36

seira

преди 5 години

ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ!

35

Анонимен

преди 5 години

Направиха новина.

34

Загрижена

преди 5 години

Представяте ли си с каква погрешна представа за "значимостта "на своя дядо ще растат внучетата му?! То ще е пъч.ене,то чудо! "Обединител" на света.... Впрочем,толкова си може човекът,поне пред камерата може да стои(не Камара,някой да не остане с погрешна впечатление).Ако не беше толкова жалко,щеше да е смешно.....

33

Мда

преди 5 години

Вече писъците на комунисти,турци и *** ехтят по повод и без повод!Ей така...по навик..Шизофрения.

32

ха ха

преди 5 години

Това са силиконови фигури на Тръмп и жена му.И Радев се е снимал с Деса.Същите пози,същите физиономии,същото местоположение.Всеки може да се снима за спомен.

31

Анонимен

преди 5 години

Народа е с теб, дано да са ти дали още данни за червената мафия БСП.

30

Да.ама не

преди 5 години

"""от хейтърите и платените *** на БСП"""Да,ама не, то колкото и да си ***,все тряя да светнеш кое го е писал "***" и кое роб,не казвам човек,а роб, след толкова години заробване на великата партия тиквония...На всеки му е ясно,че има цели отдели, които с това се занимават, да следят какво се пише,а и не случайно се пускат провокативни статийки, да се следи нивото на търпимост на раята...Най-лошото е,че само си пишем, и чакаме някой да ни оправи кашите, сътворени от тия нашите.........

29

Анонимен

преди 5 години

Ами то пак другите му виновни.

28

Вал

преди 5 години

Е сега вече България не е гето на Мафията,а Великобългария.Даже сме...втора космическа сила,след САЩ,и сме съавтори на...латиницата.Боко не тиква,а божи пратеник на ЗемятаУРА!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Хаха, бай Дончо надали знае кой е тоя до него.

26

Анонимен

преди 5 години

Трябваше Нинова да отиде на сесията на ООН на държавна издръжка, тъкмо щеше да види сина си и да качи някоя снимка на мадоната от Крушовица и нейния син.

25

@

преди 5 години

Да им се чудиш на тези от Вашингтон... Двама техни сенатори се бяха снимали с шефа на ИДИЛ в Сирия/Ирак. Снимките още циркулират из нета.Президента Обама, сега и Тръмп се снимат с този премиер който в грами от тяхното си посолство го бяха описали като наркотрафикант, мафиот, с фирми и връзки със т.н. мутренски групировки.Дали е истина не знам, но те така си го бяха описали.Какво ли са си чатили?Д.Т: "Тази баба М как я оправяш бе?"Б.Б: "Мойто е нищо, ти ако знаеш Хашим Тачи какво оправи!

24

Анонимен

преди 5 години

Спомняме си миналата година когато ***-Решетников беше до Тръмп, как беше игнориран. Погледа на Тръмп беше в другата посока.

23

Анонимен

преди 5 години

МИ НАПИШЕТЕ радев разговаря с тръмпИ ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗИДЕНТА В РАЗГОВОР С ТРЪМП, КОЙТО ВНИМАТЕЛНО ГО СЛБУША.

22

Анонимен

преди 5 години

интересно, нашият от смеещите ли се (+), или от ръкопляскащите (-) е бил?

21

Любопитен

преди 5 години

А погалване по главата имало ли е или пък набиване на чембери?

20

Анонимен

преди 5 години

Хумореската продължава !

19

Анонимен

преди 5 години

Снимката не ни интересува поважното е какви опорни точки са му спуснали за изпълнение. Още докато беше в Кравария цените скочиха. Какво ли още са му набили в канчето ще разберем в най близко време.

18

друг

преди 5 години

Протокол за Белият дом- така деама да бяха сложи и Българското знаме в кадър с надпис Bulgaria !! че да знеа Тръмп с кого се е снимал...А иначе за речта на Борисов- вижте снимката празна зала- малкото седящи си цъкат на телефонитеИ словото...едни мъдрости ..народна република БългарияБоко наследи тато

17

Анонимен

преди 5 години

Путин (Шеломов, евреин по майчина линия), когато беше в Турция също извика "Мерхаба аскер!", но тукашните червени *** не го коментираха.За който иска да види клипа в ютуб го има.