканите. С всичкия този бетон по нашето Черноморие, им гарантирате, че няма да им откраднете нито един турист. Даже и цяла България ще ходи там. Щото хората като отиват на море, обикновено отиват да си починат от града, не да отидат в друг по-голям и грозен град. Без инфраструктура и с л.на във водата.

74

Анонимен

преди 4 години

Не искал да ходи като еко бухалка.Абе, ти министър на екологията ли беше или на градоустройството?Ама...какво ли пиша и аз. Все едно не зная с какви хора си имаме работа.

73

,,,

преди 4 години

Като правят хотели нон-стоп, да направят и един 4 лентов еднопосочен път към Гърция.

72

Анонимен

преди 4 години

нали нямаше да е хотел бе, правите народа на ***, по-нагли сте от наглите!

71

Чичо

преди 4 години

Като гледам снимката-това в средата е много стабилна подпорна стена,ЯКА-не е като тези хилави стенички отляво и отдясно.

70

Анонимен

преди 4 години

А Бай Ви Тошо има просто едно бунгало в Евксиноград на плажа, наречено "Слънчевото бунгало"!Де ги нашите дерибеи - огромни хотели си направили. Бай им Тошо остана далеч зад тях в състезанието по надграбване.

69

Анонимен

преди 4 години

Все са ни управлявали нагли типове, но тия са наистина уникални. "Тоя глас не е моя глас", "Този хотел не е хотел", "Божков е лош човек, но ходих всеки месец при него" - ей това са. И грам не им пука. Честно, не мога да поощря никой, който е решил да остава на тази мафиотизиран атеритория.

68

Анонимен

преди 4 години

Решението е едно да се сложат решетки на кутийките и вътре да вкарат гербаджиите начело с Борисов.

67

Скоти Пипан

преди 4 години

герб гербаву око не вади. А народът да пуши пури и да се радва на заслужения капитализъм

66

Анонимен

преди 4 години

Е стига де, толкова се е озорил архитектът да прикрие хотела с подпорна стена, вие искате да спрат това начинание! Авторът на творението по случайност е арх. Захариев, съпруг на външната ни министърка, ако не знаете, ха-ха... и ще си правят каквото искат, естествено...

65

Цкжлжлжкж

преди 4 години

Абе тука всички имаме по един минус! Това да не е собственика?!?

64

Анонимен

преди 4 години

ДАЙ СЕГА ГОТОВА РАБОТА ДА Я РАЗВАЛИМ

63

Анонимен

преди 4 години

На сънародниците ни добре дошли в Гърция, а Команчи да си строи направо вътре в морето, ако му стиска! Трябва да си направим една голяма стена на границата и да си вписваме номерата на телефоните, тези които живеем в Гърция, и ако можем да помогнем с нещо на сънародниците си за по приятна и евтина почивчица в Гърция, с удоволствие ще се подкрепим един друг. Никаква аванта повече на тези морски нарко оранжерии и бордеи с наименованието Хотел. Контрабандния наркотик, не се изгаря, а се пласира.

62

Анонимен

преди 4 години

Че няма само Доганов да си загради частно имение я?И Тиквата трябва да има че на старини да се наслаждава на живота!

61

Анонимен

преди 4 години

Тези не ги обвинявам за нищо.Обвинявам тези, които гласуват за тях и за мутрата.Също и онези, които вече се правят колко са над нешата...и изобщо не ходят да гласуват.