69

Анонимен

преди 4 години

Министърката като ходи на Оскарите дали в хотела скачат да я ритат?

68

Ционисти

преди 4 години

Тези Еврей за какви се мислят?!

67

60

преди 4 години

От кога "cMEшник" е нецензурна дума???Вие имате ли и грам акъл в тези закачалки за шапки които носите на раменете си бе прУвинциалисти смотани?!?!?!П.П. Или защото Боко го наричат cMeшник та думата стана нецензурна?!

66

анонимен

преди 4 години

На този хотел не му е за сефте. Доста туристи пристигнали по-рано се оплакват от лошо отношение към тях. В Буукинг-а има поне 20-на случая от 2016 г. И масово хората оценят хотела на 2 звезди. Та къде е било 3 години нашето мило родно министерство на туризма досега да не бъде проверен този ку-ник?

65

неразбрал

преди 4 години

Тая алчна грозотия още ли е министър? Апартамента и за 50000лв и палата и в Драгалевци за 80000лв ,още ли не са конфискувани в полза на държавата?Това ненужно министерство на туризма защо не е закрито?Е-е-е-е ,всичко си е по старому Тиквич.Не че някой повярва на Боковите приказки , ама трябваше поне да си прибере тая кукумявка ,че плаши туристите в разгара на сезона.

64

Асно

преди 4 години

Има си правила за настаняване който важат за всички....Ако някой чужденец направи подобно нещо в Израел,ще го изгонят и от страната.

63

Ари Голдберг

преди 4 години

Всеки Вдигнал Ръка Срещу БогоИцбраните ми Братя Ще Бъде Жестоко Наказан! Мосаз Забавя, не Не Забравя!!

62

1414

преди 4 години

Добре е постъпил, за съжаление не стигнаха газовите камери и нямало нужда от толко *** та им се размина. Това семе трябва да се затрие завинаги!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Ми те и тия туристи не са много читави щом са дошли в България.

60

Анонимен

преди 4 години

Това са манипулации. Записът е част от безплатен урок по карате, предлаган като екстра в този перфектен хотел. Уроците се преподават по школата на великия майстор и гуру на всички каратеки ББ. Всъщност туриститре са напуснали доволни и догодина ще доведат много роднини и приятели...

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ ти какво очакваш....да миришат на шанел, да не са придричиви и да им скачат разни селяци.Какъвто родния туризъм, такива и туристите.То най-малкото ако си интелегентен, ще се замислиш че нападаш израелски гражданин, ама от къде толкова мозък в селски тикви.

58

Анонимен

преди 4 години

Единственото оправданеие може да бъде такава умна, красива и харизматична министърка на туризЪма.

57

Ф.С.В.

преди 4 години

Хотел--Бест Уестърн ПЛЮС--с управител каратек с Премиум черен колан - клиенти - от *** -какво да очакваме ))хахахахаах добре че няма каубойци между *** че ще стане голям Уестърн!!

56

Анонимен

преди 4 години

Потърпевшите евреи спокойно могат да заведат дело в Израел (тук е тежка корупция)и да осъдят зетя на Данчо паркетЯ.Екстрадация, секс в израелския затвор и момчето ще стане един такъв сговорчив и кротушко че ще ви смае.П.П. Тоя *** ако му отвъртиш един шамар и ще опикае гащите та трябва да викаме Боко с пожарната да отводнява.

55

много си грозна!

преди 4 години

Така ли да се представяме пред света!

54

Мишо

преди 4 години

До ТонкатаТонка ти като много ги разбираш - наште и ваште. Я дай разяснение за охранителните фирми по черноморието. За имотите на Дянков и Плювнелиев. Дай малко пояснение как Бойко си купи Нова ТВ. Аре стига, че ми писна от умници. ***!Всичките са един дол дренки и червен и син и зелени ибимбяни. Не го ли разбра бре сине овчин! Лапай мухите и си вярвай!

53

кобила мръсна

преди 4 години

До мишотака изглежда

52

мишо

преди 4 години

Няма оправдание Ангелкова да е министър - вън и зад решетките.

51

Анонимен

преди 4 години

До47.Тези хора не се предлагат,ноеврейте искат да им се предлагат,да лижат и то безплатно.Вие бихте ли сеунижавали до безкрай само, щото идатпобъркани от пустинята.

50

WTF????

преди 4 години

Българското Черноморие е *** ! Това е истината! А тази грозната, не бих я направил чистачка във фирмата, Тиквундера я направил министър. Затваряйте я тази държава, че само простотии се случват в последните години. Вече не ни се смеят по света, а ни съжаляват. Българин е обида в Западна Европа.