57

привет от Германия

преди 5 години

За да нямате подобни проблеми отивайте в чужбина със семействата си и се установете там за постоянно ,тогава ще усетите ползата от гурбета ! Номадския начин на живот не е помогнал на никой и на вас няма да помогне , най малкото ще си разбиете семейството ! Изключение са ергените !

56

Анонимен

преди 5 години

До 55 Треторазряден и африкански републики имат олимпийски шампиони. Броя на борците и щангистите с метали, вълнува с ако борци и щангисти, но не и нормалните хора, който трябваше да движат обществото.

55

Анонимен

преди 5 години

До 38500 лева заплати през комунизма ? Айде малко по-сериозно. Последните 10 години минималната беше 100-110 лева и накрая я направиха 140 от раз, защото Москва спря да помага.И тогава, макса беше 200 лева на директори и подобни. Такива, като днес - 510 лева заплата, ама случайни взимат по 3-4000 лева ги нямаше ...

54

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че при Тодор Живков се е живяло добре. Факта, че сме имали десетки европейски, световни и олимпийски шампиони, трябва да говори много за държавата по това време. Да оставимна страна стотиците фабрики, училища, болници и т. н.създадени за 40 г. Сега какво е, пълна РАЗРУХА! За да вържат двата края хората от 20 годишни бягат. Е как да създадат семейства, как да си бъдат с децата? Шибона демокрация облагодетелстваща 10% от българите, другите вълци ги яли. Идват обаче романите, честито!

53

Анонимен

преди 5 години

Българите не успяха да формират общество.

52

ХА-ХА

преди 5 години

Там няма ли банани и тоалетна хартия има нали, нека отиват къде е проблема.

51

данните друго казват

преди 5 години

До Анонимен47Затова ли 35% от икономиката е руска?

50

Бай Иван

преди 5 години

Говорите за българина ,а споменавате население на кърджалийско ,вие *** ли сте ;) ????

49

Анонимен

преди 5 години

"Видя свят, видя и други неща, за които на село само е чувал. Видя се в пари, тръгна по жени и всичко свърши"Ама говорим за моралните и ценностни качества на даден човек или на задграничните работници? Защото знам бая народ, който се трепят, за да могат да си изучат децата и да си изплатя сметките. Защото не са им вдигали запаштите от 2006-а насам, не че нещо.

48

Анонимен

преди 5 години

При тошово време беше същотоР.гай ме че съм нещастна,мъжът ми е в Либия или коми

47

аз

преди 5 години

До Цин_икЩо си такъв озлобен?кое те е направило такъв?Нали уж си се махнал 1989-та, би трябвалои да си щастлив, а ти всеки час тука лееш злоба, агресия и ругатни.Ето, обзалагам се, че сега след като прочетеш поста ми, пак ще изпаднеш в нервна истерия и ще захвърчат храчки към монитора ти.Ти си един смешен, жалък ***, въртящ кормилото от 4.20 сутринта, чийто единствен смисъл в живота е да лее храчки.Вземи *** на лекар и пий някакви успокоителни.

46

Анонимен

преди 5 години

БГ е васална колония и развъдник на евтина работна ръка за фашисто-империалистите от Запада.

45

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименПрез комунизъм влизаш с 20 лв в магаина и не можш да ги изхарчиш,...........................................................Ти явно само си чувал за комунизма от бившите партийни дейци ,но не си живял през комунизма ! За тези 20 лв. работехме 2 или 3 дена !

44

Бай Тошо

преди 5 години

Дано някой разбира какво означава че да живеят те добре ние трябва да живеем зле. Ако ние живеехме добре кой щеше да работи за подеяния на западните господари НИКОЙ. Огромната част от работата която е вършат Българите западняци никога няма да е вършат защото е под достойството им . Ето до това докара хората демонокрацията и западната окупация до пълно оскотяване

43

Анонимен

преди 5 години

Циника е ром от Столипиново освен да лъска кeнeфи и да мете 6оклука на някой строеж друго не може за него Германия е рай защото има много кенeфи за лъскане и понеже в същоо време е некадърен ако го изгонят от работа веднага ще си намери нова в съседния кeнeф.

42

Циник до привет

преди 5 години

Казвам го! И се радвам - да прочета нещо встрани от "червендалестата политагитация" на внуците на партийните секретари със спуканите от пиене капиляри на носа! Още по-голямо ЕВАЛЛА за позицията ти към Ердоган-султан. АКО ПОЛОВИНАТА ПОНЕ БЪЛГАРИ - БЯХА КАТО ТЕБ - БЪЛГАРИЯ МОЖЕШЕ И ДА СТАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ! Но не са!Останаха 80% ви нещастници...озъбени от мизерия , и липса на перспектива! Цари и ужасяваща неграмотност!

41

Нормално е

преди 5 години

Нормално е българите да бягат. Отдавна да си патриот е синоним на ***. За какво да сме родолюбци? За 500 лв.заплата ли или за панелката в Младост или за идеалите на Левски за чиста и свята република, добре експлоатирана теза от власт имащите, достойно попълнили банковата си сметка. Да сме родолюбци означава да подарим живота си на Костов Софиянски Овчаров Плевнелиев защитавайки тях от,, външен агресор". Ааа не, балъците умряха, останаха каръците богаташи!!

40

дО 35

преди 5 години

Те не са виновни те Така работят .... Ако не са гастарбайтерите като нас няма да издържи тяхната система.Германците ако няма евтина работна ръка как ще съществува системата им. Те живеят на наш гръб защото ако при нас стане добре няма кой да работи при тях за дребни стотинки.Затова ни сме държани умишлено бедни... Това става елемнтарно с неоколониална адмистрация и НПОта

39

1989

преди 5 години

Гурбетчийството и кръшкането не са от вчера.По бай Тошово време, имахме една комшийка, опашки имаше при нея, докато мъжът и гниеше в Коми.Ама интересното е, че не се разведоха. Още са си заедно.

38

Анонимен

преди 5 години

През комунизъм влизаш с 20 лв в магаина и не можш да ги изхарчиш, всичко струваше некакви стотинки всички работеха и вземаха по 500 лв заплати и на всяко тримесечие по няколко хиляди лева премии. Бабите и до днес хвърлят пачки със пари останали от комунизъма.