9

Ельоменат

преди 3 години

Естествено , че са прикривали да не останат без работа. В нормалните държави хората бяха спирани от работа и им се плащаше за да не заразяват, но в България дадоха милиони на банки и колекторски фирми , а на работници загубили работа им предложиха кредит. За това се крият хората , защото им е все едно дали ще умрат от Ковид или глад и бой за невърнат кредит, но тихо да не разбере ЕС

8

Мутафа

преди 3 години

Точно така!Даже да се върнат и някои от мерките. А разни абдали дето ми се правят на сандукани и се разхождат с CLK-тата и Golf 4-те без маски да се проучат откъде имат пари за бензин да обикалят, след като не декларират и една стотинка доходи и да бъдат сложени под запрещение.

7

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството,че някой нарочно го пуска и то не само в БГ.Ето и в Гърция и в Македония са нагоре случаите.Не е нормална тази работа.

6

ахахахахаха

преди 3 години

Ахахахахахахахахахахахахаха каква изненада! Откъде накъде това, че група хора в едно конкретно населено място е заразила близките и колегите си от същото конкретно населено място, трябва да е причина за затягане на мерките в цялата страна? Отворените граници и премахването на карантината за влизащите по заповед на ЕС как ще го регулирате?

5

Анонимен

преди 3 години

ми сложете под карантина огнищата, какво чакате ? имате една община слагате я под карантина, какво трябва целата страна да занимавате с неадекватните си решения

4

Анонимен

преди 3 години

тиквената обстановка кога ще се премахне ?

3

Анонимен

преди 3 години

Моля?????? Вие нормални ли сте бе ***

2

Бейзболист

преди 3 години

Кунчев ли ще играе питчер?

1

Анонимен

преди 3 години

След като е по огнища, ограничете тях, защо на цялата страна?Дженерала ще сложи ли униформата, сигурно вече е изсъхнала след прането.