40

Анонимен

преди 4 години

Извод-съдиите ни донякъде са читави.Прокурватура и полиция-пълен бойколук!

39

Анонимен

преди 4 години

А какво стана с шадраваните пред НДК ,има ли обвинение че тази фирма искала да направи атентат срещу властта ,само този факт е достатъчен да ви смее всеки нормален !

38

анонимен

преди 4 години

най интересен беше мутрата вика такива хора трябвало да се награждават обаче после като разбра че личните му данни и някои работи от миналото му може да цъфнат в публичното пространство му се стричи дъвката

37

Анонимен

преди 4 години

"Нека види обществеността какви са тези хора. Това, което е изнесено, е само една част", каза Спиридонов.Времената на народния съд ли върнахте бе нещастници?!!!! не се притеснявайте обществото прекрасно ви вижда вас какви сте!!!! такава арогантност, наглост и лицемерие няма аналог

36

Анонимен

преди 4 години

В нормалните фирми охранителните камери обхващат единствено входа и изхода от помещението и то умишлено за да не се вижда/записва информация от мониторите, но явно във фирма на един от учредителите на ГЕРБ всичко е възможно.

35

бай Тошо

преди 4 години

почти съм сигурен че *** Нинова е поръчала атаката

34

трайчо

преди 4 години

поръчка или не факт е, че държавата не се грижи за данните на населението и от интервютата с назначените ясно личи неадекватността им. На всичкото отгоре за да защитят себе си и институциите, които представляват са готови на всичко, та даже и без доказателства да тикнат хората в затвора. Това граничи с безхаберие и ако продължава така скоро или няма да има кого да управляват освен "братята" или ще има линч. По скоро ще е първото, защото апатията е повсеместна.

33

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, с хитрост и лукавост, да не сте наели някоя лисица, тия верно са някви дееволюлирали същества.

32

Анонимен

преди 4 години

До 35Ми погледнах в огледалото - ти си глупавия. Той изобщо не е мислел, че ще стигнат до него, защото е ползвал Tor за да качи базата данни. Освен това си е мислел, че щом компютъра му е криптиран, няма шанс да го отключат.

31

Анонимен

преди 4 години

поредната постановка, по непрофесионалната работа си личи .... има ли някой който да вярва на полиция и прокуратура в нашата държава ?

30

Анонимен

преди 4 години

На мене пък цялата каша ми мирише на оня подмолен мишок Цвъко!Неслучайно го изпратиха в нелегалност и толкова месеци го скриха от погледите на хората!Всичко е някакъв ченгесарски сценарий само че недомислен някак си!

29

чичо Гошо

преди 4 години

До Чиновник Герберастки Чиновнико,ние си обичаме Родината,но мразим Вас некадърници смотани!Нямаме никакво намерение да си купуваме билети и да бягаме навън като много други.Имаме намерение да Ви изритаме от властта и да ви съдим както казва вашия вожд Винету до дупка.България не е на мутри като Вас а на народа!Запомнете това добре!

28

Анонимен

преди 4 години

"Той обясни, че изнесените вчера от Прокуратурата доказателства по делото, са плод на работата и неспането на служителите от ГДБОП, които са събрали тези доказателства."---------Вярваме! Няма как да е друго яче! Не е лесно да откриш как се хаква водоноска на НС за поливане на градинките!Също е доста трудно да побликуваш в интернет пространството данните на 2000 съдии и прокурори плюс тези на пожарникаря и "шефката" Му!После друг ще е виновен, нали?

27

Анонимен

преди 4 години

Сега остава само да ни уведомят и кой е поръчителя на слабата електрона защита струваща милиони в държавните институции.

26

Анонимен

преди 4 години

До ЧиновникА ти защо я обичаш само не ми казвай че обичаш родината си,защото Герб изобщо не обича нито родината си и всеки божи ден се подиграва с народа си.Вие си обичате да си се слагате само заради това че само у нас се плащат оооогромни заплати на некадърници.Ако бяхте показали поне малко умения нямаше България да копае дъното и смъртността да е най-голяма у нас,да сме най-бързо обезлюдяващата нация. Децата ни ги няма,няма ги заради вашата лакомия и ще гласувам за всеки нов проект

25

Анонимен

преди 4 години

До СчетиМи той компютъра му е бил криптиран, просто е бил твърде глупав за да се сети за камерите.

24

Анонимен

преди 4 години

И ТЕ НАПРАВО И ПИСЪДИТЕ РАЗДАДОХА ВЕЧЕ... ХАХАХ ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТАРХ - РАБОТИ СЕ НА ПОЖАР! ЩО ТАКА, СИ ОТГОВОРЕТЕ...

23

Счети

преди 4 години

"Видяхме какъв код се въвежда от охранителните камери" - Значи тук говорим за една фирма, която може да разбие всичко и всички, но не знае, че паролите им се записват от камерите зад гърба им ? Съмнявам се ! Този Кристиян ако е истинският извършител трябва да е голям ***, за да държи такава инофрмация на служебен компютър, без да я заключил, криптира или защитил по друг начин. Той е висококвалифициран специалист по точно такива случаи, но не знае как да се защити ? Това вярввате ли го ?

22

Анонимен

преди 4 години

До СРСфенМи ти наистина си глупав ако смяташ, че не може да го намерят на компютъра му.

21

цитат

преди 4 години

"Вече това е един риалити формат на наказателен процес, в който хора с пурпурни тоги разиграват някакво нелепо шоу за забавление на публиката.Първо,обясняват как се подготвя атентат срещу държавния глава или чуждестранни делегации с пръскалките пред Народното събрание,а след това публикуват над 2000 данни на съдии, на прокурори, на премиера, на уважаемия господин Пеевскинещо, заради което те водят делото срещу господин Иван Тодоров, срещу "ТАД груп" и така нататък. Това е откровен сюрреализъм"