66

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименс толко избирахме бай тошо. радев го избраха 51% от 54% гласували от имащите право на глас. тоест, ако махнеме купените гласове, под 20 % от гласоподавателите. като имаме предвид партиите от типа на тая на зетя на бриго аспарухов, се получава че ал бънди разчита единствено и само на гласовете на червения цимент. и то не всички.

65

Анонимен

преди 6 години

Какво се напъва този. Щом нашите европейски братя, казват, че не може да има газопровод през Черно море, значи не може. Дори да изглежда на пръв поглед, по ефтино за България, не е така.

64

Анонимен

преди 6 години

Не е избран от 85 процента от България. Защото активност беше около 50 процента. А той победи с 30рпоцента . Реално 1/4. От обществото и да уточним от панелното общество, което не се слави с мн акъл :))

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Има уникална възможност да оправи малко разклатения си имидж... - смело да постави на масата въпроса за българските военни архиви и българското злато... - стига вече са ги съхранявали - да ги връщат...

62

Анонимен

преди 6 години

Цецо Цървула плаща яко да се оплюва ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ.

61

Анонимен

преди 6 години

Президентът Радев е избран от 85% от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, при това на ДИРЕКТНИ ИЗБОРИ.Останалите 15% са продажни *** герберасти.

60

La France

преди 6 години

Ами не може само Германия да се прави на ударена и да си строи по хиляда потока с Русия, пък другите да се отказват от проектите си и да се правят на "отличници". ЕС е четвърти райх, не е нормално 27 страни да работят само за изгодата на Германия. Но за това са виновни тъ***ите американци, които заложиха на Германия и я превърнаха във водеща страна след войната, а сега ревът че имат огромен търговски дисбаланс с тях.. защо ли? Като ви бяха на издръжка цели 70г. ще е така! Объркан свят!

59

Демократ

преди 6 години

Радев е апсолютен нещасник. България е с НАТО и САЩ, Русия е заплаха за България.

58

да

преди 6 години

Ето това е достоен български Президент, а не като пом'ияра Плевнелиев или оня умрелия пожарникар.

57

Анонимен

преди 6 години

Герберугииии, Цецо Цъ//рвула ли еи събра? Не сте събудили само самопровъзгласилия се за Странджа, фекаломет номер 1. Събуждайте ги, коментарите са еднообразни и постни. Така е, когато интелекта го няма, нема образованост и култура. Калинки на доизживяване пишат само. ***, цвилят но е като Виенски валс на Йохан Щраус за българите искащи нормален ръководител а не Сикаджия и мафиот, ограбил и предал България!

56

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

Мъжлето на Деса ни го натресоха от ГЕРБ. Масово хората не знаеха до какви увреждания се стига след дългогодишно носене на зелени чорапи. Ужасени от идеята държавен глава да стане инфантилна лелка, хората масово гласуваха за "мъжкаря-генерал-льотчик". Той се оказа поредното руско мюре.

55

Диверсификатор

преди 6 години

Предлагам да се диверсифицираме и да купуваме само евтина и качествена шистова газ от нашите атлантически партньори САЩ.

54

Анонимен

преди 6 години

Дрън дрън ярина кой го слуша тоя селянин бе само фасони прави и уж бил нещо а е кръгла нула и ся газта ще потече като вода към България а егати и смешника жалък ама Путин ще го постави на мястото му пимните ли СърГей три дни обикаля Кремъл

53

geri

преди 6 години

До Цецо ЦвъкБраво Цецо,дано всичко старо се върне и пак се почувсваме хора!!!!! Само,МОЛЯ,смени си името,защото това е името на цецо-крадецо,от ГЕРБ!! А за тези от ГЕРБ се отнася приказката-ако на всеки ъгъл се постави ***,пак ще останат *** /гербаджии/ без ъгли !!!!!!

52

само така

преди 6 години

Евала пич!

51

Анонимен

преди 6 години

Президентът Радев е зависим от Кремъл и това е лошо.

50

Анонимен

преди 6 години

Независим и членове на БСП винаги са около него :))) Ама да то за някой хора това е независимост :) лап лап лап хахахахах

49

Анонимен

преди 6 години

Президентът Радев е независим и това е добре.

48

Анонимен

преди 6 години

Българите с еврейско самосъзнание да смучат валидола...

47

Добрутро русофили

преди 6 години

В програмата предвидени ли са съвместни набирания на лост пред публика в Сочи заедно с другия супер-герой Жужи?