114

Василев

преди 4 години

Истината е жестока за българина!Ще ви кажа от достоверен овек и първо лице , че българите са най-голямата *** в ЕС!Българин наема за работа други българи в европейска държава и когато трябва да им плаща ходи и ги пее на полицията да не плаща, че работят на черно!Това друг етнос никога няма да си го причини един на друг, и това е истина, и държавата е Малта!Вие сте *** и селяни прости!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

113

Анонимен

преди 4 години

Важното да плюем Русия, да спираме проекти за милиарди, да се унижаваме пред македонците когато се подиграват с историята ни - така е с васалите. Плюят ги в лицето, а те казват - ааа, нищо, дъжд вали, нали сме в ЕС, нали сме европейци, ще се облизваме и ще преглъщаме.

112

Анонимен

преди 4 години

Когато лидер на дадена държава заяви, че иска африкански мигранти, тогава най-разумно е да не му пречиш да си ги получи.

111

Анонимен

преди 4 години

"Българските граждани обаче са равноправни граждани на ЕС и аз няма да допусна който и да е да се гаври с моите сънародници."ЕС имат договор за безвизов режим със САЩ? Българите като равноправни граждани на ЕС могат ли да пътуват свободно за САЩ, и американците как влизат в България?

110

Fallschirmspringer

преди 4 години

Не предполагах,че Макрон този неолибералист ще бъде толкова брутално откровен относно България.Въпреки ,че точно тук греши.Тези банди не са толкова на българи,колкото на български граждани,от които страдат и етническите българи.Нека правителството не се увлича в неолибералният си гняв,а да осмисли посланието,но може и да има нареждане "отгоре"/ДД на САЩ/.Все пак "папашата"Шорош поръчва музиката/демек дава пари,на когото трябва,и колкото трябва/

109

Анонимен

преди 4 години

Българите навсякъде го подритват с презрение и ги третират като хора втора рука, но те продължават да се блъскат и си мислят, че ще ги вземат в клуба на западно европейците, вече 30 години се надяват...

108

Анонимен

преди 4 години

То затова генофондът на Франция рязко се променя в последните десетилетия. Наздраве! Да им е честито! Браво на бабо**ът

107

обикновен

преди 4 години

Явно е време и ние да почнем да предпочитаме африканци пред префърцунени без покритие французи, които спят с бабите си и ги пробутват за манекенки

106

Африканция

преди 4 години

Ами много ясно, че хората си предпочитат африканци! Все пак те във Франция са си местното население!...

105

Българин

преди 4 години

Абе добре сме при демокрацията и ЕС и НАТО, нали имаме тоалетна хартия и банани, и можеме да бегаме на Запад да изкарваме евра да си купуваме западни стоки, а някой си казал нещо, голяма работа. ЕС е най-прекрсното място за живот, никога не сме живяли по-добре отколкото сега в ЕС.

104

Анонимен

преди 4 години

"Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар"Колко мило- предпочита хора от бившите робски колонии, владеещи езика и съгласни да работят за жълти стотинки.

103

Василев

преди 4 години

Франция може да си позволи такива изказвания, защото след Германия вкарва най-много пари в ЕС, а българския елит си правят къщички за гости и усвояват по един неморален начин евросредствата!!!От тази гледна точка той е прав!!!Агент Уорън Търнабъл!ЦРУ!!!

102

Патриот

преди 4 години

скачаме на Русия ,Франция малее колко мощна държава сме станали !Точно като пинчер на американска каишка джафкащ срещу овчарки!

101

Lan

преди 4 години

Аааа кой каквото си пожелае, това му се сбъдва! :)

100

Анонимен

преди 4 години

Може би назрява ФрансеЕксит!

99

Анонимен

преди 4 години

Какво и е на Обеля??Колко запалени автомобила има годишно в ромските квартали??Колко заклани,КОЛКО ПЪТИ НЯКОЙ НАПРАВИ АТЕНТАТ В СОФИЯ И НЕ САМО С КОЛА??Колко пъти им свалиха гащите на жените НА ЦЕНТРАЛЕН ПЛОЩАД В КОЙТО И ДА Е БЪЛГАРСКИ ГРАД??Останалото е дело на криминален континнент какъвто ИМА НАВСЯКЪДЕ.Тук проблемът по тая точка е нашето КРИВОсъдие,но това е друга тема.ДРУГАРИ ЛИБЕРАЛИ,ПРОСТО МАКАРОНА СЕ УС..РА ТОТАЛНО!Но поне си каза какво мисли,МЕРСИ,любовта е взаимна поне от моя страна.

98

Анонимен

преди 4 години

Макрон насажда ромофобия и расизъм не го е срам.

97

Запознат

преди 4 години

БХК къде са? Няма ли да се застъпят за братята "роми" и също да пуснат една протестна нота във френското външно?! А? Или те само знаят да се дървят на българи?!

96

Василев

преди 4 години

Селяни прости, Франция е колониална държава и половината Африка е нейна колония!В Африка има много нефт, руди,злато,диаманти , евтина работна ръка ,пазари и т.н и т.н.!!!Той не е искал да обиди българите, просто е защитил френския бизнес и политика, а ние сме вече нарицателни за много европейски държави, защото сме удобни за изтриване на ръцете, а ръцете на французите са кървави!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Нико Мъдлър!ЦРУ!!!

95

Анонимен

преди 4 години

"Макрон предпочита африкански мигранти пред български банди във Франция"Това означава, че получава стабилно количество и от двата вида, така че кои сме ние да се оплакваме, че страната му ни разтоварва и от двете?