15

?$

преди 4 години

Да теглиш кредити в евраци и да ги харчиш за американски самолети не е много умна идея.

14

Дядо Петър

преди 4 години

"Аз имам редкия шанс за вицепремиер да имам историк в лицето на Каракачанов.Още повече, че е и ПОТОМСТВЕН АГЕНТ НА ДС.

13

дали

преди 4 години

1.256 млрд. за 8 самолета F16 (157 млн. на самолет). Полша за 4 млрд. договори 32 броя F35 (125 млн. на самолет) и им свалиха визите за САЩ. Какво повече да кажем за сделката? Ще влезе в компилацията с "Най-големите хитове" на Тиквун, заедно с опростеният милиард на Газпром по договора за транзит, и това само от последните месеци.

12

Анонимен

преди 4 години

F-16 Block 70 - 4-то поколение самолет. Ми то Миг-29 модернизиран е поколение 4++.Нашите умни глави вместо да вървят нагоре с поколенията, ни връщат назад в 60-те години. Ужас, на тия бесенето им е малко!

11

Анонимен

преди 4 години

Интересни политици и военни се срещат на снимките.... Тия са ни превзели тотално...

10

Анонимен

преди 4 години

Как няма да има съпротива, то тука толкова руски изтривалки. Добре че е Бойко да ни държи далеч от руската помийна яма,

9

днес

преди 4 години

Много глупости казва този,конфликта Албания НАТО ,не е ясен проблема Косово и апетите за Македония на албанците.Щ е бъде интересно.Тези самолети ще бъдат за разходка по празниците,нищо друго няма армия.

8

Анонимен

преди 4 години

Психиатрите в тази "държава" проявяват престъпна безотговорност!

7

Наблюдател

преди 4 години

Браво, г-н Борисов! И внуците ни ще Ви бъдат благодарни за свършената работа!

6

Бау

преди 4 години

Дръж тези 300 коментара сега. Любима тема на народа :D

5

Анонимен

преди 4 години

Гнусна колониална изродщина !

4

Анонимен

преди 4 години

2 милиарда за 8 кръстачки, технология от 70-те години! Това прави 250 милиона парчето. Е няма такава набутвация! Един СУ-35 е по 90 милиона и е в пъти с по-добри характеристики. Грипен също е по-евтин, много по-добър от Ф-16 и по-съвременен. Някой взе много яка комисионна под масата, лобирайки за Ф-16.

3

Анонимен

преди 4 години

За пръв път чувам сделка за 3 милиарда да е със 100% авансово плащане. Това сигурно е прецедент в международната търговия!

2

Анонимен

преди 4 години

На Борисов му е отказана среща с Тръмп, с Путин, с новия премиер на Гърция (върнаха го от въздуха), с Курц, с Ердоган, с президента на Сърбия, на Румъния Премиерът на Северна Македония го детронира от поста лидер на Западните Балкани, като пожела Гърция да поеме лидерството на Балканите. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео умишлено заобиколи България, като не я включи в Балканския си тур.

1

Анонимен

преди 4 години

Опита се да си купи индулгенция, но май няма да стане.Защо новият посланик на САЩ у нас все още не е пристигнал?Нищо не е случайно и всички дипломати разбират какво означава това за България и нейните управляващи The End!