74

best for the best

преди 16 години

Сега е момента си изкарате злобата срещу един държавен служител които е успял .Давайте и успех !!!

73

адвокат

преди 16 години

"Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства."Абе какви сте вие,че ще събирате информация за някой? Вие знаете ли, че това е незаконно?Правото на защита на личните данни е основно човешко право. Обикновено то се разглежда като част от правото на неприкосновеност на личния живот. То е в пряка връзка и с други основни права като правото на самоопределение, правото на свободно сдружаване, правото на свобода на изразяването. Различни международни актове дават защита на правото на неприкосновеност на личния живот - това са Всеобщата декларация за правата на човека - чл.12; Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи - чл.8; Международния Пакт за граждански и политически права - чл.17.В България, гаранциите на правото на неприкосновеност на личния живот са залегнали още в конституцията - чл.32. На 4.01.2001г. в бр.1 на Държавен вестник за 2002г. бе обнародван Закон за защита на личните данни. За България това законодателство е съвсем ново. Освен че липсват норми в тази област, липсва и специфичната нагласа на западния човек да изисква неприкосновеност на личната си сфера, както и да уважава личното пространство на другите. ДефиницияСпоред българският закон, лични данни са всяка информация за физическо лице, която разкрива неговата физическа, психологическа, умствена, семейна, икономическа, културна или обществена идентичност. Права на гражданите по закона1.Гражданите имат право на защита срещу безцелно и незаконно събиране на данни за тях от държавата. 2.Гражданите имат право на защита срещу незаконно прехвърляне на данни за тях от една институция към друга.3.Гражданите имат право да знаят кой, кога какви данни събира за тях и с какви цели.4.Гражданите имат право на достъп до вече събраните данни, както и да искат поправянето или заличаването им в съответните случаи.5. Гражданите имат право на специална защита на определени данни, разкриващи - расов или етнически произход, политическа или религиозна принадлежност, здраве, сексуален живот и убеждения.

72

Desislava

преди 16 години

Г-не, ако не Ви е известно в България,а и навсякъде по света, има Закон за авторското право,което в случая е нарушено!Ще Ви дам лесен пример за да успеете да го асимилирате - Не може да си свалиш песнички на Депеш Мод от Интернет,да ги драснеш на диск и да ги издадеш като свои!

71

fea

преди 16 години

NE POVI6AVAITE MOMI4ETO! TAKA NAPRAVIHTE OT SANITARI -,,MEDICI".ZURNALISTA TRYABVA DA E OBEKTIVEN !

70

преди 16 години

браво на мацката. направила си е сайт, сложила си е лични снимки, написала е какво мисли за живота - защо не! дори и шефовете може да си е напсувала. всеки разполага сам със собственият се живот и сам решава какво да прави с него. а разни журналисти че са раздухали тая новина е повече от тъпо. а ако някой от мнвр се опита да я уволни, съветвам мацката да си вземе 1 адвокат и право в съда :):)

69

Desislava

преди 16 години

Бих искала да знам колко от коментиращите тук,толкова възмутени граждани, знаят изобщо кое е въпросното оплюто момиче и какви са делата й? Аз съм щастлива,че познавам човек като нея - толкова ерудиран и възпитан!Да припомня ли на господата оплюващи,че точно тя застана пред екрана преди време за да защити ВАС и ВАШИТЕ семейства от нелепостите в здравеопазването и нехайството на някои лекари,заради които умират ХОРА в България?!Лесно е да се каже "Разпни го!"..особено от грешници!Възмутена съм от коментарите по адрес на напълно непознат за тях човек! Това показва що за стадо сме! Жалка картинка!Надавям се г-н "журналиста",който срина кариерата на един млад и кадърен човек да НЕ спи спокойно дълго време и да научи,че като представител на медия носи ОТГОВОРНОСТ за живота на хората в това Общество!

68

преди 16 години

Abstrahiram se na kakva dlujnost e taia. Da vi haresva? Grozno lice, kurvensko ilzluchvane, debel zadnik. Normalna li e da se izlaga s taia snimka , ta dori i v lichnia si sait. Grozna koooolkoto si iskash!

