30

Анонимен

преди 4 години

Василев, наистина сме валат!

29

Емил Странжев

преди 4 години

Като падне ГРОБ -ББ, пак ще си го изберат до безкрай или края на България. ГЕРБ е държавна и общинска партия клиентилистката партия

28

zeus

преди 4 години

Само искам да попитам тези 300 литра в секунда през ВЕЦ-а на кой наш човек ще минат и ще остане ли после вода да работи нормално ПАВЕЦ Чаира или и това ще затрием?

27

Анонимен

преди 4 години

До от ПерникБез вода заслужавате да стоите овце заспали, но имате късмет, че Боко не иска да клати стабилността си и ще ви свърже да точите чуждата.

26

Shark

преди 4 години

До 7. Да я оставят! Защото докато нещо не се случи в София, и софиянци да гризнат и те дръвцето, нищо няма да се случи в тази държава. Навсякъде протестите започват и се провеждат в столиците, а нашата столица спи, защото т.нар столичани са задоволени, дават им високи заплати, само да кажат А и се казва Б и В, че даже до края на азбуката,само и само да мълчат и да не протестират. Затова искам София да остане без вода!

25

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Перничани проумяха, че само Борисов може да им реши проблема... - и масово се вливат в редиците на ГЕРБ... - включително и кметът...

24

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Фандъкова и...друго ша даде,не само водата,защото е...предан герберист и Боко ша й даде...медал.

23

Анонимен

преди 4 години

Napoli, Roma, Milano, Padua, Parma, Pompei, Florence, Genua, Bologna, Bari, San Marino, Senegal, naddavat po rai 1 za bg gabrovski injeneri, bg arhitekti, bg proektanti, bg sadii, bg prokurori, bg zurnazti ...

22

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че хората в София трябва да плащат заради престъпната некадърност на институциите на които им се плаща за това. Това не е справедливо нека виновните понесат справедливото недоволство на перничани, стига сме прехвърляли проблеми от болната на здравата глава.

21

от Перник

преди 4 години

Браво на Фандъкова

20

Василев

преди 4 години

Нено Димов само е подписвал докунентите, и той носи оитговорност , но не е експерт!Хората, които създадоха кризата в Перник, сега те трябва да решат проблемите на хората!Това е безумие и кой дава право на едни провалили се експерти и миниостри, да решават проблема!Да не дойде същата българска фирма да прокопава канала от Белмекен, която извърши подизпълнителните работо в язовир Студена!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Виън Бонъли!ЦРУ!!!

19

Емил Странжев

преди 4 години

Гласувайте за Фандъка и ГРОБ

18

Анонимен

преди 4 години

Адски много разчитам точно хората, които се ос.р.аха в Перник, да оправят проблема!И.ди.от съм.

17

Анонимен

преди 4 години

Всичко е да не се нарушава спокоствието и комфортът на Бойко.

16

Анонимен

преди 4 години

Фънди прави каквото каже началникът.А НАЧАЛНИКО иска да си запази властта на всяка цена!

15

Анонимен

преди 4 години

Когато и в София останем без вода ще стане интересно. Юрданка е лесна вдига си шапката и се прибира в Белчин баня, а ние какво ще правим без вода?

14

Софиянка

преди 4 години

Преди изборите и данъците не ги споменаваше. Ако София остане без вода, какво толкова Бойко тогава ще има работа в Индия например. Ще уволни някой за да е сух отново като пернишка чешма. Да ни е честито. Докога ще мълчим не знам.

13

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачДобре ли сте?

12

Василев

преди 4 години

Доказано е от световната практика, когато един некадърник е предизвикал един проблем с действията си, и има силно его, ако реши да поправи проблема, тогава има 99,99% вероятност да създаде още по-голям проблем!А в ГЕРБ 99,99% са некадърници и хора със силно его, следователно и има вяероятност , да направят по-голяма беля!Бойко *** си с мир, и вземи със себе си всички калинки,енергийни експерти,хидроинженери и обслужващи журналисти!Агент Дороти Болкан Хъб!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Освен това, ако бях на мястото на кметицата, щях да обмисля много добре прогнозните данни, които ми дават за количеството вода. Защото 1) София расте с бясни темпове 2) климатичните промени се засилват почти експоненциално и всяка следваща година е много по-топла от предишната. В софийско не е валяло от месеци, сняг няма, няма никакви причини да се разчита на снеготопене. На кратко - изобщо не е ясно на колко вода ще може да се разчита. Та да си има едно на ум.