66

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че тия които пишат срещу професора са доста добре зарибени от световната журналистика и ми изглеждат с гладки мозъци и сигурно вярват, че земята е плоска ха, ха...

65

Варна

преди 4 години

Прав си, да ти кажа. Сега се сещам, че още в началото на март Меркел каза, че има голяма вероятност да умрат повече от 500 000 души. Но ми се е загнездило в ума, че имаше няколко специалисти, които казаха, ме това е просто грип и няма страшно. Извинявам се

64

@

преди 4 години

До ВарнаЗападните специалисти не са обявявали, че това е просто грип. Всеки ден следя немските, швейцарските и австрийските медии. Дори вирусолозите в САЩ и Англия предупреждаваха за сериозната опасност въпреки *** поведение на лидерите им ТОГАВА. Цитирай кои западни специалисти са казвали, че това било "обикновен грип".

63

Варна

преди 4 години

Истината е, че никой, ама никой незнае какво ни очаква. Влючително и тесните специалисти. Абсолютно всички, дори и западни специалисти, съобщиха, това е просто грип. Да ама не. Определено голяма част от хората ще го изкарат на крак, но последствията върху белия дроб никой не казва какви са, дори и при преболедували. Причината е, че това е нов вирус и едва след 1- 2 години ще стане ясна картината. До тогава, повече позитивно настроение.

62

Анонимен

преди 4 години

До Браво"Браво Мангъров, разби ги с професионализъм"Думите на Мангъров от 08.03.2020Симптомите на вируса не се различават от тези при грипа. Толкова колкото успяваме да се справим с грипа, толкова ще успеем да се справим и с корона вируса"Ами сега?

61

Анонимен

преди 4 години

Мангъров за Криситян Дростен/немския вирусолог /чувал ли е?И той ли е некомпетентен и не разбира от стаден имунитет та е на различо мнение?Айде ние сме ***,там ***,ама другите вирусулози по света?

60

Анонимен

преди 4 години

Днес моля дръжте ни в течение за брътвежите на тоя недоучил клоун , това е важно за нас.

59

Анонимен

преди 4 години

детския доктор мангъров доскоро не правеше разлика между грип и коронавирус но иначе дава акъл от сутрин до вечер.

58

Анонимен

преди 4 години

Че кой човек 2месеца е лежал че да атрофира. Нормалните хора не сме спирали да си работим. 8-10ч. На този кой му дава гластност

57

Менгеле

преди 4 години

Към вчерашна дата в Швейцария имаше 29 000 установени положителни случаи. Според този *** преди една седмица в България е имало 600 000 заразени?!?! Еднаква е отговорността, която трябва да понесат и той и медиите, които му дават трибуна за брътвежите му. Защо никой журналист не го попита с какво помогна на първа линия?!? Много е лесно са си студийна мебел! Докато едни работят с риск за живота си седмици наред, този човекомразец обикаля студиата! ПОЗОР!!!!

56

До 54

преди 4 години

Помисли ли логично преди да напишеш това ? Я помисли и ако не се сетиш питай някой нормално мислещ човек! /само да ти кажа че на 14ти етаж на ВМА ,може да разбереш на колко и с какво е помогнала,,медийната звезда/

55

Г

преди 4 години

До HВие правил / а ли сте?

54

Чебурашка

преди 4 години

Предлагам Радев да му даде едни генералски пагони и да ни съобщава всеки ден колко "сухи съчки" са изгорели.

53

Анонимен

преди 4 години

А Мангъров по чий сценарий е? Как може да си лекар и да искаш народа масово да се разболее като знае какво беше положението в болниците! Той е шеф на детско отделение и знае че нямаше никакви предпазни облекла! Знае, че нямаше протоколза лечение! А сега знае колко хора ще измрат! Ако се беше сринала здравната система сега вече щяхме да сме собственост на някоя велика сила или велика фармацевтична компания!

52

H2

преди 4 години

И двете страни са прави , проблема е че не познаваме този вирус и това е причината че не можем за сега да планираме бъдещето си. Доцента има свое мнение но го попитайте дали е направил аутопсия и анализ на пораженията . Лекари са изумени от това което виждат , за сега е необяснимо от научна гледна точка, ето защо вярвайте проверявайте и двете страни. Ще бъдем точни само когато науката ни докаже истината

51

До 40

преди 4 години

Когато един индивид е доказано болен от морбили или СПИН ,се взимат съответните мерки ,нали.А не се засилваш към него за ,,имунитет".Примерът ти не е съвсем точен. Не става дума за стерилна среда ,а за най обикновенно избягване на контакт с непознати или ,,сополиви"люде.

50

Анонимен

преди 4 години

Интересно колко от тези доктори и специалисти медийни звезди отидоха да помогнат на колегите си в отделенията?Исландският здравн министър не се показваше всеки ден по новините, но един ден седмично даваше дежурства в градската болница.

49

Анонимен

преди 4 години

"Ето и планините пуснах да работяткажете едно благодаря,бе."

48

до 49(браво)

преди 4 години

Все пак да не бързаме с фанфарите...

47

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми обясни в какво се изразява подобрението на епидемологичната обстановка? Аз не виждам положителна промяна в никакъв аспект. Или решението да се отменят мерките е политическо с цел да се запази статуквото защото народа реве и се оплаква и рейтинги падат... може би не само...С две думи има ли опасност за здравето на хората наистина или се подиграха с нас? Сега по-малко болни и по-безопасно ли е отколкото преди 30 дни?