67

Гьобелс

преди 4 години

В Русия няма умрели. Това означава, че вероятно имат лечение или ваксина. Тази епидемия нанася опустошителни икономически щети на най-големите им врагове и съперници - Китай, ЕС и САЩ. А също така руснаците имат едни дядоколедовци, които мажат вратите с каквото си решат. За тях е лесно да заразят Китай и после Италия с най-възрастното население в Европа. Може всичко това да са глупости, но има логика в тази лудост.

66

малко факти

преди 4 години

Преди да залеете интернет с мистиката на хоремагски прорицатели, нека да припомним недвусмислените факти:1. Епидемията тръгва от Китай.2. Същата е разнесена от китайски граждани, които е можело да бъдат спрени и от собствените си власти.3. Европа не прави нищо, за да се предпази, доакто не пламват фатално редица страни.Ако има нова фактология по темата, моля споделете я. Ако не, мери нема нужда от празни приказки.

65

Sostin

преди 4 години

Тва комунистите сте изключително п.ости и ограничени човечета. Само на ваз ви се привиждат американци на всякъде. И Чернобил го думнаха те нали м..кс ви да е.а броста дива, селска.

64

WORLD SCUM

преди 4 години

Донбас.....сам се досети.Живеем във филм.

63

Анонимен

преди 4 години

Всеки борави пари, а те са носител на зарази. Как да се защитим?

62

Анонимен

преди 4 години

Кой създава отрова без противоотрова?

61

Да

преди 4 години

Тръмп евентуално е заразен.Този е бил в контакт със заразени бразилци, както и дъщеря му Иванка.Тия ако са позитивни и все пак оздравеят ( особено той), работата става доста подозрителна.*** не ща да ги коментирам, тия са най-голямото зло.От тях всичко се очаква.

60

събуден от кошмара

преди 4 години

Китайският Комунизъм Буквално Убива и Буквално никой не го спира! всичко останало са леки детайли!! Ако Света не Унищожи Комунистите от Китай не Бъдат, то Комунистите от Китай ще Унищожат Света - дори може би вечо го постигнаха!! Други Истина няма!!

59

Анонимен

преди 4 години

Китай го пусна , целта е смазване на икономиката на запада и Сащ . И за сега успяват.

58

Gogo

преди 4 години

Китайците може да се окажат прави!

57

Щатите пак велики

преди 4 години

Ама в гафовете и дезинформацията. Вчера шефчо на Центровете за контрол на заболяванията - Робърт Редфилд, призна пред Конгреса, че много смъртни случаи от коронавируса са били приписвани на сезонния грип. И то съзнателно. От поне два месеца. Тепърва ще гледаме в много по-страховит мащаб нашенската трагедия на некадърността и подлостта и там. Ще бъде много по-гнусен провал в страната с най-скъпата медицина в света, колкото и да го прикриват чрез кавгите с китайците кой бил виновен за пандемията.

56

Следвай Парите

преди 4 години

САЩ - загуби Трилиони от Срива на Борсите им, Китай е на 20 позиция вече дори по умрели от вируса спрямо населението им. Отговороте си сами, кой загуби най-много до момента - САЩ. А Китай сега прават яко пачка от продажба на маски и тестове и т.н.

55

Анонимен

преди 4 години

За мен още в началото на годината цял Китай трябваше да бъде поставен 1 месец карантина и никой да не влиза и излиза само стоки.

54

HUAWEI

преди 4 години

Убийци Американски да не мислите като плащате на 2-3 пъпчиви тинейджъри да пишат тъпи3ми за някакви чайници ще ви повярвам. Не чайници а вия УБИЙЦИ АМЕРИКАНСКИ ХВЪРЛЯХТЕОБЕДНЕН УРАН НА БАЛКАНИТЕ Убитите на Балканите от обедненият ви урана причиняващ рак са повече от тези който ще убиете с вируса виОбаче не ви интересува живота на хората само базите, петрола, оръжието, убииствата, терорът.... Сигурен съм че Китай ще възкръсне от пепелта където се опитахте да го натикате УБИЙЦИ АМЕРИКАНС

53

Анонимен

преди 4 години

Значи не са американците!

52

Анонимен

преди 4 години

Биохимията е толкова напреднала,че ако САЩ решат да разредят Китай съвсем няма да е чрез COVID 19.Но племето нека конспирира,те и ЛАФКА бяха на Пеевски...

51

Анонимен

преди 4 години

От триглавата ламя - САЩ, Англия и Израел, всичкото зло е тяхна разработка винаги и пъклените им планове и проекти нямат край.

50

До 52

преди 4 години

На кво си ?

49

ined

преди 4 години

Вместо да се карат да питат генерал Годжи, той е най-компетентен по въпроса.

48

Някой питаше

преди 4 години

Израел имат 178 болни от които 3 тежки и 0 починали.