22

Анонимен

преди 4 години

Че кой нормален човек ше се върне ти да си му президент?

21

Колко ни струва

преди 4 години

Шопинга на Деса ?С частен самолет?В САЩ?

20

Заемете САЩ

преди 4 години

И елате в кочинатана Радефф подобна на кочинатана ПиздинТоз ако не е луд поне го е таковал луд..,

19

българин от САЩ

преди 4 години

Ще се върна ако Радев си подаде оставката и всички кoмyндели влезат в панделата заедно с него.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе вие червените *** голяма шизофрения ви тресе. Първо бягайте от тука, тука е беднотия, после тия са предатели дето отиват в чужбина. Сега последно да бягам ли от БГ или не?

17

БРАВО

преди 4 години

Прав е Президента - Трябва да се върнат Емигрантите и да изметат Мафията ГЕРБ от България .Това го повтаря в Докладите си , и ЕС и ЕК , САЩ и Русия .

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната екскурзия за Деса!

15

6

преди 4 години

Върнете се да ви блъсне баща му с Мерцедеса или Деса проста-кеса с Аудито. Решетников иска да се върнете, оставете децата си и жените си както направи Радев и се върнете да се снимате по потници и да фъфлите флегматично, колко е велика Просията.

14

ха ха

преди 4 години

ВЪРНЕТЕ КАЗАРМАТА....ДНЕС ПРОЧЕТОХ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОБМИСЛЯТ ДА ПРЕМАХНАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЕННА СЛУЖБА,НО НИЙ КАКТО ВИНАГИ СМЕ БАВНО РАЗВИВАЩИ СЕ.ВАЖНО Е ДА КИПИ БЕЗМИСЛЕН КАРАКАЧАНСКИ ТРУД.ДРУГА МИСЪЛ НЕ УВИРА В ЗЕЛЕНЧУКА.

13

Пешо

преди 4 години

Прецедентът призова и за "непримиримост"! Та да го попитаме: да бъдем ли непримирими към кремълските подводници, към тези които подмолно работят против поетият от България курс да бъде заедно с нормалните държави, а не с диктаторските империи? Да бъдем ли непримирими към хора, които не отстояват българските интереси и прекланят глава пред чужди емисари? Да бъдем ли непримирими към хората с липса на морален компас, които назначават любовниците си на синекурни длъжности на държавна хранилк

12

;)

преди 4 години

Този пак за борби говори, няма да им узреят червените чутури никога на ***!

11

Анонимен

преди 4 години

В Ню Йорк са 500 000 я ела тук в Чикаго да видиш колко милиона са. Има българи трето поколение. Аз съм второ поколение в Чикаго. С какво ще ме излъжете да се върна. С 500-те евро заплата или с Мутрите които са завладяли територията ви. Много сте жалки и бедни не искам и аз да съм от вашата каста.

10

men

преди 4 години

сега пропчетох. килматчето ше спасяват богоизбранниците в ООН. ко щехме да праим без тех, сигурно слънцето нямаше да изгрява. и десин поетесин и той там, барабар петко. сега и тиквочко и сфъкко да ги видим в некой старбъкс там след инструктажите в ленгли и че заспим. иначе тука във форума сме руска губерния.

9

Анонимен

преди 4 години

Върнeте кaзaрмaтa събoрете пaметникa нa предaтеля Мaхaтмa Гaнди, ко дa прaвим в БГ сaмo с гей-пaрaди и Истaнбулски кoнвенции не стaвa и изгoнете уличните песове, че рaзнaсят кърлежи и болести. Кучетaтa мoже ли дa пренaсят aфрaкaнскa чумa и ръфaни кокaли oт диви прaсетa.

8

Анонимен

преди 4 години

Борих се, повече от 20 г. трудов стаж в България. Напразно усилие, никой не искаше дори да слуша, просто гледаха на другата страна и правеха каквото си искат. Точно за такива като Радев говоря, за политици.

7

Анонимен

преди 4 години

От 13 години живея в чужбина , наложи ми се да остана повече от месец в България , само се молех да дойде момента да се прибера ... България може да се опише така ... Измъчени бедни хорица и банда престъпници , която управлява ... Това е България ... Трагедия .. скъпотия , немотия ... беден и болен народ ... трудно е да се опише .. а Провеницията какво е .. Градове като Сливен , Ямбол ... там е страшно !

6

Предателят Радев

преди 4 години

По-добре е да мълчи, отколкото да се излага със заучените си фрази и клишета !

5

men

преди 4 години

какъв руски посланник бе? в консулството в джу рк е. отишъл е да го подковат евреите и ЦРУ да продава род и родина и да се повози на тренировъчен Ф16 шото на макетите дето ше ни дадат возене нема да има. аре бе радини вълнения, военно положение, народен съд, конфискация и с русия и китай срещу краварите. кохонец?

4

Anonimna

преди 4 години

Ей сега ще се върнат

3

HH

преди 4 години

Не мерси, загубена кауза