5

Rumba Rumbaaaaaa

преди 6 години

Румба от ЕС и Нато ли ще ни вадиш. Ами нали децата на депутатите трябва визи след това да си вадят. на бедния българин не му пука с кой, ама такова зло което може Фърчилото да ни направи друг никой не може да ни направи. И за какво за пари от Русия нали ще му платят за белите. Стой си и си кютай и без това си случайно в грешно време на грешното място. Вземай си заплатата разхождай си Десито и си мълчи имаш по-интелигентен вид като мълчиш. Не се налага и ръцете си да чудиш къде да сложиш.

4

Анонимен

преди 6 години

Като учат децата от малки кои има и кои няма пари е така господа кръчмари да ви кажа не сме богати но сме хора достоини на тоя свят колкото до простотиите в ловеч за всеки влак си има пътници и дали имат или нямат парите не са важни на тоя свят важно е човешкото отношение а някои в тоя град в квартал дикисан са далече от истината дали има или няма не ни интересува интересува ни едно отношение и уважение атое важно от всичките ви пари

3

Анонимен

преди 6 години

Аз пък искам да излезем и от НАТО, и от ЕС. Никаква полза не виждам от това членство, а мога да изброя само негативи!

2

аз

преди 6 години

Президента е избран с гласове, Цветанов е назначен. Не знам от къде у него такава наглост. Кой е той? За мен е чиновник, с придобито имущество, за което трябва да е в затвора!

1

Анонимен

преди 6 години

PODKREPYAM VLIZANETO V EBROAZIISKIAT DOGOVOR