39

Анонимен

преди 6 години

По традиция дойче веле се концентрира върху чуждите проблеми, а не върху немските, които в момента са крайно сериозни. Много са ми смешни жалките немски писарушки- от срам да коментират етническата и политическа криза в Германия, тръгнали да "оправят" световните проблеми.

38

Анонимен

преди 6 години

Путин и Ердоган ще разтурят еврокооперацията.

37

бг

преди 6 години

Пак ли е ред на Русия да прави отстъпки?

36

Анонимен

преди 6 години

Русия е най-великата държава в света, а вие спрете с пропагандните антируски статии!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнагте ли??

34

хахахаа

преди 6 години

Бе на Русия никой не и е приватизирал летищата, фабриките,заводите,електроцентралите и водоснабдяването.Никой не и изнася златото и никой не е дошъл да окраде Кремиковци за метал и суровини,а после да продва скъпи коли от материалите приватизирани на безценица.На Русия не са и закрили армията и не са и спрели еврофондовете защото се издържа сама.И на Русия като се води антируски къмпании в нейна съседка тя праща армията и ги попилява,не както ния Сърбите и Македонците ни плюят,а ние седим.....

33

Анонимен

преди 6 години

Я да видя с какви глупости е блеснало днес немското "Работническо дело"... Дам, преминавам на следващата статия.

32

Джудо

преди 6 години

Вярно е! Много ги е страх от Русия и така трябва, защото винаги са яли пердах от нея. Нищо ново под слънцето.

31

Анонимен

преди 6 години

Тя настойчиво е канена в Судан, където се води перманентна гражданска война. Може "да се отбие" и в Либия, където властват няколко враждуващи групировки. Или още по-тясно да се сприятели с Египет..Накрая Русия ще приеме исляма като официална религия и всичко ще си дойде на мястото.

30

Голям прос

преди 6 години

Навсякъде в света може да се проследят американски пари. Афганистан, Египет, Либия, Сирия, Ирак, Украйна,....даже не ги знам всичките. От II СВ насам САЩ имат над 100 инвазии в други страни. И после Русия им виновна. Военните операции носят на американските банки най-много печалби. И не само на американските. Но не всичко е пари и демокрация. А доколкото разбирам американската е псевдо демокрация, фалшива. Само на думи. То и затова в целия свят обичат САЩ. И не им харесват знамето и президентите

29

Анонимен

преди 6 години

Касперски е също много страшен. Ех, тия мужики били прости, а Тръмпосания умен?

28

Анонимен

преди 6 години

Всяка статия на дойче веле ми осигурява свеж запас от тоалетна хартия.

27

До 29

преди 6 години

За да ти дадат от тези пари, трябва да имаш особена дарба. Трябва много добре да целуваш американски *** и отгоре на всичко, трябва да си горд от това.Та тази работа не е за всеки...

26

Сокол 9

преди 6 години

25 и какво може да направи в изброените страни и което е по важното с какво ще го направи, тя няма ресурс

25

До 15

преди 6 години

Изтичай до сороското представителство да ти сменят опорните точки!Спътникът се свързал със земята и според сведения от НАСА е точно където трябва да бъде, прави това, което трябвва да прави и *** като тебе могат само да умрат от мъка при това положение на нещата.

24

Яаааа,

преди 6 години

вече са получени паричките за борба с измислената руска пропаганда, дека да са запишем за съдействие?

23

Анонимен

преди 6 години

26 То така ако ставаше

22

Анонимен

преди 6 години

22 Кое и е готовото на Сирия , поредния замразен конфликт

21

Анонимен

преди 6 години

Вече ми е писнало от жалките аналитични напъни на дойче веле. Мисля, че е безсмилено да четем простотиите на немските медии, след признанията на един от големите немски журналисти- Удо Улфкоте, посочващи как Вашингтон пуска опорки и позлатява всички световни журналисти, които си слагат името под тях.

20

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Това че Русия е в изолация, е пропагандна илюзия. Напротив , точно в момента изолираната е Европа, в световен план не се чува нищо за нея, Русия напоследък си върна много стари приятели, и със всеки ден стават все повече :) Например - последно, Судан искаше Русия да си направи база там в Африка, заради изборите и Украйна и други, Путин изпрати Ердоган в Судан , Чад, Тунис и много други, Путин не смогва, а ЕС я гонят с коктейли камъни и камикадзета :) Това е реалността , на хората им писна :))