12

КРЕТЕН

преди 6 години

Това е единствения начин за единна Европа. Това значи една армия,една полиция,една ПРОКУРАТУРА,една съдебна система и почти минимални възможности за суджук гейтове. Това обаче изключва "ВЕЛИКИТЕ" нации за каквато се смятаме ние,а живеем като скотове.Всеки трябва да загърби величието си и да подчини всичко на общия просперитет.Така ще има и различни щати със своята култура и история,а в същия момент и една голяма и мощна държава. Много добра идея!!!!

11

Камен

преди 6 години

Ако ЕС се разпадне България автоматично попада в турската сфера на влияние, а Сърбия в Руската. Вече е договорено.

10

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с мокрите сънища на поредната брюкселска отpeпка?И въобще за кого се взе тоя, че ще ми поставя ултиматуми ако не му харесам идеята? Кой питам? Никой.

9

анонимен

преди 6 години

СЕЩ звучи като САЩ, аналогиите си ги правете сами.

8

Анонимен

преди 6 години

AZ NE ISKAM DA JIVEQ C SCHTAT ASPARUX NE NAPRAVI TUK SCHTAT NQKAKYV BEZ IME A VELIKA BYLGARIQ DRUGITE NARODI I TE EDVA LI

7

анонимен

преди 6 години

Тия бюрокарати нищо ново не измислиха.Тия изкуствени съюзи рани или късно се разпадат-вижте СССР,ЕС сега пк ще го правят СЕЩ, има и други изкуствени съюзи.

6

Анонимен

преди 6 години

Идеята е крайно мало умна, противоконституционна и антидържавна.

5

и къде точно

преди 6 години

журналиста видя принуда в изказването на шулц ?? принуда е когато не ти оставят избор а шулц предлага два варианта...или тясна интеграция защото само така ес може да бъде силен играч ,да говори на един глас и така да защити интересите на европейците или нежелаещите това да напуснат както направи англия !! просто демократично се питат хората какво желаят и така всяка страна поема по избраният курс .сега просто ес не функционира като едно и така го отслабват....щатите,китай,русия

4

Анонимен

преди 6 години

не, съединени севернокорейски щати по-скоро ще има

3

Анонимен

преди 6 години

Ще има Съедогейски Педевропейски Щати!

2

Анонимен

преди 6 години

С няколко думи КРАЙ НА ДЪРЖАВИТЕ ! КРАЙ И НА БЪЛГАРИЯ ! То и сега е така Германия, САЩ и Франция ни изпиват кръвчицата и ни избиват НО следва да го узаконят.

1

Анонимен

преди 6 години

"Според Шулц те трябва да възникнат до 2025 година, а държавите, които не подпишат необходимия за целта Конституционен договор - да напуснат ЕС. Рече и отсече!"И тъй като никоя уважаваща себе си страна няма да подпише подобен документ, значи вече имаме годината на разпад на ЕС. А тоя и цялата му шайка брюкселски пиявици ще управляват оная ми работа.