20

22

преди 5 години

Северна Добруджа е взета от Османската Империя защото просто няма такова нещо България тогава. Румънски войски също участват във войната. Или забрави този факт?

19

АнонимеН

преди 5 години

До 111111ДА РУСИЯ ОПРОЩАВА ДЪЛГОВЕТЕ НА ТУРЦИЯ ПРЕЗ 1909-ТА ГОДИНА И ГИ ПРЕХВЪРЛЯ ДА ГИ ПЛАЩА БЪЛГАРИЯ!!!ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО И ТЕБЕ АНТИБЪЛГАРЕ!

18

бг

преди 5 години

Платено ли е на Русия ? Платено е няколко пъти 1.Данъците от българското население събрани в Сливен са обявени от Русия за военна плячка и са присвоени/вж.Строители на съвр.България С.Радев/. 2.Северна Добруджа е дадена на Румъния ,а от нея е взета Молдова /виж картите на Балканите преди и след войната от 1878. 3.Има решение на Народното събрание за изплащане компенсация на Русия за войната ,Еквивалентът му е около 10 тона злато. 4. Руската армия е издържана от Б-я по време на окупацията-до 188

17

Петров

преди 5 години

Българоамериканците не знаят че Запада вижда Булгарите като част от турския етнос.

16

П.Петров

преди 5 години

Иво Инджев си е направил труда да събере достатъчно документи, за да изясни събитията в "Измамата Сан Стефано"

15

Да

преди 5 години

Няма нищо безплатно на този свят!

14

:):)

преди 5 години

поредната пирция за антируските лапнишарани, вечерта ще се пише за всичко друго но не и за написаното в заглавието, що не пишете че ви смъкват кожите бавно и планово с горивата и цените на храните ами все таз дъвка Русия....

13

АнонимеН

преди 5 години

ПЛАЩАМЕ НА НАТО ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!ПЛАЩАМЕ НА ЕС ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ ТУРЦИЯ!!!! ЦЯЛОТО ЕС ЩЕ СЕ НАДИГНЕ И ЩЕ СМАЖЕ ТУРЦИЯ АКО ПОСМЕЯТ ДОРИ ДА СИ ГО ПОМИСЛЯТ!!!------------------------------КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И КОЙТО НЕ ГО ОСЪЗНАВА ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА НЕГО!И ДОРИ ЦАРСКА РУСИЯ НИ Е НАКАРАЛА ДА СИ ПЛАТИМ ОСВОБОЖДАВАНЕТО! 1909 ГОДИНА НИ КАРАТ ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ТУРЦИЯ В МИЛИОНИ! ДА ПЛАТИЛИ СМЕ СИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО!

12

Анонимен

преди 5 години

Тай е. Аз зная. Баба е чувала от пра-пра дядо, когато 100 хайдотинъ са прекарвали съкровището. Но малко хора знаят, че нейде из балкана, е скрита другата половина....

11

10

преди 5 години

С толкова злато, що не си стояхте в Империята, а решили да го дават за нещо си там като територия. Пък сега и нещо обратно искат???

10

ИСКАМ

преди 5 години

НЯКОЙ ОТ 80 ПЕРСЕНТИЛА ДА КОМЕНТИРА ЕДНОДОЛАРОВАТА БАНКНОТА И ДА ПРИБАВИ КЪМ ЮТУБ "ОТКРИТИЯТА"!!!

9

Petrov

преди 5 години

Булгари стан било забранено да се пише. Какво велико постижение българската демкрацияа и свобода на словото.

8

Анонимен

преди 5 години

Днес не плащаме ли.На Американците.Да ни "пазят"?Само дето не знаем от кого ни "пазят"!

7

Анонимен

преди 5 години

Платено е разбира се. Само че не с каруци а от бюджета години наред.

6

Жо

преди 5 години

ДА, ВЯРНО Е! Само че, не със "златни", а с книжни рубли. Народното събрание утвърждава Указ 1144 на княз Александър за /ЦИТИРАМ/ "заплащане разноските по окупацията на Княжеството от руските имперски войски, съгласно определенията на Берлинския договор" /КРАЙ НА ЦИТАТА/. Сумата е 10 680 950 книжни рубли и 43 копейки.

5

от 50

преди 5 години

процента грамотни, само 40 процента разбират смисъла, което означава, че 4ри от 5 хабер си нямат за какво става въпрос. С други думи 80 процента. Данните са от европейско проучване на европейска агенция. Не бъдете от тези 80 процента.

4

за златото

преди 5 години

Започна се веселбата, сиреч на гол *** чифт златни обици. Още от вторник заранта започнахте с хумористичния блок. "Седем каруци златно съкровище"??? С такова имане да си бяхме стояли под Високата порта. А някой си даже плащал??? Колко струват 180000 живота, г-ци и г-да? Статията за грамотността на популацията от террата е убиец. Това ми напълни душата.

3

Анонимен

преди 5 години

А как се нарича да плащаме милиарди на НАТО за нищо? Ако реши Турция утре ще ни прегази и НАТО няма да се намеси?Вече го обявиха при евентуален конфликт между Гърция и Турция!!!Няма по-гнусно от еничАрската измеД,като днес.тур!

2

Анонимен

преди 5 години

НЕ НО сега западните господари, просто ни го взимат!

1

Анонимен

преди 5 години

Никаква конспирация няма.