76

Анонимен

преди 5 години

Просто е излишно да се коментира тук. Върлата бесепарщина е обсебила коментарите. Някой с различно мнение няма никакъв шанс. Така че да оставим народа да си изригва червата на спокойствие. Аз поне ще го направя.

75

СПОКОЙНО!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - в Европа, САЩ, екзотични страни.Алтернативата е да управляват с ДПС

74

БГ

преди 5 години

Мечтите на Румъния се постигнаха с утроен външен дълг и пак не са много на пред

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Ама ИДЕ Народен съд и КОНФИСКАЦИИ.е, това е мечтата на умствения дефицит!

72

Анонимен

преди 5 години

Погледнах и лихвите какви биха били ако сега България имитира дълг в ДЦК,малко над 1%,САМО ЕДИН %,КАКВО ВИ ПРЕЧИ ДА ЕМИТИРАТЕ ЕДИН ДЕСЕТГОДИШЕН ДЪЛГ И ДА ПОЧНЕТЕ ДА РАЗВИВАТЕ ТАЯ ДЪРЖАВА А НЕ САМО ДА ТРУПАТЕ ИЗЛИШЪЦИ,ДА СЕ ФУКАТЕ С НИСЪК ДЪЛГ ЗА СМЕТКА НА СТАНДАРТА НА ХОРАТА??КАКВО ВИ ПРЕЧИ,МИШКИ СТЕ,НЯМАТЕ НИКАКВА ВИЗИЯ,СТРАХЛИВИ СТЕ И ПОДДЪРЖАТЕ СТАБИЛНАТА БЕДНОСТ!!По принцип дори НЕ Е НУЖЕН ДЪЛГ,при растеж от 3,5% поне това са над 3500000000 лева всяка година САМО ТОВА СТИГА ЗА РАЗВИТИЕ!

71

Аз

преди 5 години

Интересно от къде дойдоха парите за румънските мечти??? Който скоро не е ходил да знае че там техните села и пътища изглеждат като нашите градове и магистрали. Румъния за последните 5 г дръпна пред нас с толко колко герб ни смазаха

70

Анонимен

преди 5 години

До 71Като нямаш дълг а притежаваш чужд дълг какъв ще е резултата бе Ахмед?!

69

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Демокрацията е изнасилена в БЪЛГАРИЯ от криминалните политици.Народа да излезе и възстанови реда и демокрацията.

68

Анонимен

преди 5 години

Леле, тук са се събрали всичките *** на Цвъки и дращят яко.Много са изплашени, горките.Ама ИДЕ Народен съд и КОНФИСКАЦИИ.Комисията за Незаконно Придобито Имущество с един нов директор ще свърши ПРЕКРАСНА РАБОТА!!!

67

от ГЕРБ

преди 5 години

До ПроСоТо - САМО ГЮЛЛЕТАТА от герб да се махнат от краката ни!!!Няма, няма! Ще ти закачим още чифт-два допълнителни гюллета!

66

До 67

преди 5 години

До АнонименТи си бил голям гении. Я разясни как точно дълга може да е на плюс, че нещо те изгубих. Това сигурно са някакви специални дисциплини в РабФак, дето ние не сме ги учили. И като Станишката е голям гуру, що вашата лидерка комунистка - собственик на едър бизнес нещо не го обича в последно време?

65

БГ

преди 5 години

16 млрд. за покриване на стари заеми един вид рефинансиране :) Вече няколко години външния ни дълг намалява спрям БВП

64

Анонимен

преди 5 години

Значи вчера тука нахраних Корнела заради нейните необолшевишки словоизлияния,на Крум Зарков няма да му позволя и за кокошките ми да се грижи,НО СЕГА ЩЕ СИ КАЖА МНЕНИЕТО И ЗА ГЕРБЕРСКАТА МИШКИНА ПОЛИТИКА!Преди два дни видях статистика за ЕС и съотношението дълг към БВП.България с 24% дълг към БВП,ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ПРОЦЕНТА,РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ В ЕС С ПОД 60% ДЪЛГ КЪМ БВП НЯМА,А ГЪРЦИЯ,ИТАЛИЯ,ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ СА НАД 100 И ТО С МНОГО!!Гърция например е с 182% ДЪЛГ КЪМ БВП!!

63

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 5 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс. Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?

62

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Как откъде ще дойдат масова експроприация на краденото от 30 години назад.Тук в буулгРистана 80 % от богатите не могат да докажат про изхода на парите си..Било то социалисти демократи гербаджииската ДПС и т.н и т.н.

61

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ! Да живее! Това е отговорна партия! Пък и патриотите са с тях, за патриотите са гласували също една голяма част от избирателите! Правителството сега се справя твърде добре! Визиите са едни мечти, които ще си останат хвърлени на вятъра! Амин!

60

Благодарим ти БКП!!!

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ за 6.5 г. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.

59

БГ

преди 5 години

Как от къде ще намерят парите за 1-2 мандата на БСП ще удвоят външния ни дълг ще кажат пенсиите вдигнахме ,минималната вдигнахме това и това построихме ние си изпълнихме обещаното сега вие плащайте сметката :)

58

До 64

преди 5 години

До Стига вече!!!И най-интересното е, че има хора дето още им вярват. Не мога да разбера това малумие. И то точно пенсионерите, дето бяха най-ограбени от целия процес.

57

Анонимен

преди 5 години

До *** народ 45Ако неше ходил на училище и можеше да четеш щеше да знае че при Станишеввъншният дълг беше НАМАЛЕН на половина за 4 години БЕЗ еврофондове и т.н. апри Тиквата само за първите 4 години ълга беше УДВОЕН.Ако бяха останали Станишев и Ко на власт сега външният дълг щеше да е НУЛА аможе би и ПЛЮС.Ама това в провинциалното школо за бавноразвиващи се не са ви го казали!!!!