30

Анонимен

преди 5 години

Ами права е!Не може да фалират банка и да правят преводи за милиони а службите(държавата )да не знае.Как става така,че тегля пари от банка и попълвам декларация до ДАНС а тук да не знаят?

29

Loyko

преди 5 години

Isterijata i granichi sas shizofrenija.Takava alchnost za vlast ne biva.Neka razbere,che tova zavisi ot izbiratelite....ili da i go kazat lakeite okolo neja.Straha ot razkritijata do kraj kakvo i kak e otkradnala ot darzavata e pravi pochti...crazy

28

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА! Борисов се е заклеещил в иглените уши! Избори!

27

Анонимен

преди 5 години

Българските турци са по-българи от русофилите !Те никога не са пожелали България да стане 16 република на рускотурската империя !

26

мдааа

преди 5 години

А после, да напуснат и държавата,при синчето в Канада,да си лее злобата на спокойствие!!!

25

Брат на ген. Луков

преди 5 години

Вярно! В моята община един брус с 15 преференции стана съветник, а не може две смислени думи да изрече! Ужас! Да се намали броя на общините!

24

баба мара

преди 5 години

а турците преди да ни погнат да си върнат бълг паспорти

23

Wow

преди 5 години

Другарко Нинова, вашото бсп е още по-зле.

22

Анонимен

преди 5 години

Задкулисните игрички не са от вчера при всяко правителство досега задкулисните игарачи дърпат конците на марионетките. Това и децата в детската градинка го знаят. Щом като така наречените бизнесмени си прокарват техните игрички а тези уж дето са независими управници им играят по свирката за какво гласувате и качвате на власт марионетки на които конците ги дърпат задкулисните играчи. И след 50 години ще сте на същото ниво ниски заплати високи цени. Ако ви харесва продължавайте да гласувате.

21

Анонимен

преди 5 години

Започнаха преддеветосептемрииските бойкоти, конспирации и саботажи на червените русофилски чакали...,но без съвецката армия нямат никакъв шанс да замъкнат България в евразийската зона на Злото !Бог да пази България от рускотурската империя !

20

Долу Тиквата !

преди 5 години

ГЕРБ е антибългарска партия/мафия !

19

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ И ТУРЦИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

18

Анонимен

преди 5 години

Кое от това, което казва Нинова не е вярно? На мен ми стига само, че лишават избирателите от правото им да гласуват преференциално. Това е тежък удар върху правото на избор. Може да не искам първият в листата да стане депутат. Навремето привържениците на РБ лишиха Кунева, която беше водач, точно с преференцията. Не означава, че като си привърженик на дадена партия трябва да харесваш всички. Аз си искам преференцията.

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ СА КОМУНИСТИТЕ ТУК

16

Анонимен

преди 5 години

Много е права Нинова, но много дълбоко са се окопали и впили във властта.

15

Анонимен

преди 5 години

ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА СА *** НА БОЙКУ

14

Ген. Луков

преди 5 години

Какво сте против вдигане прага на преференциите? Не виждате ли какви негодници и бандити влязоха в Парламента с купени преференции! Това не може да продължава!

13

Чочо

преди 5 години

Има една лайкучка в парламента,слушайте я бе другари напуснете парламента,че като си пусна народното събрание да не ми се драйфа като ви гледам!!!!!

12

Архангел Михаил

преди 5 години

Всички комунисти дружно под земята-посока Орландовци,парцели от 5 до 25,опелото ще е безплатно

11

Анонимен

преди 5 години

Нали още през август отседнахте в спа-центъра в Баня, Разложко, да разнасяте блясъка на "Визия за България" и рекохте, че ще слизате сред народа и затуй няма да ви има в НС?Хем ви има, хем ви няма, като се присетите за някой повод за саботаж и веднага търчите с гръмки компромати, пречите отвсякъде, после врещите, че говорилнята не работела.Ами разкарайте се най-после, едва тогава ще проработи! Освен отрова и национални катастрофи от комуноиди нищо друго не сме видели!