33

сминдух енд чесън

преди 5 години

Щом и Европа участва в този цирк смятяйте каква е алтернативата у нас.

32

ГЕРБ

преди 5 години

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) мъчи България вече 10 г.

31

До 28

преди 5 години

Ти на колко години си бе,*** ?!България не била по-зле ?Я прочети за правителството на Луканов и Виденов.А знаеш ли защо сме под валутен борд в момента ! Прочети !А знаеш ли какво е хиперинфлация !Прочети !А режим на ток и вода ?Прочети !

30

Друг Православен

преди 5 години

Те убиха и погребаха България, а овцете ги избират.

29

Глас от асансьора

преди 5 години

Сговорна дружина тризонет повдига!

28

Само ГЕРБ!!!

преди 5 години

Гласувайте за нашите кандидати за евродепутати Мария Габриел и *** Майдел, френско-австрийският отговор на бай ганьовщината и българската селяндурщина!

27

Waffen SS

преди 5 години

Този най- в дясно на снимката Цветан Цветанов Апартаментний ли е.Този път кражбите ще безкомпромисни.Другите в ГЕРБ,вече са оскотелият от завист и алчност,след като виждат,че на крадците нищо не им се случва, а даже се кипрят на най- видно място

26

Анонимен

преди 5 години

Следващите Избори за Министър председател на РБ задължително със представен езиков Сертификат С1 по английски и немски , като няма Министър през крив макарон , *** и връзкарчета на Комунизмъ и Демокрацията аре въз

25

ноби

преди 5 години

защото сте всички в кюпа. само белене за вас, вaштa мaма

24

Анонимен

преди 5 години

Сайтът АФЕРА не се отваря от един час. Блокиран е от "единните" сасипници!

23

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Голема...еуфория е обхванала герберското...стадо.Това е защото някой...блее отпред и ги води,а и защото няма...кучета,а то стадо без...кучета,сами канят...вълка в кошарата.

22

До 28

преди 5 години

Много си оригинален...Браво !Ама през 97 година търсеше хляб и работа,нали ?!

21

До 24

преди 5 години

Ти май Чужди новини не четеш а и сигурно не знаеш как се работи с гугълНе можеш ли да напишеш Вебер в гугъл?Иначе ГЕРБ и фирма Патриот са под критика

20

Цецо

преди 5 години

Обява: Търся добър асансьорен техник.

19

???????

преди 5 години

Аз искам да попитам: Защо при изборите за европейски парламент в България има праг за влизане, 5,88%, при положение , че на европейско ниво няма такова изискване. Напротив, цели се максимално широко представителство. Праг ще бъде въведен след 2020 само за страните с повече от 35 депутати.

18

Анонимен

преди 5 години

Тая Габриел се научи да се хили като говори.

17

Иван Иванов

преди 5 години

Имате.. имате.. имате.. апартаменти мезонети тризонети къщи в Барселона за любовниците.. милиооони в офшорни и швейцарски банки.. имате!!! ИМАТЕ И *** НАРОД, затова ИМАТЕ!!!

16

избирател

преди 5 години

Другарю Борисов,измамата не е обединение!!!Аз/народа/, не съм нито с Вас,нито с БСП,нито с другите измамници.......Тогава Вие,които и да сте от къде сте силни?!Да звучи писимистично,но АЗ /народа/, не подкрепям никого от Вас!!!Вие просто ще фалшифицирате изборите и ще се пишете всенароден любимец по примера на Вашия кумир другаря Тодор Живков!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Подавай оставка.Я виж в Австрия какво правят.Нали все ни ги даваш за пример.Корумпирани,нагли,безочливи,това сте вие.Махайте се,че не можем да ви дишаме.

14

Хазяите

преди 5 години

....и комшии...