82

Ф.С.В.

преди 6 години

-А! - Ама туй Гинчето бе !! То до вчера сяя арпаджик на двора - Сега купило половината БГ ел мрежа - Браво на нея ! Появи се от нищото - Като Домусчиев от Германия се появи и брои 500 000 мил за БМФ -Да взема и аз да купя някоя централа - Козлодуй примерно- ще тегля кредит от банките - те веднага ще ми дадът- Само казвам какво ще купувам ))) хахахахах

81

Моето

преди 6 години

Ш, пичоуи, да няма некъде обява, че прУдауат държавата? Щот вазнъмирявъм да я купя, имам от кредит 20-30 стотачки, мислъ чи стигат та ши има и за почерпка

80

Гинка ОШфорната

преди 6 години

Да е честита новата придобивка на кака Бойка Синитлийка и на Дебелян!!

79

:):)

преди 6 години

еййй най е лесно, москва и путин да са виновни. Таз дъвка не върви вече....

78

реалист

преди 6 години

Гинка през 2011 г решава да си направи фотоволтаиции и някакъв словак й дал 65 мил. лв без политическа подкрепа, разбира се и вече след 7, Гинка си е върнала дълга. Представете си как ни дерат с тази енергия. След което се събужда един ден и решава да кандидатсва за ЧЕЗ и го купува, като изпреварва милиярдер, разбира се отново без политическа подкрепа. За мен Гинка си е чиста Калинка и близка с властта. ЧЕЗГЕЙТ. ОСТАВКА!!!

77

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е интересно таварищ Сидероглу ефенди каква по разкрачена поза ще заеме с късите си крачета!? Така ратуваше и пропагандираше за одържавяване на ЕРП!?!?!? Сега толкова се е сватосал за Властта и Облагите, че утре Герп да продадат паметника на Шипка на кмета на Диарбекир, пак ще ги подкрепя!

76

Некъф

преди 6 години

До вчера бачкала за 1000 лева, а днес купува ЧЕЗ за 320 милиона. Ай сиктир от тука с тия 50 милиона марки. Боко тиквата кради кради , а сега с нашите пари енерго дружество си купува! На такъв заспал и *** народ такава тояга му трябва. Държава на ***

75

Анонимен

преди 6 години

За нас всичко прозрачно,за тях: за съжаление,не мога да кажа.Как не мога да кажа,нали банката дефакто става собственик на електропреносната мрежа на половин България.Правителството не било намесено. Не било тяхна работа,между две частни фирми. Ми да продадем за скрап и жица тогава,като никой не го интересува.

74

Анонимен

преди 6 години

И сега кака Гинка ще свали ли цените на тока)))Или да викаме леля Тошка да купи АЕЦ-а и на нея да се молим))Не сме народ, а мър6***Необходимоста на изпиша така думата, част от стихотворение, е че свободата на словото ми отнема свобота да боравя с думите от родния ми език

73

Анонимен

преди 6 години

Аз пък много се радвам да има господари, бейове и чорбаджии както по времето на Съжителството! Има пред кого да превиваш гърбина и да си щастлива когато те погали с камшика си отзад! Ей така когато си се надупила на нивата да мине някой сербез спахия и да те тръшне на снопите за отмора!

72

ivi61

преди 6 години

Брава Како Гинке ... - Късмет и Успех...!Как политиците изтърваха нещата, как не успяха да уредят някое тяхно момче ?Как може някой който да не е приобщен към партийките велики да вземе такова парче от тортата? Вай Вай Вай ... !Разочаровани са великите ни политици личи им по усмивките от много отдалеч.

71

Чашата преля

преди 6 години

На ВОЙНА!

70

До гербиста

преди 6 години

Ирониятя ти е супер,печелиш "+" от мене!

69

Анонимен

преди 6 години

Няма банка да финансира 110%от такава сделка,на банката ЧЕЗ не и трябва ако нещата тръгнат на зле,кой ще я управлява ЧЕЗ,кой ще плаща неустойки,заплати,подръжка,колко време ще я продават. Въпросът е КОЙ гарантира заема? Как ще продават на някой без лев за нови инвестиции?!? Търговският регистър е пълен с *** собственици...що за отговори

68

Циник до 60

преди 6 години

Клон-талигарски...ще ровиш та пушек ще се вдига !Тъna талигарска мacтия като теб - и това и е много!

67

Италянеца

преди 6 години

Clara pacta, boni amici (чисти сметки, добри приятели) те така си я карат само пред медиите си лаят ние им вярваме.

66

Анонимен

преди 6 години

Има един изпитан трик, който опрадава и почиства всякакви герберастки безобразия.използват го дори когато никой в нищо не ги укорява, а просто ей така за всеки случай и гузен негонен бяга! Това е умишлено изхвърляне на поредния бушон /министър/ издигнат на по доходна работа и сакралната фраза - Ама те комунистите обраха мандрата и господжа лъжа Нинова това и това! Стадото доволно, че комунигите са порицани и поема всичко щастливо!

65

Циник до 53

преди 6 години

Абе *** - не скачахме по площадите - да могат "другарЕтО" ти - да си разделят България!*** те си я купиха!Всичките "народни милионери" са с червени книжки под дюшеците!

64

Анонимен

преди 6 години

Жалко за женицата Гинка! Едва ли е подозирала как от розови сънища за едър играч ще попадне в кошмара на жертва на мафията!

63

Гинко

преди 6 години

I love this game!..............