114

Анонимен

преди 4 години

Мале колко е тъъъп тоя радев

113

Анонимен

преди 4 години

А тия центрове за дигитални технологии от къв зор? Всеки вече има на бюрото си дигитален технологичен център. България има нужда от учители и качествено образование - а тия двете неща без достойно заплащане не стават.

112

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyНали 90% от бензина и дизела в България идва от рафинерията на Лукойл в Бургас. Вместо да пишеш глупости, ниж как стоят данъците им и на Бойко приятелчето да плаща, че от години на загуба. Или това няма значение.

111

Анонимен

преди 4 години

Единствения хаус е в главата на свекървата радев

110

Анонимен

преди 4 години

Самата истина, тиквата унищожи БГ !

109

Анонимен

преди 4 години

От коя държава е тоя Юри и какво точно прави в България?"Юри Тавание и Христо Иванов заедно топяха България пред Брюксел"

108

Анонимен

преди 4 години

До DinosaurusАло, Радев, в коя държава магистралите са частни?В много са частни или на концесия. Хайде първо прочети и тогава пиши.

107

той си знае

преди 4 години

Този живее в друга реалност, да не е извънземен? Или не е добре с главата?

106

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя? Какъв е по народност?"Доносникът на Сорос в София - Юри Тавание, вече дирижира компроматите на т.нар. Антикорупционен фонд (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)"

105

в Садово може

преди 4 години

Този освен с Садово и Горно нанадолнище, никъде другаде не го канят. И то казват, че били големи напъни от старна на секретарката Митко, за да му издейства посещение. И нали по.малките населени места има управници, на които лесно може да се въздейства. Защо не посети Варна, Бургас Стара Загора? Да, ама ще го върнат от първото кръгово.

104

Анонимен

преди 4 години

Какво му има на този човек? Много е далече от реалността..

103

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименНИ са "пъна",душо!!!..-Просто се ЗАБАВЛЯВАМ с вас!

102

Анонимен

преди 4 години

Една Румба пролет не прави.Трябва яка масовка,защото окопавцовката във властта е яка.

101

Хахахахахахахаххахха

преди 4 години

След като му свърши мандата ще избледнее точна като Гоце първака С тази разлика ,че тоя няма да изкара и два мандата

100

Bad Company

преди 4 години

Милия Радев треска го тресе. Зер на монопола на Лукойл края му се види. Как така ще има във всеки по-голям град бензиностанции които ще продават поне с 20 ст. по-евтино от Лукойл!? Ами нали на руските му другарчета ще им спадне свръхпечалбата?! Ама ха! Да не говорим, че ще спрат да изнудват търговците с данъчните складове които в момента са 95% техни.

99

Баба Пена

преди 4 години

Руменчо един лев не е заработил! Все от данъците на народа е папкал. Така че по-добре е да си мълчи там горе на черешата!!!!! Щото като останем пак без пеннсии, ще го пратим той да събира прогресивните данъци.

98

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНищо не зависи от теб, никога няма да зависи и по-добре.Интересно тогава, защо се пънеш?

97

ПроСоТо

преди 4 години

радвам се на квиченето на гербомажоретките!!!!!!!..Като лаят неистово с/у Радев само потвърждават ,че се страхуват от него ужасно...което весели ДОНЯКЪДЕ изтерзаната ми от чутовната простотия на БОКОГЕРБООТПАДЪЦИТЕ душа.

96

Цирк дьо солей

преди 4 години

Прав си румба ам ти кво напрай за тая държава? как сме влезли излезли всеки себе си знае.

95

ПроСоТо

преди 4 години

До Ганьои това ще стане,тОлуп!.....Впрочем,много се смея на израза "***",който еднокнижния Безкнижник използва...-защото "ТУ ЛУП" е термин в "художествената гимнастика" и по-специално в пързалянето с КЪНКИ върху лед и означава "ДВОЙНО ЗАВЪРТАНЕ",докато "тОлуп" има друго значение:-"ТОлуп" е Безкнижника от Банкя,който всъщност..по народному е..САМОХОДЕН БИДОН-ТОЛУПИН!-дебел,тромав,НЕДОДЯЛАН....Радев ИМА шанс!..Дали и как ще го използва, НЕ зависи от мен...