88

Анонимен

преди 6 години

Адвокат за 30000 бона и събираме пари за гаранция?

87

Анонимен

преди 6 години

Имало и безплатни адвокати. Тези, които предлагат това ползвали ли са такива?Единственото, което работят е да си дигнат з.ка и да отидат в съдебната зала и да мрънкат.

86

Анонимен

преди 6 години

Началницо, недей да искаш да излизаш под гаранция, защото си ВИНОВНА и дано изгниеш в сливенския. Ако не изгниеш там народа ще ти отмъсти. Тъй да знаеш!

85

Анонимен

преди 6 години

Ще помогнем ако намалят космическата съдебна такса.

84

Анонимен

преди 6 години

Е тия избиха рибата.Хората изнемогват,но да помогнат на крадлата.Върхът!

83

Анонимен

преди 6 години

30 бона за съдебната мафия.

82

д-р Исня

преди 6 години

Като е невинна, защо не ползва служедни адвокати? Или евтини такива? Самото присъствие на тоя Марковски я изобличва!

81

Анонимен

преди 6 години

Строителната мафия на бандитска партия Герб не издържа и спретна това шоу съшито с бели конци!!Долу мафията наричаща себе си Герб!!

80

Анонимен

преди 6 години

МОЛЯ ВИ СА ДАЙ ТЕ ДА СЪБЕРЕМ ГАРАНЦИЯ НА ТАЯ КЛЕТА ДУШИЦА Ама моля ви са бря тя няма пари бря

79

Хех

преди 6 години

Всичко е ПР. Щото първа страница трудно се държи повече от 2 3 дена. А Марковски няма да й помогне в тоя случай, няма съд, който да не я осъди при записи, свидетели и белязаните пари в брой. По-добре да мисли за споразумение с прокуратурата.

78

Бау

преди 6 години

До ГробокопачАз да те заплаша с убийство на теб или близките ти пък ти си стой на кметското място ... Има си начини глупчо. Много по-тихи за сваляне на някой от пост. Медийния цирк е възможно най-глупавия от тях. Този пост ще бъде следен от всички за в бъдеще. Успех с правенето на далаверки ... ГЕРБ не са *** и за това ни управляват от години. Знаят много добре как да я играят "играта". Фризьорката се е опитала да щипне парички, само дето малко прекали ...

77

TPE3BEH

преди 6 години

Пълно театро!Сега дарителите ще се окажат - че са от близкият и кръг облагоденствани хора и така ще си легитимира тези средства за гаранция и скъпи адвокати.

76

Анонимен

преди 6 години

Пуснах запис тук,взет от Афера,който доказва каква е била цялата ситуацията около този случай,а те го бяха изтрили три пъти.Иначе пуснали троловете да защитават ГЕРБ,а записа изтриха,да не се чуе истината.Тези жени са невинни,не ги тормозете!

75

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО Е БУДА НА ВЛАСТ ШАНСОВЕТЕ ИВАНЧЕВА ДА БЪДЕ ОНЕВИНЕНА СА 0%!БУДА РЕШАВА КОЙ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН В СПЕЦ СЪДА И КОЙ НЕ!

74

Анонимен

преди 6 години

Никаква гаранция БОЙ С КАМЪНИ само Адвокат за 30 000 лв и нямала пари Аре моля ви са

73

Гробокопач

преди 6 години

До БауНе можеш да свалиш законно избран кмет, мойто момче, това не ти е мандра;))) Това е смисъла на думата "местна власт", Бойко е централната, изпълнителна власт, за съжаление!За съжаление! И вие, какво си мислите, че, като трунете там кмет от ГЕРБ и София е 101% ваша, всичко ще ви тръгне по меди масло?

72

Анонимен

преди 6 години

Личното ми мнение е,че Там всичко стана Бетонова Джунгла.Личното ми мнение е че Фандъкова с тези 1.2милярда Бюджет прави Бутафорий в София с цел ето нещо се прави.бул.Ал.Малинов струваше ремонта му Десетки Милиони.А е пак в Задръстване.Има само една лента за Направо.Поне с тези Десетки Милиони една Естакада да му бяха Направили. Илишно е да ви Информирам че стана като Море.От Мл.2 към Бизнес Парка все едно карам моторница при 2 бала вълнение.

71

Музикант

преди 6 години

А че малко ли са тия пари дето е присвоила досега,че и да й събираме на тая безсъвестна служителка ?!Роднините й като имат- да плащат собствени пари! Тя не мислила като кроила гадни номера,а сега ние да му мислим ?! Няма да стане! Да се "сърба попарата" дето е надробила!!!

70

Що не

преди 6 години

В държавата, в която всеки ден пенсионери хвърлят хиляди на непознати през балкона. Напълно нормално да и съберат пари.

69

Гробокопач

преди 6 години

Смърт на ГЕРБ! Оставка, оставка, оставка, оставка...!