36

ХАЙДЕ БОЙКО

преди 4 години

нали си участник във ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС. Иде време пак да си спомниш младините

35

Анонимен

преди 4 години

Бургас и Кърджали - на Турция.Варна и Добрич - на Русия.Пито - платено.

34

АЗ ПЪК

преди 4 години

не виждам нищо лошо в нов възродителен процес. Че нещо не можахме да завършим стария. Дойдоха агентите на САЩ от СДС

33

Анонимен

преди 4 години

До АнгелЕвропа му стои мирно на Ердоган,докато разполага с милионите мигранти!Европа ще продължава да стои мирно на Ердоган,докато е съюзник с Путин и Русия!На Европа и на Европейците,въобще не им пука за България и българите! Ще ни жертват при първи удобен случай и при необходимост!

32

Анонимен

преди 4 години

До drgЗащо точно в профила на тези ментета?! Какво като сложиш Одрин като не можеш да го вземеш,а те могат,и население си имат по места,а ти какво имаш един гол евроатлантизъъм?!

31

янки

преди 4 години

До АнонименЧерно море няда да е руско езеро!

30

Анонимен

преди 4 години

Не виждам нищо лошо да минем към Турция.Тогава и заводът на Фолксваген ще е и у нас.

29

ТУРКОФИЛИТЕ

преди 4 години

пишещи редовно на сайта са поне 10ина човека. Аркадаша ДОГАН, нали си е дръжка на ТИКВАТА - а ПЕЕВСКИ води общите сметки от подарената на ДОГАН ТЕЦ ВАРНА и присвоеното от КТБ....

28

Анонимен

преди 4 години

Нормално е, след като Борисов е първа ханъма в харема на Ердоган и винаги ходи при него наведен.

27

drg

преди 4 години

Сега в отговор на тази провокация-нека в профила на Каракачанов или някой от неговите заместници да излезе карта на България с включени Одрин Истанбул и прилежащите им земи!! Вместо да се правят дипломатически совалки-този вариант е по-добър!!! Османлиите ще подскачат на височина до минарето на Синята джамия и посланика им ще направи кафява диря до МВнР!!

26

Анонимен

преди 4 години

Гладна пуйка просо сънува.

25

Седесар

преди 4 години

По добре Турция отколкото 31 години ГЛАД!!!

24

МЕСТНИТЕ ТУРЦИ

преди 4 години

дето пишат тук на сайта също биха публикували такава карта, ако не се страхуваха от преследване. Яростната защита на ТУРЦИЯ тук на сайта показва, че това си е планова, целенасочена работа на турските спец. служби. Вместо да плямпат нашите кикимори от МнВр за руска хибридна атака да се вземат в ръце и да престанат да са адвокати на ЕРДОГАН

23

Анонимен

преди 4 години

Замисляли се някой,че ако това стане,и при недоволството на народа към ПОЛИТИЦИТЕ,ЕС, НАТО ще настанат сепаритиски тенденции в цялата страна. Тези се цепят,и другите ще искат да се отцепят от евроатлантическия бардак и си правят разни републики. Правителството трябва да има план готов за подобен сценарии,ида подобри живота на хората в БГ.Време е вече.

22

Анонимен

преди 4 години

Тикваря нали е турски слуга просто няма да изрази никаква позиция по въпроса.

21

Анонимен

преди 4 години

Тази карта Путин я е изготвил! Знаехме си отдавна!

20

Ангел

преди 4 години

Супер ! Нека да има такива карти.Стискам палци Ердоган да поиска част от България военно не само на приказви. Само всеобща Европейско-Атлантическа омраза към тази покварена държава може да ги заличи от планетата зема !

19

Радослав

преди 4 години

Ако държавата продължава с геноцида си над данъкоплатците и си развъжда мързели на социалка до 10-20г. като нищо ще стане това! До 10-20г. ще се пенсионира 60% от работещите в момента и няма да има кои да плаща данъци, а без данъци мързелите на социалка остават без пари и ще се дигнат веднага на бунт и ще ни превземат! До тогава те ще са 3 милиона, а нормалните граждани ще сме има няма 3 мил. от които масата ще са пенсионери! Това ни чака със сегашните партии на власт!

18

Българина

преди 4 години

Защо не затворим всички кпп с турция докато не върнат земите на тракийските българи, които още не са платени? София мълчи защото мисли че ще и се размине! Сърбия и Македония ще си я поделят! Какво си мислят софиянци? А всички от градове от червената зона хубаво да си помислят кой регистриа дпс и дост? Сдс и герб!

17

ха ха ха

преди 4 години

С о р о с к о т о западно робство води до турско робство.