80

!!!

преди 5 години

20% поне за да сме НАРОД! 2% са за рая!

79

Мда

преди 5 години

На практика няма за кого да се гласува,което е и търсения ефект изглежда...Къде е партията от Орбанов тип,която да има за приоритет само и единствено България,като в същото време е достатъчно гъвкава и прагматична,без идеологически заигравания????Е нема такова животно и това си е!На практика и двете водещи партии предлагат път без изход,само дето едната го представя за проевропейски.

78

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг стига сте цитирали тая Медиана сякаш е нормална агенция. И децата знаят, че Червен Кольо не е социолог а партиент активист и няма вярна прогноза от 15 години.

77

Анонимен

преди 5 години

До ненормален 94Хи-хи-хи-хи..........ами то е ясно..................ВСИЧКИ, освен тебе РАЗБИРА СЕ!!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Кражби, кражби и пак кражби - това е ГЕРБ.

75

Стратег

преди 5 години

Скрийте личните карти на дъртите и БСп никога няма да спечели, те още си мислят че гласуват за БКП

74

Анонимен

преди 5 години

Няма нормални хора гласуващи за ГЕРБ, факт!

73

Анонимен

преди 5 години

До Василев 65Ха-ха-ха............."английската индустрия".......ти пък КЪДЕ го видя това животно??? Такова НЕЩО е имало преди 100 години, когато Англия е била колониална кърдава и всичките суровини и роби на труда са били ограбвани от колониите по света и докарвани в ингилизията! Или да ти припомня за богатствата на Индия, Австралия, Африка и Латинска Америка КЪДЕ СА изтичали!? А сега..........освен едно Сити, от миналото величие на тази държава е останал САМО СПОМЕН! И ще я бие който си иска!

72

Василев

преди 5 години

И какъв избор може да има българския народ, когато политическия и финансов елит, ще бъде абсолютно същия след изборите , а монополите , корпорациите и банките ще са на върха на пирамидата, ще плащат, ще захранват и ще корумпират държавната шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация и ще казват кое може да става и кое не в страната???Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

71

ненормален

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Кой нормален гласува за БСП

70

Анонимен

преди 5 години

Спрямо джендърите и про Истанбулски конвенции ГЕРБ...Да предпочитам старите комунисти от БСП с Корнелия Лъжнинова и както искате да ги плюете.Не че не са ***, но ГЕРБ се оляха тотално за 11 години власт!

69

Polska

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!Наивен народ. Пак запада му виновен, че през 1990г. не направи лустрация и не пречупи гръбнака на апаратчиците, които го яхат вече 30 години. Т.н. олигархия от бивши десари. България е троянския кон на Русия в ЕС и НАТО. При гласуване на газовата директива на ЕС от 28 лидери единствения въздържал се беше.... Бойко Борисов.

68

Стратег

преди 5 години

БСп никога не е била европейска партия, тя е проруска

67

неутрален

преди 5 години

До ВасилевНека да не дразним руската мечка!

66

Анонимен

преди 5 години

Я, Коалиция за България с 3.8%!От тях 3% са за БСП-то поради заблудата.Значи БСП води с 5%.А като сложа и 3-4%, дето не казват, ето ти 8% пред ГЕрП

65

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко п р о с т тряба да си, за да гласуваш отново за БКП!!!

64

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Само това остава антибългарската партия БСП да спечели

63

Анонимен

преди 5 години

Избори в България:Всички медии денонощно коментират КОЙ ще вземе кокала и колко точно ще вземе.НИКОЙ не коментира, тези хора защо са се кандидатирали и какво искат да правят.Каква работа конкретно искат да вършат?Какви закони, какви теми и стратегии ще прокарват за тези 4 ли колко години?НИЩО по нито една тема. Само проценти, кой какво насолил другите, кой как се изложил и процента мръднал малко за него и така.

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

ГЕРБ - позор !Оставки и затвор !

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Хо-хо-хо-хо-хо-хо..............а бе, я стига си се напрягал, от толкова злоба ще се гътнеш преди да си си усвоил 30-те сребърника!!! А и да ти кажа под секрет.......неграмотен си! Кажи на тия, дето ти спускат "опорните точки" да ти пишат "коментарите" по-интелигентно и по-човечно! Злобата и черния пиар НЕ ВИНАГИ ВЪРШАТ ДОБРА РАБОТА!