41

11

преди 4 години

С други думи, затвърждаваме позицията си на единствената европейска страна с ръст на заболелите.

40

Гостите

преди 4 години

И не беше жизнео важно да се отворят кафенета, кръчми и плувни басейни точно, когато има нарастване на броя на заеазени !!!КПП тата бяха глупост !

39

Истукан

преди 4 години

Извинявайте, ама на моята работа не видях болни от коронавирус, които да отсъстват, а не ни дават да си ползваме отпуските заради коронавируса, защото видиш ли нямало кой да работи.

38

До Димитър

преди 4 години

Очевидно си ***. Защото пускаш този лад по 50 пъти на ден. То няма лечение, няма какво да подписвам, умнико. А в Италия видяхме резултата от масово интубиране - бактериална пневмония. Пише го 10 пъти на първите 30 страници в учебниците по РИЛ.

37

Гостите

преди 4 години

От хойкане на софиянци може да има малко повече заразени, но тези които всеки ден влизат и излизат от София, за да работят тук не мислите ли ,че са много по_опасни заразители !!!Или се затваря София като Банско или отворена ! Всичко друго е безсмислено !

36

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Хорошо !! Май ще се докопаме до ?????????? на Европейския съюз!

35

Анонимен

преди 4 години

Идеята в момента е увеличаване на тестването с цел намирането на повече болни и с цел да покажат че са свършили голяма работа по време на най-строгото време от извънредното.

34

Ммм

преди 4 години

до димитърЩо ти ли плащаш *** останалите здравните, та да решаваш кой ще се лекува и как?Ей много го гледате вожда ,ама само простотията вземате ,то ме че има нещо умно което да се вземе.И помисли защо ти написах името с малка буква.

33

Анонимен

преди 4 години

Продължават по предварителен сценарий да ви страхуват.Правят тестове в гетата за да имат бройки.Завивайте се под юргана през глава и чакайте Торбалан(вируса) да ви подмине.Падане на бройките след 13 май. Дотогава провалилият се НОЩ още ще ви страхува.

32

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се отварят кафаните ...

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Ама какъв Ананиев кой е той ,логиката е на Борисов. Всички останали са ръкопляскащите ,каквото каже главния и логиката е негова и изпълнителите са неговите избраници ,утре ако им даде барабанчето и им каже тръгвате като глашатаите от село на село и тава ще правят....те са само едни службогонци ,хора без мнение !

30

Волен от Атака

преди 4 години

Атака победа! Един златен пръст на Волен е достатъчен на БСП и ДПС да съставят правителство и да махнат тиквата Борисов.

29

Димитър

преди 4 години

До ВеликденПРЕДЛАГА, ВСЕКИ МИСЛЕЩ КАТО ТЕБ, ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЗАРАЗЯВВАНЕ С ВИРУСА. ТОГАВА НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ХОДИТЕ КЪДЕТО ИСКАТЕ!!!

28

10 е прав

преди 4 години

Всички ще си го изкараме, ако вече не сте го изкарали. Но сте лицемерни. Защо не са ви приоритет десетките хиляди, които чакат за планови операции и умират или образуват метастази заради паниката покрай вируса!? Просто ви е страх и сте злобни и лицемерни. След време ще видите, че народът се топи от много притеснителни тенденции и болести, а короната ще е била по-малко от % от тях... Тъжно, не вниквате.

27

Анонимен

преди 4 години

Предните дни правиха по 1000-1150 теста, днес 1450 са направили. Естествено са получили и повече положителни.. Ще видим дали това не е някакъв извратен начин отново да ни заключват вкъщи

26

Анонимен

преди 4 години

Заразоносителите пътуват с автобуси от чужбина.

25

Анонимен

преди 4 години

До МммЗависи колко е отпуснал вожда....нали трябва винаги да има запас за тях ! А от кого се правят икономии ? от простолюдието за тях е достатъчно "стойте си в къщи !"

24

Анонимен

преди 4 години

И къде е логиката на тоя идиооот Ананиев? Сложиха КПП-та когато имахме по 20-30 заразени на ден, а сега като имаме по 70 -90 ги премахнаха. Ананиев и логика?Магаре и космос!

23

До 12

преди 4 години

Да си ги завреш в ушите пред летището повечето бройки!Сееиозномои не мислите?! Кажи честно! Вдиш-издиш и толкова?!Броят на заразените от чужбинско и контактни е повече, така че изравнява броя на тестовете.Ну зайец, ну мозък

22

Боко Т.

преди 4 години

Видяхте ли ся, от полунощ махнах бариерите, пуснах ви да се разходите из парка и веднага има нов пик на заразените.. Айде от утре отменя заповедта и отново всички вкъщи!