53

Хюч

преди 6 години

Земете и една бензинова горелка за пърлене на *** ,че кат го намерите да го размразите та сам да си продължи към върха.

52

Някой

преди 6 години

Мъчно ми е. Колко безмислена омраза се излива. Много от пишещите веят знамена с повод и без. Това е смисълът от това, което прави Боян Петров. Дали е негово решение или не това е без значение. Тази колективна омраза и кръчмарщина съсипва България. Не политиците.

51

Анонимен

преди 6 години

Герберастките *** се скъсаха да оплюват Боян.Така им е наредено.Защото Боян се бореше Цеко Мине-ТА и Боко Тиквата да не застроят Пирин.

50

Анонимен

преди 6 години

Кога ще прокарат закон тези да се размотават само с GPS гривни на глезена. Сега ще търсят в ледник ледена висулка .

49

Елко

преди 6 години

До UЗащо пък трябва да се срамуваш, че си българка? Защото тумба ***-селяндурски *** плюят по всичко що им се изпречи ли? Ами аз съм българин и се гордея с това. Боян е българин и се гордее с това. Доказал го е! Всички българи в момента се молим и стискаме палци за Боян, а *** ще продължат да злобеят и цапат не само форумите но и живота като цяло. Така че прави разлика между БЪЛГАРИН и булгаристанец.

48

Евроатлантик

преди 6 години

Да не е духнал на Хаваите,а ние го дирим по чукарите?

47

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с дребни душички в България. Злобата ви ще ви убие. Дребнави и жалки същества. Стойте в дупките си

46

Радослава

преди 6 години

Въпроса е да го намерят защото всяка седмица е важна...

45

Предложение

преди 6 години

Предлагам да се катериме сички по баирите за да се развива човечеството и да я има България!

44

Пътищар Горски

преди 6 години

Има ли Бояновците - има ни и нас,българановците,точка...

43

Lucifugus

преди 6 години

До 39 АнонименИнтересно ти възвищения кво дириш при дребните душичи и пред това адско изобретение компютъра вместо като твоя "Герой" да надвиваш страха си я като катериш върхове, я с пистарка с 280 по осевата, я дълбоководно гмуркане без бутилки, я скай дайвинг, я да се пробваш каква бетонна преграда може да прескочиш със кайт сърфа а може и нарочно да се заразиш с някоя опасна болест за да са ти по "велики" екстарамните постижения които обаче е задължително да ти ги финансира друг нали тъй??

42

Анонимен

преди 6 години

Леко, успокой се малко, на никой не му пука за катерача надвил страха от смъpтта, тo така и всяко кeлeмeнце което участва в гонки с коли е надвило страха от cмъртта и трябва всички медии да му се прехласват и да му се възхищаваме.

41

Andreshko

преди 6 години

Тази жена не може да сравнява героизма на астронавтите и откривателите в Космоса с Боян Петров. Астронавтите откриват и изучават нови светове и допринасят за науката,а Боян като се изкачи на връх,който е изкачван и от други преди него,какво ще открие и ще допренесе за науката? Само ще каже вижте колко съм велик...

40

Анонимен

преди 6 години

До ПаскалДо ПланинарЩеше да ми пука ако си беше взел телефона, но щом го е зарязал значи че е решил да умре там, уважавам решението му!Ако си тренирал алпинизъм,знаеш,че е много важно да се качи върха,та ако е решил да се самоубива,не е ли по-логично да го направи,след изкачването на върха и да си вземе телефона?

39

Анонимен

преди 6 години

Търсят го заради застраховката. Иначе май трябва да чакат няколко години и тогава да го обявят за загинал и да вземат парите. Здраво ще търсят.

38

,jill

преди 6 години

Чудесно,значи жената си ипотекира жилището и връща парите,ние не искаме с нашите данъци да спонсорираме хобита,а не изследвания,лекарства,деца.

37

Анонимен

преди 6 години

пише "24 часа".

36

шматка

преди 6 години

В застраховката му няма ли клауза за спасителна акция.Не говоря за парите но се загуби много време в събиране на пари и лобистика.Не трябваше ли още на следващия ден ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ да плати организирана спасителна акция.

35

Анонимен

преди 6 години

Каква жалка гледка - страхливи форумни драскачи оплюват някого, когото дори не познават, който е надвил страха си от смъртта. Какви дребни душици само...те никога няма да поемат риск, защото ги е страх, че може да загубят. Те играят само на сигурно - от 9 до 5 на бюрото, после биричка и заспиване пред телвизора. И така цял "живот", докато умрат и физически.

34

Анонимен

преди 6 години

Асен доктора, Боян нито доказва, че Земята е кръгла, нито е открил нещо, ка-моли Луната!Подобно героизиране на човек, който не цени живота и има адреналинова зависимост, е жалко и смешно. Той гони баира за личен кеф и никой не печели от това.Мир на праха му. Само това мога да кажа.А може и приятелката му да опитва да оправи финансово бъдещето си в момента. Той освен диабет има и онкологочно заболяване, макар и да е бил в ремисия. А дали е бил в такава сега- също не е ясно.