71

Анонимен

преди 4 години

По тази логика министър Горанов ако отиде да работи шеф на Сити Банк например ще взема по-голяма заплата, а той стои министър от алтруизъм, а не защото никой не го иска никъде...

70

Анонимен

преди 4 години

Психодесните и либертарианците ще купуват от скъпото гориво.А, то държавното ще е едно евтино... Заплатки на чинушки, кражбички, уреждане на държавни поръчки (строеж, снабдяване и т.н. на 100 обекта, о-ла-лааааа!), отделно каквото се смъкне от цялата работа...След 5-6 г. ще почнат "държавни стимули" за "продаващата евтино, но незнайно как вечно губеща" държавна петролна компания. След още 5-6 г. ще я продадат за 1 лев с цел "оптимизация" или "по-ефективен мениджмънт" на поредния успял човек :)

69

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИЗМА, КОГАТО ДНЕШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА МЛАДИ КАДРИ ВСИЧКИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ В БЪЛГАРИЯ И СССР БЯХА ДЪРЖАВНИ, А ВСИЧКИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ В САЩ БЯХА ЧАСТНИ. И В САЩ ГОРИВАТА БЯХА ПО-ЕВТИНИ ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ И СССР.

68

Анонимен

преди 4 години

Събрали се мишките да вържат звънци на котките...

67

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВНИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ ЩЕ КУПУВАТ НА МНОГО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ. а реално защото държавните бензиностанции ще искат да печелят колкото частните

66

митрофан

преди 4 години

До Анонимен Но поне да се доближават до тях.Днес бензин Марешки 1.41лв а на Лукоил 1.75лв.Само допреди няколко дни цените на големите верици бяха с 20ст.по-високи,а на Марешки с 5 ст.по-високи.Без конкуренция и без картел,нещата ще се нормализират.Само да не замислят да прецакат по някакъв начин Марешки.

65

Анонимен

преди 4 години

Това което Горанов твърди че ще стане няма да стане защото е невъзможно. Държавните бензиностанции са фейк.

64

Анонимен

преди 4 години

Ще се "краде" от петролния картел - по 50-60 стотинки всеки българин ще отказва да подарява на петролния картел.Петролният картел ще каже като оня митничар от вица: Защо с моите пари ще пестите по 50-60 стотинки?

63

Koko

преди 4 години

Абе Горанката не помнил смс ите. Дано помни къде е заровил парите, че скоро ще му потрябват..

62

Анонимен

преди 4 години

До 54,правсте,но той каза че не е има чадър от държавата ,Ами тия милиони ще не са взети???

61

Анонимен

преди 4 години

Бензиностанциите на кого само не разбрахме?

60

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До ПенсионерЖОКЕР В МОМЕНТА Е НА 8 ГОДИНКИ И ЖИВЕЕ В БАРСИЛОНА

59

Анонимен

преди 4 години

СОбствено финансиране търсили? Как? Ще ходите да работите на заплата да си финансирате нашите бензиностанции? Престъпници!

58

Анонимен

преди 4 години

От държавното най-сладко се краде.

57

Анонимен

преди 4 години

В Конституцията пише, че в България има социална пазарна икономика и всички собствености - частна и държавна, са равнопоставени.Изпълняват Конституцията.

56

Анонимен

преди 4 години

С удоволствие ще гледаме как почтените международни фирми смазват монопола на частната феодални държавичка.

55

Тонката

преди 4 години

Абе щом Андро Райчев,Жоро Гергов и Близнаков вече признават,че Бойко нема мърдане значи е ясна работата:):):):)Скоро очаквам и Червен Кольо да го потвърди:):):):)Борисов 4 неизбежен:):):)

54

До До КОКО

преди 4 години

Ами явно ти си тъпо парче, защото не покрива нуждите на страната. Кара се гориво с цистерни от Румъния, Австрия и т. н. Ако цените бяха конкурентни, щеше да се разтоварва суров петрол и да се диверсифицира пазара. Всъщност какво ти обяснявам след като говориш пълни глупости. Преди 30 години на тройно по- ниско потребление имаше три рафинерии, ама явно си имате опорни точки. Не ти обяснявам на теб, а споделям, че се чувствам обиден, че ни мислят за ***. Ясно е, че е поредната хранилка...

53

Анонимен

преди 4 години

Няма да успеят да преборят цените на Марешки.

52

Анонимен

преди 4 години

Спомнете си за петрол ...държавна,и сега частна ,и тук ще е така след 2--3 г.тия упражнения са ясни