16

Патриот

преди 4 години

Чета коментарите и ми се реве. Не сме народ, а жалки русофилски м***рши..... Как пък не вдянахте, че докато се радваме на ***, те ни го набиват на два ката?!?+!?

15

за 3

преди 4 години

До АнонименЗА СЪРБИЯ 185 МИЛИОНА, ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО. ДОЛУ РУСКАТА ТРЪБА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И САЩ!

14

Анонимен

преди 4 години

Старите ора са казалЕ. Не плюй в кладенецо че ше доде време вода да пиеш от него. Какво ли си мислат Сеяндурските пишман управници, че са фанеле Господ за Шлиферо ли. Он и Монархо го беше фанал с оня с мустачките. Все на погрешната страна е това евано племе. Така им орезаа територията по времето на оня пияница дето го беха фанале от кръчмата и Цар го направия. Докога бе племе шивано докога ше се праите на интересни. Ако не беа Руснаците още щехте да носите потури и фесове.

13

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 4 години

ТЯ Е ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКИ БЕДИ И НЕЩАСТИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!РУСИЯ И НЕЙНИЯ СКАПАН КОМУНИЗЪМ---НИ НАПРАВИ БЕДНЯЦИТЕ НА ЕВРОПА!ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 Ти не си българин.Ти си жалък безродник.Отивай си там,от където си дошъл.

11

Скука и досада

преди 4 години

Шпиони има откакто има държави. И дипломатите са такива, откакто има дипломация. Но изгонването им по негласна уговорка се прави само при натиск за някаква промяна в отношенията. Понеже цвъчката Тиквостан не може да притиска ядрена сила, прави се по външна поръчка. Поръчителят е известен, икономическите и геополитическите му цели - също. Няма какво да се коментира. Откакто има Трета българска държава, все сме нечия обслужваща територия. И така до скорошния печален край на умираща България.

10

Анонимен

преди 4 години

Българите трябва да си набият в главите, че докато в България има русофили и хора които гледат към Русия визите никога няма да паднат!

9

Анонимен

преди 4 години

"САЩ са против Турски поток да минава през България. Договорихме промяна в Конституцията на Бълария. САЩ ще продължат подкрепата си за модернизацията на българските въоръжени сили."Дейвид Хейл, помощник държавен секретар на САЩ

8

да

преди 4 години

баща му мазен комунист, а той бил потомствен русофоб хахахахахахаха ей, такива са русофобите у нас - като дипломирания специалност Научен комунизъм в Ленинград "демократ" Иван Костов

7

България над всичко

преди 4 години

в България русофоби няма - има позьори, които ако утре нещата се променят коренно.. ще са по-русофили и от самите руснаци.. нищо ново под слънцето мъ,рши и п,омияри винаги е имало и ще има

6

алкашко

преди 4 години

До като не се откажат от "великая и могучая Россия" така ще е!През Втората световна ядоха бой до посиранье,едва не загинаха,и пак не им увират тиквите,и туй то!

5

Анонимен

преди 4 години

Да *** всички рушки диваци

4

Анонимен

преди 4 години

Да бъдат изгонени всички - един посланик в София им стига.

3

Анонимен

преди 4 години

$185 млн. годишно за Сърбия от "Турски поток". Доходите на Сърбия от транзит на руски газ през сръбския участък на газопровода "Турски поток" ще бъдат 185 милиона долара годишно.

2

истина е

преди 4 години

Ами нашите *** се скъсаха да правят метани на янките ,защото , ще ги похвалят !!Това са пълни *** и предатели !

1

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ РУСИЯ!РУСОФИЛИ, НА ДРЪВНИКА!РУСИЯ ПОД БОМБИТЕ!