37

Тинев

преди 6 години

Атеист съм.Но уважавам решението на другите да си вярват в лъжите на разните му тарикати. Но нали съм българин и живея в християнска държава ми е гадно, че църковните служители само мънкат и пак мънкат по въпроса с психарите п----аси! Не мънкайте, а излезте открито и отречете тая гадост. Да разберат, че българската църква се стреми да опази децата ни от изперква-не!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако бог заклеимява хомосексуалноста защо съм се родил такъв аз съм и кръстен а църквата ме отхвърля

35

Философ

преди 6 години

Ако бог не е искал да замърсяваме земята с петролни продукти защо ни е дал толкова много нефт?

34

Наивен

преди 6 години

Горкия Боку! На такива пачи яйца не беше се насаждал. "Началника" горе едно му дума, "началника" в Брюксел-обратното. Той вече се е обещал на Брюксел, ама в Парламента гласа му ще е глас в пустиня. Е, ако не заиграят задкулисните игрички и заплахи, де.

33

ОСман

преди 6 години

Я дайте един линк, къде точно, в коя точка но конвенцията пише нещо за третия пол??. Вие разбирате ли че никъде нищо не пише за трети пол или за гейове или лезбийки в конвенцията.Няма такова нещо.

32

Анонимен

преди 6 години

Дебелия Суджук паша каза в Страсбург, че ще приеме конвенцията, каквото и да става.Дреме му какво казва църквата или какво мнение има, важното е да се угоди на господарите. Не разбирам тези които го защитават, при положение, че България е ограбена, обезличена заради слугинажа му, страха от Турция и да не го убие някой за гадостите които е извършил или извършва.Бай Тошо бил сатрап, а тоя е ***,предател и подлец,ненавиждан от милиони българи.И Меркел го целува, прегръща, държи под контрол

31

До Философ

преди 6 години

Недей задава такива въпроси, че току виж някой се разколебал и застанал на страната на конвенцията ;)

30

Анонимен

преди 6 години

По принцип съм против религиозните глупости, но този път няма как да не се съглася със Църквата ! Тук не става върпос дори за религия, а за античовешка идеология, която ни се натрапва от морално деградирали доказани педофили и оттрепки. Тазни античовечност трябва да се спре. Ние сме създадени от природата, и само тя може да определи пола ни, а не промивката на мозъци, на която ни излагат. Има само два пола, и всичко друго са измислици.

29

Категоричен

преди 6 години

Ейййй, попчетата взеха най-после отношение по въпроса! Ц-ц-ц-ц-ц?Аз смятам, че църквата трябва ДА Е НАЧЕЛО В АНАТЕМОСВАНЕТО на извра*теняците.Най-главния поп трябва да разбута тая пасмина от тарикати, използващи простотията на хората и да ги накара всеки ден да проклинат пейдиасията и лайсбийството!А не само да лапат, чешат по корема и пърд*ят доволно.Тогава бих се отнесъл с уважение към тази институция.П.П.Атеист съм. Но който си вярва да си вярва.

28

Анонимен

преди 6 години

До БацеТова е част от еволюцията и иска да каже не да ги следваш дословно, но да си постоиш живота на тежи ценности .

27

Анонимен

преди 6 години

Правилно мнение и становище на Светия Синод на Българската Православна Църква-БП! Смяната на биологичния пол,който си получил от зачеването си и раждането от майката( жена),травестията,хомосексуализмът,скотоложството и други-това са гнусни содомски грехове! Такива содомски гнусотии не трябва да бъдат приети в българското общество! Нито Бог,нито земята повече ще търпят такива извращения!

26

Философ

преди 6 години

Ако бог не е искал човека да променя половете зашо му е дал разум и интелект?

25

Баце

преди 6 години

Е той бог е издал 10 заповеди и предстяавители на църквата често нарушават доста от тях, така че да ви слушаме вас сега какво може и какво не ли?

24

поп Андрей

преди 6 години

Трижде анатема на тея, които приемат това блудство! Божият гняв ще се излее до трето коляно! Амин!

23

Анонимен

преди 6 години

При неокомунистическият либерализъм бог е партийният секретар.

22

WTF?

преди 6 години

До АнонименТо пък църквата все едно има нещо общо с Бог хахаха. Там най големите гей оргии се организират ама пред медиите на морални се правят брября.

21

Анонимен

преди 6 години

ако съджука приемат тая гмеш да ги анатемосат всичките такива място в църквата нямат

20

вятъра е важен

преди 6 години

След примера на Путин, БПЦ може би ще заеме "по-разбираща" позиция.

19

АНТИ

преди 6 години

Уж скачахте по пълните площади,накрая Сoрос сметката извади.Условията - все по- неизпълними,ще мъчат *** още 100 години.

18

1

преди 6 години

Прави са. Аз съм с тях.