10

Случаен минувач

преди 5 години

Джордж Оруел го е казал много точно: Всички сме равни, но някои сме по-равни от другите! Откакто свят светува, откакто съществува човечеството, откакто има цивилизация, от хилядолетия - така е било, така е и така ще бъде!

9

смехурко:))))))

преди 5 години

До платените всезнаещи тролчета на БКП боядисала се на БСП. Превозно средство е на 3 колела и има право да се движи по пътищата а на по тротоарите.И е с предимство според ЗДП.Малко поне почетете,МЕРЦЕДЕСА НЕЗАВИСИМО КОЙ ГО КАРА Е НА ПЪТ без ПРЕДИМСТВО.аКО БЕШЕ ОБРАТНО ДО СЕГА ДРУГАРКАТА ВИ нИНОВА,ИлЕНЧЕТО ЩАХА ДА ИСКАТ ОСТАВКИ ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ.НАГЛОСТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ

8

Анонимен

преди 5 години

Айде стига атаки срещу президента, аман вече от вас!!!Или си искате Роската Плевнелиев да се върне ,за да обяви война на Русия???

7

Анонимен

преди 5 години

Катастрофата и на видеозапис я има. Голям наглец е тоя инвалид, да се възползва от предимството си на пътя и да връхлети Първия пенсионер.

6

захариев

преди 5 години

Полицаите правилно са написали акт на триколката. Този просто търси да вкара някого в затвора с това подобие на превозно средство. Разбирам, че не му е мил живота, но защо друг да страда заради неговото нехайство?!

5

Alex2

преди 5 години

Не триколките а червената *** трябва да се забрани ! А "осветителя" Радев да си каже чии го е дър-вил след един ден в Харманли ! Ще каже когато *** си каже за Техноимпекс тоест никога ! Затова мислете за кой гласувате !

4

;-)

преди 5 години

Триколката е карала "с бясна скорост" и затово Първият баща не я е видял. И понеже комунист вина няма как да има, направили акт на пострадалия инвалид, "връхлетял" най-нагло мерцедеса на Първия селянин. Къде е Корнелия, да поиска оставката на министъра на вътрешните работи, на транспорта и на социалния министър, че и допуснал подопечните му инвалиди да бродят безпризорни с акомулаторните си колички и да застрашават живота и здравето на Първото семейство?

3

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да попадне в такава ситуация Слагайте си видеорегистратори и ще имате запис от ситуацията Само като кажете на катаджията че имате видеорегистратор и той няма да може да пише каквото си иска Освен това винаги в такива ситуации снимайте и с телефона всичко - заради своята сигурност Тикайте телефона в лицето на полицая и настоявайте да опише реално станалото Не се оставяйте някакъв примитивен катаджия да си играе със съдбата ви На публично място няма забра за снимане

2

ясно

преди 5 години

От видеото ясно личи, че триколката няма грам спирачки. Такова средство не следва да се движи по пътищата! Да не говорим, че центъра на тежеста е толкова високо, че возещия се пада при лек полъх на вятъра, камо ли ако се наложи да направи някаква маневра.

1

Анонимен

преди 5 години

Тези триколки са като каруците опасни. Трябва да се забранят.