50

Анонимен

преди 4 години

Добре започна денят ми.Спечелих два вчерашни баса и съм напред с две бири.Първо се обзаложих,че БайХ...ще се натресе на сутрешния брифинг при Мутафчийски и ще се провъзгласи за спасител на нацията.Вторият ми бас беше,че първият журналист(пърдон мисирка),която ще зададе въпрос ще бъде Ива Николова от агенция пик-ня,по известна като баба Яга.

49

Анонимен

преди 4 години

Той щото е много смел ,затова носеше маски и се тестваше през ден ,затова не излиза от в къщи без няколко едри момчета с дебели вратове . Не каза че сме на дъното по брой на тестваните и от тестваните само те политиците се тестваха безплатно и когато си поискат ,всички останали най-вече пенсионерите /най-застрашената група / си плащаха тестовете като попове ,щото бълг. пенсионери са най "богатите" в цяла Европа !

48

Анонимен

преди 4 години

Такъв чудодеец, направо ще те канонизират приживе пък си и набожен най-вече и скромен.

47

Анонимен

преди 4 години

Обществото трябва да спазва хигиена, Дезинфекция и Дистанция. Това е премиера ви го каза, лекарите също.

46

Анонимен

преди 4 години

Всъщност от казаното от Борисов оставам с впечатление, че е от малкото случаи, в които той хвали обикновените хора, а не толкова себе си. Заглавието на статията създава погрешно впечатление и е направено с цел негативни коментари и трафик.

45

Анонимен

преди 4 години

Да похвалим Боко за неоценимата му роля в борбата с коронавируса: за люшкането му като ветропоказател, за ръсенето на тъ пизми и за безкрайното му самохвалство. Без тях бяхме загубени.

44

Поклонник

преди 4 години

Държавник е г- н Борисов. Бих го сравнил само със Стамболов и цар Борис трети. Ще го пишат в учебниците този човек. На първо място сме в света по справяне с пандемията, това е безспорно. Благодарение на премиера и екипа му. Аз и моето семейство сме дали завет до края на живота си да гласуваме за ГЕРБ. Няма алтернатива друга.

43

Анонимен

преди 4 години

Абе Вие като го видите Тикватаа на снимка и се побърквате от екстаз и еуфория

42

wild horse

преди 4 години

На кого ли прилича с тази фукня- Ще направи България велика,ха,ха,ха. Затънали сме в посредственост,бедност и простотия,а той с шайката си дебели глигани се перчи ,като петел...

41

Тъжно, но вярно

преди 4 години

Никой друг по света не може да нарече народа си "Tулупи" по държавната национална телевизия, да се задържи на власт, да се самопохвали с това и да продължи по старому. Евала, уникални сте, няма други като вас в целия свят.

40

Анонимен

преди 4 години

Да направихме чудо, 10г. полу грамотен про стак да управлява една държава член на ЕС.Това е осмото чудо на света.Ние българите вършим чудеса !!!

39

Анонимен

преди 4 години

И Албания, Гърция пак са пред нас няма нито един вече от доста време заразен ,пред нас са и по стандарт на живот ,и с по-високи пенсии и по много неща ни задминаха ,но само по самовлюбен вожд не могат ни минат !

38

Анонимен

преди 4 години

Боцко Боцко... гоуем! Носенето на маска означава според Баце не че сте по- отговорни ... а по- страхливи ... а той е най- смелия естествено и за това носеше лигавник дори и в "пика" на "пандемията" :)

37

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ако не беше яхнал този...цирк с вируса,Бокича и...шайката вече щяха да са сдали...багажа на държавната власт.Вирусът го...закрепи и за това сме...първи в света.

36

инфо сайт

преди 4 години

В информационния сайт пише че е обявена извънредна епидемична обстановка до 14 юни но нищо повече. Дайте инфо.

35

Анонимен

преди 4 години

Най много ме дразни липсата на собствено достойнство в журналистите от брифингите и на списвателите във форумите. Някой си ги бил спасил от страшния вирус. Абе ти ако не се пазиш сам, другите ли искаш да те пазят. Всеки който се чувства застрашен може и трябва да се пази сам. Например възрастните хора. Обществото трябва да спазва хигиена, Дезинфекция и Дистанция. Това е премиера ви го каза, лекарите също.

34

Анонимен

преди 4 години

Дано Кьовеши се задейства по бързо защото съдейки по изказванията МУ може да пледира за неадекватност!Иначе,след нейното вчерашно изказване в ЕС не вярвам някой от лидерите да се срещне с НЕГО!

33

Анонимен

преди 4 години

Ами прав е, никой никъде по света не се е задържал на власт след доказани разкрития за корупция и изнудване.

32

Анонимен

преди 4 години

Браво, и сега като дойдат едни милиарди,ще падне лапане ..а герберасчета

31

Анонимен

преди 4 години

С тия безумни решения от вчера да не станем като в Македония, то приказката за края на Дунава не е случайна