10

Анонимен

преди 6 години

*** статия ...Болшинството българи в Лондон вземат 10 паунда на час и живеят в мизерия ..Това че вземаш повече в евро не значи ,че живееш добре ..Гърците вземат уж 500/600 евро месечно от което половината са данъци и не живеят по добре от нас Като вземаш 800-1000 евро в Испания или Италия пак е абсолютен джоук ..нищо не правиш

9

слабо образование

преди 6 години

Ниските заплати в България са в резултат на ниското образователно равнище оставено от социализма. За да има пари, трабва да има реализация на продукцията. Докато купуваме чужди стоки защото действително или въобръжаемо са по-добри, нашето производство ще се конкурира на основа цената. Ако започнат да се търсят българските стоки, тогава и цената им ще се вдигне.Някои хора в България заработват доста прилични парички.Казвам заработват като се абстрахирам от тези дето получават.

8

Зозо

преди 6 години

А при Жан Виденов /БСП/ българинът получаваше заплата от 5 долара и пенсия от 2 долара на месец. Така, че няма какво да реват сега ***!Няма да забравим, няма да простим!

7

Маке

преди 6 години

5 евро x 8 часа = 40 eвро това прави по 90 лв на ден22 дена x 90 лева =2 000 лева Абе мното лъжете бе, колко са данъците на германеца и колко са на българина и колко му остават за харене 10 яйца в Германия са 1 евро тука са 2 евро идете се гръмнете.

6

Циник

преди 6 години

Ъъъъъ...търсят се бармани, чистачки, и сервитьорки по черноморието!Те ви сигурно една от причините българите да си тръгват от рая български!Това и управлението на мутри , партийци... и мутри-партийци!

5

Анонимен

преди 6 години

И колко процента от работещите българи взимат по ?5 на час?И колко процента от работещите българи взимат по 500, а някои и по 400 лв на месец?

4

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия басни? 5 евро на час значи 40 на ден, съответно 1600 лв. на месец. За повечето българи това е заплата от космични пропорции. Кого лъжете?

3

Анонимен

преди 6 години

Като не си иска повече - ще взима толкова.

2

ТВ

преди 6 години

ПО ВАЖНО Е ДА ЗНАЕМ ,КАКВО ПРОИЗВЕЖДА БЪЛГАРИНА ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕВРОПЕЕЦА ЗА ЕДИН ЧАС И СЛЕД ТОВА КАКВО ПОЛУЧАВА?

1

Kr

преди 6 години

Путин виновен!