45

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ така и не разбраха, че колкото повече нападат президента Радев, толкова повече хора се отказват от ГЕРБ и започват да подкрепят президента.

44

Анонимен

преди 4 години

Навремето партията на Биков /СДС/ освиркаха Ж Желев и бяха приети за герои.

43

Грую Марулев

преди 4 години

Срам за България е тоя фуражконосец. То бива съскане и плюене, ама да докараш тази из'мет със себе си, вече е върхът. Да си ходи при кобилата Деса и да не ни излага.

42

Анонимен

преди 4 години

СРАМ, срам за България е тая руска креатура Радев.И Апостола поруга тоя .

41

Човек от народа

преди 4 години

аз не видях да крещят други освен хората на Божков и на БСП...те не са народа

40

Възмутен

преди 4 години

***** е тоя ! И той и червената партия дето го предложи.

39

2

преди 4 години

А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се отказаха. Някои възмутени се връщаха, защото контролиращите искали да им вземат някакви женски спрейове. Други ги караха да се събличат. Целта бе повече от ясна. А причината за гневните коментари на управляващите е разбираема при такава мощна подкрепа за президента и шествие, каквато не помним." (край на цитата)

38

1

преди 4 години

И полицейски кордони и провокатори и гневни коментари и фалшифициране и пренаписване на историята няма да помогнат(Симеон Николов) "Кратките скандирания, придружили словото на Фандъкова, идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония.

37

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, имаме мутра за премиер, а президента, който е военен и се е заклел в знамето да служи на страната си се бил събрал с криминален контингент....

36

Анонимен

преди 4 години

До ФактА режимите на Орешарски, Стани(Гей)шеф и другите убавци какви бяха бе дървар?

35

Анонимен

преди 4 години

За пръв път имаме президент който да води агитка от дрогирани хулиганчета.

34

Анонимен

преди 4 години

Радев да подаде оставка.Другото не е по заветите на Левски.Къде апостола е казал да се прикрива престъпление и да уреждаш жена си на работа.Този човек няма място в обществения живот.

33

Анонимен

преди 4 години

Милков ***.

32

Волен

преди 4 години

Изви ни се бе!!!Извини се бе!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Разбирам, че има фенове на БСП и фенове на Радев, но не е редно президентът напълно да политизира президентската институция и да си прави митинги на БСП на 19.02. Да си обяват митинг от БСП някоя събота и да ходят да си скандират.

30

това са

преди 4 години

Избирателите на ГЕРБ са чиновници,държавни служители корумпирани,некадърни,на партиини хранилки,който съсипаха държавата но въпреки това им увиличават заплатите всяка година и техните семейства,това са подкрепящите бандата ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 4 години

С този президент, можем само да се радваме, че не сме президентска република.Ако беше така, Десето щеше да ни управлява деректно от спалнята.

28

Факт

преди 4 години

Ако някой трябва да се извинява, то това са ГЕРБ. Левски се бореше за чиста и свята република, а не за корупция и престъпност, каквото е в същността си режимът на ГЕРБ.

27

Пеньо Груев

преди 4 години

Тая фуражка е срам за България! По-голямо *** с е нямали за президен!

26

Милков

преди 4 години

Аз пък се радвам на простотиите на радеф, защото по този начин той се компроментира все повече и повече, защото аз самия съм свидетел как хора, които преди се изказваха възторжени за него сега взеха да гледат гузни и да се отричат от сатаната. Ха :)