36

Анонимен

преди 5 години

Бойко го каза кристално ясно! Вие сте про**и и аз съм про*т. Очевидно матряла ще си го избира докато е жив. Надежда всяка оставете.

35

Радо

преди 5 години

Това което ни се случва си го заслужаваме, не ни е виновна даржавата, ние сме си виновни!

34

КАБИНЕТЪТ УМУВА ....

преди 5 години

ПАК ТЪПОТИИ СЕ ПИШАТ! КОЛКО ЛЮБЕЗНИ ЧИТАТЕЛИ ВИ СЕЗИРАХА, ЧЕ "ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ***, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ" Е ЦИТАТ НА ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР ОТ БАНКЯ. СЛЕД ТИЯ ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ И КАТО СЕ ВИДИ ХАЛЪТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗА КАКЪВ УМ И КАКВО УМУВАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ?!?! АКО НЕ ГО БЯХТЕ ИЗТИПОСАЛИ ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР НА ФОТОТО, ЧОВЕК МОЖЕШЕ ДА СИ ИЗФАНТАЗИРА НЕЩО ЗА ПОМЕЩЕНИЕТО КАБИНЕТ, НО УВИ - ВИЖДА СЕ СЪВСЕМ ЯСНО КОЙ "УМУВА" - ПРОСТИЯТ ПОЖАРНИКАР!!! НЕЩО КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО...

33

Анонимен

преди 5 години

И къде видяхте Държава ?Има само една престъпна Шайка, маскирана като Партия - пълна с неграмотници, при това крадливи.

32

Анонимен

преди 5 години

до 30 Да ти имам жалкото чувство за хумор, ***!

31

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЗащо да са виновни ***? Кучето бяга според тоягата.Все едно аз да съм виновен, че държавата иска да ми делегира допълнителни права, да ме храни, да ми плаща тока, водата, отоплението. Държавата си отглежда ***-гласоподаватели. Преди 5 години си купих жилище, заради несвършена работа на НАП по данъчна ревизия, други пак от НАП заведоха дело, за да ми обявят договора за покупко-проджба за недействителен. И тук ако не е виновна държавата, не знам кой, филанкишията сигурно....

30

Анонимен

преди 5 години

Не е зле и народ да се внесе поне малко. Да не са толкова неумни като нас, и да не са толкова мързеливи и далаверджии.

29

Ф.С.В.

преди 5 години

Народът иска единствено едно- ДЪРЖАВАТА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ!! А НЕ Държавата в лицето на Правителството да ги заобикаля - Протестът в Габрово беше точно това но никой не го разбра- Хората протестираха защото няма закони - Но всъщност закони ИМА но Държавата не ги спазва! Ако продължава това БИРНИЧЕСТВО - тези данъци паспорти и т.н и продължава Криворазбраната Съдебна Система НЕСПАЗВАЩА ЗАКОНИТЕ -- ТО И НАРОДЪТ ЩЕ МУ ПИСНЕ И НАКРАЯ И ТОЙ НЯМА ДА ГИ СПАЗВА- ТОГАВА НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !

28

Анонимен

преди 5 години

Държава няма от 10 години - има само една Територия, Тиквен феодален вилает, където един полуграмотен коли и беси, назначава и уволнява.Институциите са тотално парализирани, както и държавността.Навсякъде - само Калинките му ...

27

Анонимен

преди 5 години

Екстра е!ББ каза,че толкова инвестиции имаме,че чак работната ръка не стига!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Нема държава, нема! Требе да се появи от некъде една държава да ни оправи полижението!

25

Анонимен

преди 5 години

Държавата ние си я прайме такава. В администрацията бачкат такива като нас. Администрациите на развитите държави работи 95% безупречно. Нашата около 40%. Говоря за администрацията, защото тя е лицето на държавата.

24

Анонимен

преди 5 години

Държавата е виновна добре, кой избира държавата и след това само мрънка?

23

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Дъртите *** са свикнали "държавата" да мисли вместо тях, "държавата" да им дава пари, "държавата" да им гледа децата.... и т.н.Пък те ако може да си ходят на вилата, да правят зимнина, най-добре.

22

Анонимен

преди 5 години

А как е в Нидерландия, как е в Нидерландия? Колко са мерезетата в Нидерландия?

21

Анонимен

преди 5 години

Пак да гласувате за ГЕРБ,БСП,ДПС и другите от ДС!По-зле трябва да стане за да им светне лампата на някои!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Защо Германия беше унищожена след ВСВ? Кой я нападна и унищожи? Горките германци, много симпатичен и миролюбив народ са, как се е случило така да им унищожет държавата?

19

Анонимен

преди 5 години

до 16 Всички сте големи биячи във форумите , страхливи мишки!Щял да начупи нечия глава... ***!

18

Анонимен

преди 5 години

Държавата, това сме всички ние. Докато се делим така на "ние" и "те" или на "народ" и "държава", няма как да постигнем каквото и да е. Никой не ни е длъжен да идва и да ни оправя държавата наготово, защото после не можем да опазим това, което някой друг е оправил. Само изстраданата победа има стойност...а на *** не му се правят жертви..все чака някой друг да му свърши работата. Дори не работата, а задълженията. Всеки има задължения към обществото, но *** обича само правата.

17

Анонимен

преди 5 години

От дистанцията на времето най добре се вижда как държавата убива ценностната система на хората. А без нея накъде.