71

до Да

преди 4 години

ще траеш, по добре е от това да падат бомби, глезльо мамин, има тапи за уши.

70

ха ха

преди 4 години

Браво,Радев.Държиш ги на щрек и не те забравят никогиш,дори и когато темата е друга.Купувай им памперси,да не направят напикнение.

69

до 65

преди 4 години

По принцип си прав, но само за това, че кой за каквото е учил... но никой в момента не иска пари от държавата. Хората искат държавата да не им пречи да изкарват пари... Разликата е много голяма. А и не си мисли, че това няма да се отрази и на теб, всички ще са засегнати. Най-малкото ще плащаш и ти държавните заеми, осигурили охолството на определен кръг хора.

68

Буфон

преди 4 години

Хора трябват 2 месеца, за да се оправят нещата. Сега, ако се отпуснем всичко ще е било напразно...

67

Анонимен

преди 4 години

Установени болни с коронавирус ще има толкова на ден колкото поиска Бойко!Марионетката Мутафчийски само ще ги съобщава на раята.

66

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

От коментарите се вижда, че част от евромилионите се разпределят за възхвала и подкрепа на Началника!

65

.

преди 4 години

Как ще намалеят болните след като сте им разрешили всеки ден да се прибират от чужбина заразени.При извънредно положение би следвало да бяхте затворили границите преди месец.

64

БАЧКАТОР

преди 4 години

Животът не е само к. вирус. Трябва да изкарваме пари!

63

Анонимен

преди 4 години

До КомундетатаНяма задължителна карантина в момента. Що не се съберете всички с вожда ви Радеф начело и да си кихате в устите.След това България не е затворил границите както великата ви Русия и може да ходите кафето си искате. Кеф ви Италия, Испания в Англия дават 4000 паунда заплата..... Ама вие не сте свикнали да работите. Писането на лъжи за копейки ще ви изхранва още 20 дена, след това????

62

Р.Радев

преди 4 години

Ако коронавируса посмее да зарази член на БСП, свалям доверието си от него. Нека бъде ясно.

61

Анонимен

преди 4 години

Ако безработните можеха да бачкат от вкъщи нямаше да са безработни. Никой не вярва че парите не растат по дърветата. Имам чувството че политиката я правят едни презадоволени егоцентрици, които единствено се страхуват някой да не ги зарази за да не развали перфектния им начин на живот.

60

ДА

преди 4 години

"Дърпай мерките",защото не знам от вируса колко ще умрат,ама междусъседските войни ще започнат!Не може да си затворен 24/7 в къщи,над теб да тичат деца,като коне,да си лягат в 2 през нощта,ти да не можеш нито да се наспиш,че работиш от вкъщи,нито да излезеш навън!До кога мислите,че може да се издържа това!?

59

Анонимен

преди 4 години

Първо каза,че се тества всеки ден ,след въпрос на журналист колко теста сие направил до днес ,той отвърна два ! Нали не са точни и няма смисъл ! Ти , Борисов си патологичен лъжец!

58

АЗ

преди 4 години

ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА "КОЙ ,ЗА КАКВОТО Е УЧИЛ" , ТА ВИЕ ДРАГИ БАРМАНИ , СЕРВИТЪОРКИ ,ПИКОЛАТА И Т.Н ,КАКВО ПО ТОЧНО ОЧАКВАТЕ .ДА НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ НА МЕН МИ БЕШЕ МНОГО ЯКО ,ЗАВЪРШИЛ ИНЖЕНЕР ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ ,ДА ЗАПОЧНА НА 500ЛВ ЗАПЛАТА 2013ГОДИНА???НО СИ СЕДЯХ НА *** ,КАЗВАХ СИ ,ЩЕ УСПЕЯ И ВМОМЕНТА РАБОТЯ ,ИМАМ СТАБИЛНА ЗАПЛАТА,ЗНАНИЯ И САМОЧУСТВИЕ . ТАКА ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЗА ПАРИ СПЕЦИАЛНО НЕ ВИ Е ДЛЪЖНА !

57

Анонимен

преди 4 години

Разбрах само,че ще сменя Ананиев.Не го харесвам,но го съжалих ,като видях .винското отношение към него.

56

Анонимен

преди 4 години

До даЧе те самите щабове, защото вече не знам колко са и колко им плащаме, станаха за смях. Мутафчийски - на 29.02 - няма нещо, само грип, на 14.03 - пандемия. Мангъров - няма нища, не носете маски, по-свободен режим. Ананиев - с маски, домашен арест, 5000 лв глоба. Нямам нищо против мерките, но нали са уж специалисти, да се разберат. Така става пълен хаос. Същото е и с политиците ни. Има резерв, излишък - после няма, дефицит от 3,5 млрд. Имаме мерки, но не работят. Масово безработица.

55

Анонимен

преди 4 години

Дърпате дявола за опашката...

54

Николай

преди 4 години

То е лесно да сме "най-добре справилата се държава" като се тестват по 200 човека на ден, и то такива със средно тежки или тежки симптоми. Дори не се тестват всички хора със симптоми. Колко нови случая да открият - естествено, че ще са 20-30 на ден...

53

Анонимен

преди 4 години

май ви се иска по Великден еоенно положение. Нещо много станахте паникьорите и всяващите анархия.

52

да знаете

преди 4 години

Борко е узрял, даже презрял за ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ от специалист психиатър.