30

Анонимен

преди 4 години

Тия с маските са разпространители на гъбични и бактериални инфекции! *** *** квото му кажат прави, утре като кажат скачайте оя 6-тия етаж, ще скачат!

29

АТАКИСТ

преди 4 години

, а защо не се прилага закона в пълната му сила, който гласува НС преди 2 седмици- наришение на карантина до 50 000 лева глоба и до 5 години затвор? За какъв чeп тогава го гласувахте тоя закон?

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВиж сега, ако спазваш правилата глоба няма. 5000 лв. е добре. Стимулиращо е.

27

Анонимен

преди 4 години

До ИваСкоро и с куче няма да може, понеже се правите на интересни.

26

Анонимен

преди 4 години

как 5к беееееееееее?На тоя стандарт?????Разбирам,че трябва дисциплина,ама 500 лв. е достатъчно сериозна глоба!!!!!!!!!!15к. луда работа!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Глобата е добра, но трябва и синя и зелена зони отново да станат платени. Сега като са безплатни само стимулират хората да идват на разходка с кола.

24

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

23

Анонимен

преди 4 години

До ССТеб пък кой те е спрял, *** си копай на градината. Аз ходя на нивата всеки ден.

22

fact

преди 4 години

***,АКО ТРЪМП, УТРЕ, ПОНЕДЕЛНИК 30.03.2020 ОБАВИ рестарт на икономиката - ше запеете друга песен. Сички на амбразурата да правиме БВП, короната не е страшен.Чакай да видиш след 24 часа кви зеаповеди може да ти турат!

21

Ива

преди 4 години

Дано да ви състави по един акт за по 5000 лв., дето си я избрахте пак. Пожелавам ви го!С куче в парка може, но с внуче не може.:-)

20

До 12

преди 4 години

Не,тези глоби ще са основателни.И да, сумата е добра,би се усетила от по-голямата част от хората,а за тези които не биха ъсетили, надали биха нарушавали правилата пиеики бира в градинката пред блока заедно с други безделници.

19

Анонимен

преди 4 години

Хитро са го измислили! Ще ви вземат последната риза от гърба да си попълнат празната хазна! Днеска 5 хилки за разходка, утре 50 хилки за излизане от вкъщи!

18

Селянин

преди 4 години

До БайКакво миене на ръце. Аз през живота си 20 пъти не съм си мил ръцете, те сега искат 20 пъти на ден да ги мия.

17

СС

преди 4 години

Гробарите убиха българският народ !!! Кой ще плати сметките на хората ??? Земеделието и животновъдството не могат с карантина !!!

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В САЩ и Великобритания разхождането из парковете е разрешено.Тия наште се писаха по-католици от папата.

15

мак

преди 4 години

И това няма да спре хората. Ще се разхождат там, където е малко вероятно да срещнат полицая. За някои закона е врата у поле. А пристигащите от чужбина не намаляват.

14

Анонимен

преди 4 години

Кога ще започнат глобите за возещите се в метрото и автобусите, където страшната зараза се разнася най лесно?!Защо глобяват в парка?Това е нонсенс!Изпитват търпението на хората.Но това е подигравка с тях и е лишено от здрав разум и се нарича лъжеборба с вируса.

13

до 5

преди 4 години

Единствената световна война, която предстои, е тази на хората, които се опитват да спазват карантината, за да може всичко да премине по-бързо, срещу лигльовците, за които е нечовешко изпитание да не се друсат и напиват по паркове и градинки всеки ден.

12

Анонимен

преди 4 години

Вие нормални ли сте?Такава глоба от 5 000 лева няма и в западните държави,където заплатите са много по-високи от масовата българска заплата!Максимума от всички глоби е 160 евро!вие използвате вируса,за да дерете кожата на хората!Намалете я тази глоба!Ако хората са самотни и няма кой да ги обслужи и излязат да си купят храна и лекарства, такива глоби ли ще им праскате!Или трябва да гладуват докато умрат или да са болни?

11

До 5

преди 4 години

Историята е показала,че подобни кризи завършват с война. Дано този път не стане така,но надали. Хора,подготвяйте се. Живяхме в мир и просперитет дълги години,за съжаление иде краят на това врвме...