53

Анонимен

преди 6 години

48 - Като забогатеят, мислели само за пари. Абе пич, 95% от жителите на Европа, не са богати, освен ако наличието на маркови кецове и iPadи означва богатство. Просто са "по-добре" от нас. И не ! Просот по-умните хора искат най-доброто за децата си, а най-доброто рядко е 5 човека в една стая, недояждане и невъзможност дори и учебници да им купиш. Само казвам ...

52

555

преди 6 години

Samo v po golemite gradove vse oshte ima paralelki kydrto preobladavat bylgarchetata. Moeto dete e v paralelka s 18 ucenika v plovdiv I samo deset sa bylgarcheta.

51

Анонимен

преди 6 години

Нямам намерение да ставам роб на жена и деца при днешните феминистични закони с нереалистичните им очаквания и последствията за един мъж, а те буквално искат всичко което има на пазара и винаги са недоволни и неблагодарни,....Стани роб на мъж тогава....

50

Анонимен

преди 6 години

И тези които се родят след 15-18 години ще напуснат България. ГЕРП се интересуват само че заплатите на депутатите и министрите ще растат с 3 средни заплати, а останалите остават без работа или без заплата от алчните частници.

49

Анонимен

преди 6 години

Според Костадинов след 7 години по-голямата част от 18-годишните у нас няма да имат българския език за майчин.....Значи сега сред по-голямата част от 11-годишните които след 7 години ще са на 18 българският език не е майчин. Колко са лесни за разобличаване популистите.

48

ми

преди 6 години

До Анонимен36Ами кой те кара насила да купуваш в София?Само ти липсваш.изчакай 20 години, тогава няма да има балон и ще си купиш евтино.За къде бързаш?

47

Анонимен

преди 6 години

Нямам намерение да ставам роб на жена и деца при днешните феминистични закони с нереалистичните им очаквания и последствията за един мъж, а те буквално искат всичко което има на пазара и винаги са недоволни и неблагодарни, могат да се разведат по всяко време и да ти отнемат половината имущество и да те поставят на издръжка за деца които няма да виждаш. Оправете си законите първо. И какво сте се загрижили толкова, хората на земята са произлезли от много малко на брой първоначални прародители.

46

Анонимен

преди 6 години

До *** 46Едно време, не е можело цяло семейство да се изнесе, да започне работа, че по напиращите да получат и образовние, след 5 години да си купят жилище,та и да имат сигурност. Ако някой си прави илюзии, че границите са се минавали, ей така по 2000 километра за 3 часа, а е имало емиграционни и прочие, то не знам, какво да им кажа.

45

Анонимен

преди 6 години

За пръв път чувам Слънчев бряг да има СЕВЕРEН плаж? Там има само една плажна ивица. Нещо сте объркали курортите :D. Като пишете нещо поне проверявайте информацията.

44

Ozzy

преди 6 години

Деца не се правят и не се гледат с философстване по сайтове и форуми. Затова - дерзайте, обичайте се и работете с мисъл за бъдещето!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45И успех с намирането на жена, която ще иска да живее на село с кравичките и да гледа 5те деца.

42

Циник

преди 6 години

Има някакъв алахогъзник, който във всички подобни статии - кани мигрантите.Ако такива дойдат и се размножат - това вече няма да е България , а Булга.ристан.След 10 години ромите ще са 3 000 000 - а неизбягалите българи още по-малкоВ цяла Европа е така!Слава на Меркел и Брюксел!Не успяха да ни потурчат за 500 минали години.Сега ще успеят ... мирно тихо... с цветни революции!Свиквайте!

41

Анонимен

преди 6 години

Едно време моя ПРАдядо е бил войник на фронта! Като завръща започнал от нулата. Сам е построил къща, обработвал е земя, и е гледал стадо овце, кокошки, прасета и какво ли още не. После се оженил и жена му е родила 5 деца....Бъди като прадядо си!!! Отиди на фронта и си направи 5 деца!!!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42И после си погребват половината деца, защото не са можели да ги хранят ..

39

Анонимен

преди 6 години

Без стимули от държавата нищо няма да се промени. Ще се видим след 10 год да обсъдим, че сме с 1 милион по-малко. Това е. Няма как младите хора да раждат при положение, че разходите ги натискат отвсякъде. Това е основния проблем. Няма друг. Парите . Ако знаят че държавата, ще им помага поне 2 години със сигурност, ще има ефект.

38

Анонимен

преди 6 години

Зависимостта раждаемост и финансови възможности са обратно пропорционални - който има някаква дори минимална функционална грамотност да отвори нета и да види къде има висока и къде ниска раждаемост. В тънеща в мизерия Африка жените раждат най-много, в благоденстваща Европа най-малко - това са фактите които не знайно защо никой не отчита.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Лихвите да се поемат от държавата ? Не точно. Предпочитам модела в скандинавието. Имаш апартамент, но данъците ти намалят според лихвите. И има малко повече финансов контрол. Все пак, държата не трябва да плаща, за глупаив финансови решения.

36

Анонимен

преди 6 години

Според Костадинов след 7 години по-голямата част от 18-годишните у нас няма да имат българския език за майчин.....Жалко, че мигрантите не харесват България. Само 100000 да влезнат и да направят по 5 деца на 100000 българки и ей ти ги половин милион българчета с български майчин език за нула време.

35

Татко

преди 6 години

Споко, аз не се отказвам - до две седмици ще проплаче едно българче у нас - бяло, хубаво, добро дете. Дерзайте и си обичайте жените! Защото от децата по-хубаво и смислено нещо на тоя свят няма!

34

Анонимен

преди 6 години

До Запомнете!Да, ама разлиакта е, че едно време дядо ти е бил роден земеделец и е имал земя. Аз откъде да ти я изкарам тая земя ? Стадо овце, кокошки и прасета струват пари. Е поне сметките за ток, няма да ги мисля, защото ще се топля при овцете.