136

Victimized

преди 4 години

Разбрахме, интернет е опасно място. Забранявайте на младите да го ползват, както и на големите които не слушат. Направо помолете китайците или направо DARPA да направят интернета ни "безопасен".Такива случаи са голяма рядкост, но новините за такива случаи, било то преминаване към исляма или крайния европейски национализъм, посланието е едно и също, ще трябва да бъдем защитени от това вредно влияние, със закони, агенцийки още чиновници и така на татък....

135

Анонимен

преди 4 години

Не ми харесва на Християнството отвореността към другите раси и това не кради не лъжи ...Те просто ни правят на *** и ни лъжат и крадът!

134

Анонимен

преди 4 години

Скалъпена фалшива история, целяща да внуши, че сме лоши, нетолерантни и нецивилизовани. А колко е хубаво, мило и добронамерено всичко при исляма. Те само искат да живеят, както те смятат за правилно. А после става Бейрут.

133

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа има нови джамии под път и над път. Англия, 20 хиляден град поне 5 джамии! В някои бивши соц страни има 1-2 или 0 за цялата страна.

132

Анонимен

преди 4 години

Какво да бъде отношението към ПРЕДАТЕЛ? Цветя и рози? Като се е изплюла в лицето на цялото общество, сега да не реве.

131

Анонимен

преди 4 години

Как ходят в тоалетна с тия чаршафи?Особено азиатски тип.Ми то всичко ще стане мама Ния

130

Анонимен

преди 4 години

Християнския шал го сваляш, а това - не.

129

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Бе то исляма опасна работа-даже до децата опряха и им промива мозъците.....дори мракобесния болшевизъм не е правил така....Хванете местния ходжа и го натупайте здравата.Затова неслучайно цар Борис е направил така че ходжите в БГ да са само местни а не отвън внесени от бананови държави дето режат зелката дори за усмивка

128

Исмаил

преди 4 години

Исляма отдавна е българска религия....питайте историците. Християнството не е религия . Как може БОГ да оплоди женена жена въпреки собствените си закони-НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ!! Са се роди християнския бог, да умре и после да вампиряса.. А дъртия бог къде е ?!?!-в старчески дом ли..ха.ха.ха И кажете едно място на света където християнството да не е наложено с проливане на кръв?!?! Ми в България е наложено с проливане на българска кръв на 100 000 българи и 52 рода болярски ...евала на момичето

127

Анонимен

преди 4 години

Я съм съгласен ислямът да е официална религия в България. Нали ще забрадят само жените ко ме бърка.

126

Xxx

преди 4 години

Абе Днес.бг тази тема за забрадките е централна за Вас ??Вместо да е централна тема големия протест вчера в София !!;И тия, от "Възраждане "къде са ??Пасков и той къде е ??Нали много пишат по Интернет ?

125

Анонимен

преди 4 години

Разсъжденията на момичето показват само, че е повърхностна, наивна и глyпава. Със сигурност има и някакъв елемент на противопоставяне на семейството, за който не се говори. Жените са страшно загyбени в това отношение. Имат нуждата да вярват и затова се доверяват сляпо, липсва им склонността за критично мислене и оценка на цялостните качества на човек или идея. Естествено, има и изключения. Само не ми е ясно защо се опитвате да ни пробутате малката kokoшka като пример за подражание.

124

Анонимен

преди 4 години

еми здраве да е .. затова е демокрацията .... стига да да спазва законите и да си плаща данъците .... не виждам проблем ..

123

Анонимен

преди 4 години

За да се оставиш да те ограбят Ц 2020 си просто наивен ***

122

Историк

преди 4 години

До 88"Американчетата" може да носят каквото си щат, но те не убиват свойте заради идеология, както болшевиките и техниге наследници русофилите-комунисти.за справка: виж История на КП на СССР и История на БКП.

121

Анонимен

преди 4 години

Чувал съм че са чували че някой казал че е чул че че са бръснели?

120

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете за ромите как ни ограбват! Техната вера е такава да крадЪт и мамят слабите!

119

а ако нямаше джамии?

преди 4 години

"""""Моли се по 5 пъти на ден, понякога в джамията, понякога в дома си."""""

118

Василев

преди 4 години

Няма Господ , няма Аллах, ние си искаме петрола, защото стандарта на живот и човешкия прогрес и благополучие на този етап го изисква!!!За това селяни прости, вие сте в отбора на САЩ и Израел, защото сте една шепа народ, и ако нямате съюзници, ще сложите *** и шалварите и ще изченете направо!За това става въпрос, за оцеляване на българската държава, и мислете трезво, ако не е великата американска армия в Близкия изток, какво ще ви се случи!???Точно на границата с исляма сте!Гуиндулин!ЦРУ!

117

Анонимен

преди 4 години

Приела исляма, а не познавала християнството. Не е ли нормално първо да се запознаеш с религията на твоята страна и чак след това да се насочваш към чуждоземни религии? Ето добър аргумент за изучаване на вероучение в училище - за да може българските деца да познават религията на своите прадеди, които са умирали за нея и са ставали мъченици в продължение на 5 века.