59

Анонимен

преди 5 години

"Като няма хляб ще ядете пасти", като искате да повторите миналото давайте приемете еврото!

58

Анонимен

преди 5 години

Тия мeки китки на снимките са от младежкото бсп :)

57

Свободен българин

преди 5 години

До цитирай! Защото си ОЧЕВИДЕН ***. Ясно ли се изразих?

56

Въпрос

преди 5 години

Европейската Централна Банка ще приеме ли и обмени левовете ни 2 лева за 1 евро - ако отговора е НЕ, а той е НЕ, то това означава, че дори и да Ви обменят 2 лева за 1 евро, то това ще направи БНБ като преди това вземе като заем Евро от ЕЦБ. С други думи за 1 ден ще генерирате външен дълг и бъдете поробени, с цялата текуща левова парична маса, но този път като външен дълг към ЕЦБ - ставате роби на ЕЦБ!! Стадото не разбира, като не знаеш правилата, колко е лесно те изпързалят!!

55

Анонимен

преди 5 години

Днес да се откажем от парите си, утре да се откажем от азбуката си и да преминем на латиница, че да им е по лесно на европейците, а вдругиден да се откажем и от езика и от имената си, че да не затрудняваме господа чужденците.

54

Стефанов

преди 5 години

Какви са тези апокалиптични коментари? Светът няма да свърши и ние няма да фалираме с еврото.

53

Против еврото!

преди 5 години

Искам и аз да се подпиша, къде мога да го направя

52

Анонимен

преди 5 години

Един път да вземем еврото, че най-после да се свърши с тази комуноидна азиатска простотия! Вари го, печи го - ***!

51

цитирай!

преди 5 години

До Свободен българинАйде, цитирай МОИ внушения под статията!Ти Свободен не си, защото си платен. Дори 'заглавието' ти е невярно.

50

De Georgio

преди 5 години

Червената чума явно добре е подплатила и т.н. " Възраждане", аман от недоносчета - русофили и рубладжии, аман от червени платени ***, ежедневно ръсите дезинформация, кой *** написа , че в Гърция,Италия и Испания хора мизерстват заради общата европейска валута. Гърците накупиха поне по 4-5 имота след въвеждане на еврото, не знаят какво са данъци и си живеят чудесно. Стига червени лъжи. Изнасяйте се в Сибир по най-бързия начин. Вие влачите от години България назад, неудачници мързеливи

49

Анонимен

преди 5 години

чумата се нарича греб

48

Анонимен

преди 5 години

Който не иска еврото да заминава за Русия по най бързия начин!

47

ivan

преди 5 години

Браво!Трябва да започнат да ни питат

46

Българин

преди 5 години

До ПЛАН ЗА ИЗМЪКВАНЕ Много смешно. Що направо не заминеш за Русия, там ще си живееш чудесно.

45

Анонимен

преди 5 години

Къде и кой събира подписката?В дълбокия Североизток няма такава подписка или кампанията е слаба.

44

Свободен българин

преди 5 години

До Амиии... И на мене ми омръзна да си налагаш интересите с внушения. Аман от домашни икомонисти, геополитици и разбирачи.

43

ПЛАН ЗА ИЗМЪКВАНЕ

преди 5 години

1. Излизаме от НАТО.2. Излизаме от ЕС.3. Фиксираме курса на валутата ни към рублата4. Влизаме в Евразийския съюз5. При изпълнение на горните 4 ще имаме всички високи пенсии, високи доходи и вечно благоденствие!Българи, само с помощта на братска Русия ще се измъкнем нашия народ от лапите на Сатаната, които са го сграбчили и не го пускат вече 30 години!

42

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВИ ОТ СИВ, КОИТО НЕ СА С ЕВРО : РУСИЯ, КИРГИЗСТАН, УЗБЕКИСТАН, БЕЛАРУС, МОЛДОВА , УКРАЙНА, СЪРБИЯДЪРЖАВИ ОТ СИВ С ЕВРО : ПОЛША, УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ, НЯМА КВО ДА ДОБАВЯ!

41

Анонимен

преди 5 години

Моля хора които не са наясно да не говорят глупости!Преминаването към еврото ще стане по фиксирания курс 1.9558 лева за 1 евро.Сътоветно и всички цени ще бъдат разделени на 1.9558. Възможно е много търговци да се възползват от ситуацията и да закръглят курса на 2.0 но не мисля че това е болка за умиране. Става въпрос само 2.5% потенциален ръст в цените. Това така или иначе ще бъде преодоляно от ръста на заплатите в рамките на една година макс.

40

Анонимен

преди 5 години

Абря чуу че туй евру многу лабаво, амчи будалите да са отказват, я! Дума се убаче, че никуй ни съ утказва, що така бря. Да зема и аз да си купя туй евру- евру който има дивиденти скрити взима!