87

SCANIA EURO 6

преди 5 години

Странно.....Тук в Германия вали сняг в момента. Обилно вали. На където и да погледне човек ,снега е покрил всичко а асфалта.....просто мокър . Тия германци нещо са сбъркани....

86

Въпрос?

преди 5 години

цензурата на онези, които с наши пари рекламират афишно психически отклонения защо трие цитати от онова що сама е написала в статията?

85

Страхил

преди 5 години

Ето този тип " Трансатлснтически " е типичен пример за путински троляга. Основната му цел - колко е велика Русия, Путин, а покрай тях и някои руски приятели, като Индия и Иран. Такива троляги се разпознават лесно. Без значение каква е темата, дори да е музика или спорт, те си знаят тяхното - Русия,Путин и мужиците. Виреят само тука и в Блиц.

84

Жоро

преди 5 години

Еее това вече идва в повече .

83

Анонимен

преди 5 години

Слава на ГЕРБ и слава на Русия.

82

Анонимен

преди 5 години

Ама вие наистина ни мислите за много прости

81

Йово

преди 5 години

Американските и Британските либерални медии преди години обвиниха Русия и Путин за "Брекзит". После че Русия е повлияла на изборите в САЩ, После за химическите атаки в Сирия, след това американските медии обвиниха Русия за емигрантският наплив от Мексико и латинска Америка към САЩ. Сега Путин е виновен и за жълтите жилетки във Франция. СТИГА още ли има заблудени(с изключение на тези които им плащат) да вярват на циониските либерални медии пропагандиращи не традиционни и псевдо ценности.

80

Анонимен

преди 5 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън". Изследването е направено от базирания във Вашингтон Urban Institute. Отбелязва се, че момичетата продават телата си или предлагат "секс за пари" като стратегия, за да свържат двата края.

79

Анонимен

преди 5 години

ЕС е бита карта.

78

Анонимен

преди 5 години

Западните креетени все повече приличат на Хитлер - нарочват си някой за виновен. "Те (евреите) са виновни за всичко".На запад: "Те (руснаците) са виновни за всичко."

77

МНЕНИЕ

преди 5 години

Браво на ДВ , разбрахме конспирацията на Путин .И в България имаше такива Протести и още има . Трябва Макрон и Борисов да вкарат в затвора протестиращите .

76

Свободен трол

преди 5 години

Като *** на свободна практика мога да кажа само, че самият М(и)крон е един дребен *** геронтофил, който е вреден за България и го показва с всичките си действия!

75

Ivan

преди 5 години

На този жълт *** Дойче Веле не дойде ли времето някой да му дръпне щепсела

74

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а при капитализма имаме тоалетна хартия и банани и българинът върти западна кола.

73

Анонимен

преди 5 години

Дон78Поста ти само показва слабостта на раша. Сравняваш най-продаващата петрол и оръжия държава с малка България

72

Дааа

преди 5 години

Американо англоталибанската пропаганда в действие.путин враг на клошарите в Лондон и Париж и първи враг на купонна система в гетото Фащ.да живее хартиеният тигър ЕС и бансноият колос фащ.

71

Анонимен

преди 5 години

Знаех си аз, че Путин е оцапал гащите на Макрон.

70

Евроатлантик

преди 5 години

ЕС и евроатлантизма е най-яката система, но руските *** и пречат да се развива.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Толкова бяхме развити че по магазините нямаше тоалетна хартия и банани.

68

Анонимен

преди 5 години

Путин няма право на ***, само Шорош има това право. Той има дадено от Бога право да сваля правителства и да предизвиква цветни революции.