67

Valjo

преди 16 години

Ало адвокатино :) събуди се бе . какво преекспониране ? какви определения ?! това не е ли свободна страна ?? И какво им пречи на хората да прекопират материали, и то от интернет ???? Абе ти май не си нормален , а сетих се , нали си адвокат и си търсиш клиенти :))

66

Cuba Libre

преди 16 години

АБЕ ДА ТИ ТАКОВАМ АРТ ФОТОГРАФИИТЕ - *** СМЕШНИТЕ ИЗВИНЕНИЯ!!! КАТО ИСКА ДА СИ ПОКАЗВА *** - ДОБРЕ, АМА СИ Е СБЪРКАЛА ПРОФЕСИЯТА НЕЩО. ПОРЕДНАТА ДЪРЖАНКА, ДЕТО СЕ Е ВЗЕЛА НАСЕРИОЗНО

65

агент на ДС

преди 16 години

Ако бяха снимки на жена ти(или твои,не знам каква е половата ти принадлежност) тогава щяха да са безобидни,обаче тази овчица е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!

64

варненка

преди 16 години

освен със *** си и с устата която е посочила с друго работили от действиятя и личи че не

63

dkevr

преди 16 години

След време ще видим метресата на Шушулов сигурно, нищо че има визията на Ненка от Комиците. Нали я издигат в службата и самочувствието е мноооого голямо, ама това е от дядо на дядо и накрая попадне на точния дядо.

62

ilian

преди 16 години

Boje. opazi ni stranata!Journalistite im pisna da pishat za stachki zaradi bednata ni dyrjava i se zanimavat s lichnia jivot na zvezdite.Tova momiche e Zvezda! Vynshno minosterstvo da se gordee, che ima takava slujitelka s tolkoz ezika i takova obrazovanie.

61

дядо мраз

преди 16 години

Българската журналистика се изпълни от празноглавци, включае итози сайт. На мен пък нищо не ми пречи, че жената се е снимала и си има личен, повтарям личен сайт, който всеки може да посещава, но не е морално да се разпространява така масово, както от Днес.бг. А на деси мога да кажа дано да ги осъдиш, защото това заслужават, след като не са се хванали да правят сериозна журналистика, а жълти весници в електронен вид.

60

преди 16 години

ahahahah abe bolest vie normalni li ste?!da ste 4uvali za aktova fotografiq? ne e nezakonna, pravi se na sobstvena otgovornost...drug e vuprosut 4e to4no tazi snimka nqma nikakvi esteti4eski ka4estva po-tupoto e 4e pove4eto reagirate kato konservi.. there`s no point. slagaite na jenite si zabradki kato ste takiva puritani, ama e fakt, 4e iskate te hem da sa razkreposteni i sexy, hem da nqmat vruzka s realnostta, puk kamo li da se pokazvat pred ob6testvoto.

59

адвокат

преди 16 години

Десислава, трябва да кажеш на Лила Георгиева, че може да съди въпросните медии за нарушаване на личната и свобода, чрез преекспониране на материали от личен сайт и откровено лъжливи определения за тези материали като "порнографски".В Конституцията на България е каззано ясно, че всеки има право на лична свобода. Така е и според европейското законодателство. Научете ги тия селяни един път завинаги да ви уважават като хора и като жени.

58

преди 16 години

Нивото в момента навсякъде е това. Тъй като разни чичковци си настаниха метресите на разни местенца, а *** на тях все си ги влече друго. Както виждате каката даже не вижда нищо лошо в това да си се снима и да си се размахва в интернет така. След като има старци които да лансират такива *** безнаказано, ще си берем срама. Сега е време не кой за какво учил, а кой кого свалил. Старците сътвориха толкова мизерии с пустия им мерак за млада булка, че няма накъде повече.

57

кретен

преди 16 години

секси дупе :-)

56

RAFA

преди 16 години

Интересно нямате ли всички снимки от плажа примерно , да не говорим за домашното ви порно убеден съм, че всеки притежаващ цифрова камера вече си е направил най малкото някоя снимка ! И на това му викате порно, вулгарно и незнам какво си .. айде сега има си достатъчно места в интернет на които да си лъскате бастуна нали така ?.. Всеки може да публикува в сайта си каквото си ще .В случая девойката е публикувала снимки направени от професионалист и нямат нищо общо с порно. А какво стана "уважаваните" медии си откраднаха от нета каквото им падне и си запълниха белите полета - смешни сте !

55

преди 16 години

4e kvo i pre4i be..bati zadrustenqcite maina...tqloto si e neino shte go pravi kakvoto si shte. mnogo qsno.i e vreme naistina da se oburne vnimanie vurhu nagloto lepvane na snimki. imat si avtor pone go citiraite...dosta samodeina mediq ste ama tva ne vi opravdava.