41

Пунта Мара

преди 4 години

Само че не битовата престъпност източва от бюджета милиарди левове годишно.

40

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ

39

избирател

преди 4 години

Формулата е лесна.Преборваш корупцията по високите етажи на властта.Потичат инвестиции. Има добре платена работа.Тогава 70/80% от битовата престъпност ще секне от самосебе си.С останалата....и селските милиционери ще се справят!!!

38

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,крадците действат, под свод небесен,*** в къщи стои, навън не смее,проклина той живот НЕлесен !

37

Анонимен

преди 4 години

Този клоун, Симеонов и войводата им Борисов са нагледен пример за гьонсуратлък. С такива неандерталци, с умствен капацитет като на бойкова пуйка в този век сме обречени на битието, което имаме.

36

ha ha

преди 4 години

Каскета не е чул май че "рибата се вмирисва от главата!" А тоя вместо да се захване с главата - ходи да се заканва на люспите...

35

Анонимен

преди 4 години

Вече чакам репортаж как Гешев арестува ром с каруца и демонстративно ни показва как работи прокуратурата.За бабички с пробити чехли на протести няма да се хваща вече май..

34

Горд българин

преди 4 години

Отначало и аз се подведох, все пак изглежда уверен и наперен, но както казва народа - всяко чудо за три дни.Щял да връща Божков от ОАЕ, ама те не знаят, закопчават прошляците наркомани с един грам *** и ето борим се срещу престъпността.

33

Пъзел

преди 4 години

Геш като модна икона тука :)

32

Неграмотен

преди 4 години

Рибата се вмирисва от главата трябва да почнеш от вас управляващите а не да се правиш че работиш уш да преборва битовата престъпност тя е капка в морето спрямо ващи действия

31

Анонимен

преди 4 години

Явор Бахаров е недосегаем

30

Анонимен

преди 4 години

Гешев май трябва да иде на очен лекар,нещо ми розовеят тия очила...

29

избирател

преди 4 години

Борисов,Цветанов,"царя" и той за 800 дни щеше да на УпраЙ!!!Да не говорим за ония преди тях!!!Сменете сценария бе хора и наистина направете нещо,че заприличваме на бананова република!!!

28

ПроСоТо

преди 4 години

харесвам каскета му!..Обаче,има нещо стряскащо в заканата му..А то е:-Решил е да са фърли да окошарва кокошкарите в територията,но ГЛАВНИТЕ,ОСНОВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ВЪРХОВЕТЕ на "властта" ИЧ НЕ ГИ И СПОМИНЯ!!!!!!СПИТЕ ли,хора?!?!..Тоя щял да "закрива държавата",ако не фанел стотина джебчии,крадци и мошеници?!?!?!?!?!И НИТО ДУМА за БРУТАЛНИТЕ МУТРОПРЕСТЪПНИЦИ!!!!..НИТО ДУМА!!!КОКОШКАРИТЕ са "проблема на държавата"!!!!!!!!..ЖАЛНА ВИ МАЙКА,хора,ако продължавате да спите !!

27

Анонимен

преди 4 години

Ние се върнахме не до хан Крум,а чак до хан Аспарух вече!Закривай,да се изтепаме и да останат читавите за да оправят тая държава!Това е пародия!

26

Българин

преди 4 години

Каскета ,сложил и очила !Тоя Гешев го рекламират повече и от Лотарията!Гешев ,днеска колко обира станаха ?Ти къде беше ,а хванаха ли ги?

25

Анонимен

преди 4 години

Този Гешев още малко ще засенчи вождът бе.

24

Анонимен

преди 4 години

Ми че то трябва да се започне от НС-то Всичко от там тръгва.А повече от половината там са заради имунитета,които имат,като народни представители.Какъвто им е електората такива са им и народните представители.Та там най-напред,а после по територията.Ама требе дупе за тая работа.То да гониш кокошкарите си е чиста проба,хвали пръцковщина.Сам се хвали и не си вярва.

23

Ментор

преди 4 години

Хващам се на бас, че няма да се справят !

22

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДО КОГА РОМИ ЩЕ НИ ТОРМОЗЯТ