28

Анонимен

преди 6 години

Русия не може да произвежада прахосмукачки и тоустери като Сименс и BOSCH, нито луксозни кожени тапицерии и седалки за коли като БМВ и Мерцедес но във високите технологии е поне 50 години пред Запада. Това позволява на Русия да постигне военно превъзходство дори с 10 пъти по малък военне бюджет от САЩ, да не говорим колко е бюджета на цялото НАТО, сигурно 100 пъти повече от Русия.

27

Анонимен

преди 6 години

Ако ще и двайсе учения да направят, без да окупират чужди територии си е само харчене на пари.

26

Анонимен до 26

преди 6 години

Не бе ще участват двата разрушитела, които бяха смазани от танкери, и прословутия Доналд Кук но този път Руския самолет ще кръжи цял ден над него.

25

Анонимен

преди 6 години

Platenite kravarski voiski da gledat i da treperqt.

24

Анонимен

преди 6 години

Имат мощ ...и я демонстрират. Който няма ... си измисля спайдър мен и капитан америка.

23

POPA S KARTECHNICATA

преди 6 години

BOG S NAMI TOVA STIGA

22

PUKAITE SE

преди 6 години

NIKOI NIKOGA NE SCHTE POBEDI RUSIQ TYI SE PAZI RODINA SYS SYRCE NE S GOL GYZ

21

Горещи новини:

преди 6 години

НАТО взе противомерки срещу руското учение - на всеки войн са раздадени допълнително памперси и долни ***.На командващия персонал - двойно количество. Сигурното си е сигурно!

20

Тръмп

преди 6 години

Слава на Руската армия!

19

нфб

преди 6 години

ще се стреля срещу противник с американски униформи подобно на ученията в румъния наскоро...но това е като на филмите за борбата на белите с индианците...Русия да не вярва на американските сълзи...уважава се силния е казал българския цар Крум.

18

Анонимен

преди 6 години

До 19"...даже се предвижда и истрелване на лагерни топчета със прашки !"Що издаваш важни държавни таини?

17

Анонимен

преди 6 години

Общият резултат политиката на САЩ за националната икономика е колосална деиндустриализация, крах на средната класа, спад на брутния вътрешен продукт, безработица и маргинализация на цели прослойки от обществото. Печеливш е единствено глобализираният финансов капитал.

16

Анонимен

преди 6 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи а една пета от американците живеят само благодарение на купоните за храна които правителството им оптуска да се хранята безплатно. И в същото време харчат 10 пъти повече за въоражение. Русия ги направи луди с 10 пъти по-малък военен бюджет, а краварите харчат милиарди за оръжуя, за социално помощи на бедните и изнасят производството си в Китай и Азия.

15

Demokrat

преди 6 години

До Анонимен"А чичо Путин как ще възбаграждава нашите *** (русофили) или е наясно , че нестават за нищо"Да си русофил в България не означава непременно да си *** ...., но *** си мислят обикновено, че всички са като тях.

14

jojo

преди 6 години

Как тъй още никой форумен експерт не е написал, че Русия, Сащ, КНДР или някой друг може да унищожи или превземе света за 2 дни ама просто не иска. Хайде де, наближава полунощ. Къде ми е дозата тъпни за деня. Знам, че можете !

13

Анонимен

преди 6 години

А ние ще проведем военно учение другия месец със лъкове даже се предвижда и истрелване на лагерни топчета със прашки !

12

Анонимен до 7

преди 6 години

Дали някой саморазрушител, няма да се удари пак в танкер ?

11

Анонимен

преди 6 години

Русия вече е на равнище, на което може да даде отговор на всякакви действия на САЩ - военни, икономически, административни. Докато не беше готова, печелеше време и трупаше мускули. Сега вече е готова и картите са на масата.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Шефче, зае.би го ти путин, я кажи за визите за кравария - шо ги искат и на проамерканските тролчета? Кофти матрИал май?

9

Do PESEN

преди 6 години

С нещо евтино си се надрусал марш да лягаш и да не съм те видял повече тук...